spezov 63 #81 Отговорено 18 Септември, 2012 Поръчах си дюзи и термо лента всичко престигна на време Когато човек иска нещо на по ниска цена трябва да е готов да изчака ... когато не му пречи цената мисля, че и времето няма да е проблем. Но за всеки влак си има пътници. Другата седмица пак ще поръчвам по другата пак. Ангел се съобрази с молбите ми да ми запази някой от частите и каквото съм помолил не ми е било отказано и за напред ще пазарувам от него. П.П. само да кажа така като чета всички се оплакват, че чакат много и после казват, че са си получили частите защо оплакването се взима напредвит а това, че накрая всичко си е дошло на мястото не... помислете колеги 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #82 Отговорено 18 Септември, 2012 Сега ще ти кажа аз не съм искал нищо да ми ИДВА "ЕВТИНО" (За 3 месеца в моя случаЙ доЙде много скъпо с ТОВа ОГРОМно закъснение!!). 15 дни ми обеща което е около 22-4 дни реално, това ми е ясно. СТАНА 3 месеца И 1000 ЛЪЖИ Сега пак да ми се включи В скаип и да каже ,че го обиждам. АКо иска. КАЗВам че ме излъга и ще го кажа още 1000 пъти колкото и да ми се извинява ТОВА Няма да го преглътна .ДРУГия път като се случи на теб или някои ДРУГ ще видите за какво говоря игра на котка и мишка ! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #83 Отговорено 18 Септември, 2012 (Редактирано) Едва ли би се случило отново на някой, по простата причина, че сме взели необходимите мерки, специално за дилъра на XTD( след вашия случай със съединителите -твоя и на Явор), за да не се получават повече подобни забавяния и грешки. Имал съм проблеми и с други дилъри на не кой знае колко маркови стоки, та дори и от К1/Wiseco съм чакал биели ужасно много време.Но се опитваме с времето да изгладим абсолютно всички пътеки по които работим.И те така ... Редактирано 18 Септември, 2012 от No Limit Performance 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WHITE POWER 5 #84 Отговорено 25 Септември, 2012 Аз пък съм много доволен от Ангел. На няколко пъти наистина имаше забавяне, но нещата си дойдоха на мястото с компенсация от цената. Винаги съм харесвал че Ачо е ЧОВЕК! и влиза в положение, прави супер цени, изчаква с пари и всякакви щуротии. Занапред ще продължавам да работя с него 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st1nki4a 13 #85 Отговорено 25 Септември, 2012 Много различни отзиви, да кажа и аз след 1349 телефонни разговора и съобщения във форума от почти 2 месеца чакам спортен колектор 4-2-1 ама ни вест ни кост... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иван Шопов 187 #86 Отговорено 26 Септември, 2012 Поредна покупка и отново перфектна и бърза доставка!Благодаря! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KU4E_DUX 2 #87 Отговорено 1 Октомври, 2012 Евала на Ачката пак си поръчах разни дранкулки от него и всичко си дойде на време Благодарско 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #88 Отговорено 1 Октомври, 2012 Евала и от мен, доста неща вече съм купил от него и всичко е доставено в срока който ми е казал, даже и в момента имам неща поръчани при него и са пристигнали на време. Успех Ачка и мерси. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #89 Отговорено 1 Октомври, 2012 аз лошо несам видял..всички чарколяци са ми от там и е нямало проблем досега..всеки си има някакви виждания ..айде поздрави.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #90 Отговорено 1 Октомври, 2012 Аз също останах много доволен от Ачо.Не са много нещата които съм си взимал от него,но всеки път съм получавал това което искам и в деня в който поискам Дори е имало моменти в които съм нямал финансова възможност,но съм получил разбиране и стока от Ачо.За напред ще продължавам да използвам услугите на No Limit Performance 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kucata.meduza 37 #91 Отговорено 3 Октомври, 2012 (Редактирано) Дата: няколко са, но последния път беше преди 10-тина дена Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: лек маховик Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: доволен Оценка за нашето отношение към Вас: доволен, всичко си дойде в договорените срокове. Няколко седмици преди да си направя поръчката го попитах дали има в наличност- имаше и цената ми допадна, а като стигнах до момента на закупуването беше вече продаден, при уговорката за поръчка на нов цената беше още по-добра! Предварително ми каза, какво представлява и то без да го питам! Държа да отбележа, че той ми се обади, за да ми обясни! Не настояваше за капаро