Jump to content
ma4o

нагли кражби на