или предварително да му давам пари. И на всичкото отгоре ми уреди доставката. В общи линии нямаше как да остана недоволен. Препоръки към нас, ако има такива: не като препоръка, а като пожелание да няма повече такива неприятни забавяния и несъответствия с доставките и стоките на "недоволните" колеги При нужда отново бих се обърнал към Ачо и бих използвал отново неговите услуги и авточасти! Редактирано 3 Октомври, 2012 от atoma 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_san 1 #92 Отговорено 3 Октомври, 2012 1. Дата: март 2012, октомври 2012 2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: липове, колектор и спортен филтър 3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Много доволен, всичко беше супер! 4. Оценка за нашето отношение към Вас: Супер съвети и много адекватно обслужване. Казваш какво ти трябва и ти дават най-доброто за теб 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Сам, колега и vrx tuning. 6. Препоръки към нас, ако има такива: Който иска части с добро качество на супер цени, да купува от там. Много съм доволен и от качеството и от цените! 7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Каквото и да си решил да правиш по колата и да я подобряваш, първо там трябва да се търси! Наистина препоръчвам на всички. Евала просто 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #93 Отговорено 4 Октомври, 2012 1. Дата: Тая годнина а и преди това!2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: разни части, не е едно.3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: доволен съм, пак ще търся вашите услуги.4. Оценка за нашето отношение към Вас: Хвана ли го в свободно време... получавам на момента внимание и информация за това което искам.5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Сам съм си войн!6. Препоръки към нас, ако има такива: да вземеш да увеличиш състава на фирмата за по-бързо приемане на поръчките, това е само ) 7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Има разлика...препотъчвам ви го, частите и цените, всичко което предлага Ачо и ко... са просто най-добрите, който аз съм намирал. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sisqo 177 #94 Отговорено 9 Октомври, 2012 1. Дата: вече година2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Лагери, сегменти, съединител, спирачки и много други.3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Много доволен, всичко беше супер!4. Оценка за нашето отношение към Вас: Винаги приятелско отношение. Старае се да е полезен с каквото може.5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Сам с приятел6. Препоръки към нас, ако има такива: Само напред и нагоре7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Опитайте, няма да съжалявате. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #95 Отговорено 12 Октомври, 2012 Здравейте , правата на търговеца са възстановени !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #96 Отговорено 15 Октомври, 2012 Дата: този месецПовод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: бутала, шпилки, ролка, лагериОценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: доволенОценка за нашето отношение към Вас: Екстра цени, добро обслужванеПрепоръки към нас, ако има такива: да си намериш скоро свестен помощник При нужда отново бих се обърнал към Ачо и бих използвал отново неговите услуги! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #97 Отговорено 19 Декември, 2012 (Редактирано) Здравейте Колеги, Пиша отново в продължение на този мой пост от забележете Август месец - http://forums.hondab...st&p=1057300599 . Та значи досега все още нищо не съм получил от споменатите части от този търговец. Отново имаше обещания, че ще ги донесе даже лично до Варна, че имал път насам и това го чувам вече няколко пъти и досега все същото голямо НИЩО. То не бяха пътувания в Турция, Гърция, София, само до тук не стигна. Предлагах му варианти хора да ги вземат на място от Ямбол (даже преди няколко минути му звънях, дава заето, значи говори, после му звъня и свободно) и отговор никакъв, все още не знам колко ще струват генерацията, щангите, пайпове и т.н. само знам, че съм със 965 лв назад за окачването (което уж беше дошло преди няколко месеца вече) в неговата сметка от 15.08.2012г. Казах му , ако няма да доставя нищо, да ми връща парите и кой от къде е, но пак бяха клетви, че частите са тук, скоро ще ги донесе и т.н. няма смисъл да се повтарям. Утре имам колега, който ще мине през Ямбол и му звъня да се разберем да ги вземе нещата, но отговор познайте дали има! Апелирам към администраторите на този човек да му се спрат правата да продава в този форум, докато не даде ясен отговор дали ще ми достави договорените части и най-важното кога. Ако частите са в него, нека да го докаже (документи, снимки, митнически декларации). Ако скоро не получа отговор от Ангел Тончев за евентуална доставка (РЕАЛНА) или не си получа парите за окачването обратно до края на годината при невъзможност за такава, ще си потърся правата чрез КЗП. Не мога да разбера, толкова ли е трудно да кажеш, че не можеш да го направиш, не ти се занимава, не ти е изгодно или каквато е там причината, отколкото да се лъжем и крием месеци наред! Искрено съжалявам за този свой пост, но явно няма друг начин след почти цяла година приказки без резултат . Редактирано 19 Декември, 2012 от Niki_V 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #98 Отговорено 19 Декември, 2012 (Редактирано) За да съм коректен в 17.30h Ангел ми се обади и се разбрахме колегата ми утре да ги вземе частите от Ямбол, но както се досещате, вече докато не видя частите при мен, не вярвам. Ще поживеем, ще видим!ПС: Не ме разбирайте погрешно, че искам да оплюя човека, напротив даже отново бих поръчал от него някой ден, стига да промени това си поведение при такива ситуации. Много по добре е да се кажат нещата каквито са и проблемите ще бъдат сведени до минимум, и няма да има такива изказвания.Весели празници на всички! Редактирано 19 Декември, 2012 от Niki_V 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #99 Отговорено 23 Декември, 2012 Какво се случва със СЪЕДИНИТЕЛЯ?!?!?!?!Вече един месец чакам... ПП:Пиша тук,защото не мога да се свържа със него.Звъня не вдига,звъня дава заето,звъня след това дава свободно и ми затваря... 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #100 Отговорено 23 Декември, 2012 Дал ли си капаро или платил ли си за съединителя колега ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #101 Отговорено 25 Декември, 2012 (Редактирано) Аве продължава ли с номерата тоя ангел :)/> на мен последно ми обеща за радиатор на по специална цена ще ми се обади в знак на компансация ,/> говоря за преди 3 месеца ;)/>). ;)/>)))))))))))))))))) :P/> :P/> :P/> Весела коледа на всички чакащи и набутани . :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> :lol:/> Редактирано 25 Декември, 2012 от K1r1L 9 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #102 Отговорено 25 Декември, 2012 (Редактирано) Преди малко ми писа Ачо, разбрахме се на 03.01.2013 да ги прати и на 04.01.2013 да са при мен.Това е за сега.Весели празници! Редактирано 25 Декември, 2012 от fakel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #103 Отговорено 29 Декември, 2012 Дай и аз да се оплача,понеже гледам,че които е писал тука си е получил стоката.Може и да се лъжа.Септември поръчах на известния търговец изпускателен колектор,4-2-1 и ламбда сонда за прелюд 4.Както и други неща,които вече си намерих,омръзна ми да чакам.И,ако си получа и тези части ще е супер.Та поръчах му ги септември,а октомври ми писа,че камиона бил в Австрия.До момента нищо.Молбата ми е,ако ще ги доставя да ги достави най-накрая,ако не да драсне едно писмо,че не може и да се оправям по друг начин.Да обобщим:изпускателен колектор 4-2-1 и ламда сонда за прелюд 4.Дано успее да ги достави. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #104 Отговорено 31 Декември, 2012 Колега ти си писал за поръчка от преди 3-4 месеца :lol: ....НОва го дина нов късмет хахахаха :lol: :lol: :lol: 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #105 Отговорено 2 Януари, 2013 Колектори за Х22 имам от месеци при мен.Ланда сонди държа налични постоянно.Както съм ти писал и на скайп - трябва ми адрес където искаш да ти бъдат доставени.И за много години 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #106 Отговорено 2 Януари, 2013 До даване на адрес не се стигна.Както писах,последно камиона беше в австрия и от тогава ни вест ни кост.Ще ти пратя адреса на лично.Благодаря,че задвижи нещата. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #107 Отговорено 14 Януари, 2013 Намерих си цяла генерация,няма нужда да ми пращаш нищо. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #108 Отговорено 9 Февруари, 2013 1. Дата: 27 януари 20132. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: лек маховик3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Много доволен, всичко беше супер!4. Оценка за нашето отношение към Вас: Много добро, без никакви забележки 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: все още не монтиран6. Препоръки към нас, ако има такива: Нямам препоръки, всичко е на достатъчно добро ниво :)7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Аз съм изключително доволен, частта която поръчах ми бе доставена за около 10-тина дена което е повече от добре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #109 Отговорено 19 Март, 2013 Ангеле,аз ще си получа ли най накрая гарнитурата за витек-клапана,която ПОРЪЧАХ ПРЕЗ КАМЕННАТА ЕПОХА,или ще трябва да те изчакам,да ми изтече маслото и да ти представя касова бележка(и бухалка),за да ми платиш??????????????? 9 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #110 Отговорено 4 Април, 2013 1. Дата: 24 Февруари2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: ARP болтове за биели3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Много доволен, всичко беше супер!4. Оценка за нашето отношение към Вас: Много добро, без никакви забележки 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: все още не монтиран (скоро ще ги сложа)6. Препоръки към нас, ако има такива: Нямам препоръки, всичко е на достатъчно добро ниво 7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Много доволен забавянето е в рамките на нормалното около месец. Пак ще се пазарува квото се наложи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #111 Отговорено 28 Септември, 2013 Да го питам, тоя Ачо, тая ролка света ли обикаля ? Къде отиде тази ролка, нали уж беше пристигнала, нали уж беше пратена ? True or False ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #112 Отговорено 29 Септември, 2013 nolimit-bg.com е офлайн към момента, в тази връзка е хубаво да се даде яснота на хората с чакащи поръчки(явно има такива) какво се случва и след това евентуално темата да се затвори... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #113 Отговорено 29 Септември, 2013 При Ангел е така,преди време чаках 3 месеца за един всмукател Скънк,даже ми връща парите,после 1 гарнитура за витек клапан чаках 1-2 месеца....Тва му е начина на работа,иначе не е лош,явно ако него го забавят,бави и нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #114 Отговорено 29 Септември, 2013 nolimit-bg.com е офлайн към момента, в тази връзка е хубаво да се даде яснота на хората с чакащи поръчки(явно има такива) какво се случва и след това евентуално темата да се затвори... Сайта на колегата отдавна е http://www.nolimit.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #115 Отговорено 30 Септември, 2013 Извинявам се, подведох се по заглавието... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #116 Отговорено 1 Октомври, 2013 (Редактирано) Проблема е там, че и парите не ми връща. Казва ми че ги е превел по сметката ми, но така и не ги получавам. Звънях и в банката в която ми е сметката и ми казват, че изобщо нямам никакви чакащи преводи. Редактирано 1 Октомври, 2013 от HONDA-TEAM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #117 Отговорено 1 Октомври, 2013 Очаквам развитие по въпроса до края на седмицата - след тази дата въпросния търговец приключва с рекламирането в нашия форум !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #118 Отговорено 1 Октомври, 2013 Здравко,парите са ти пуснати по сметката през онлайн банкирането, което при мен отнема от няколко часа до ден и половина.Мисля, че днес говорихме и ти обясних, че парите ще ги видиш по късно.Утре ще е добре да пуснеш информация, за да не се остава с впечатление, че съм те завлякъл с пари и съм духнал на банкет с тях :D/> 7 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #119 Отговорено 2 Октомври, 2013 С Ачо се оправихме, парите ги получих днес. Вече са по сметката ми. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #120 Отговорено 5 Октомври, 2013 1. Дата: 03 октомври 20132. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: лек маховик3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: Много доволен, всичко беше супер!4. Оценка за нашето отношение към Вас: Много добро, без никакви забележки 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: все още не монтиран6. Препоръки към нас, ако има такива: Нямам препоръки, всичко е на достатъчно добро ниво :)7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Звъннах на Ачо в Четвъртък след обяд и му казах, че ми трябва отново лек маховик(за друг мотор) и се разбрахме да се чуем в Петък и така и стана след което направо ми го донесе на писта Сливен, по доволен не мога и да бъда !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове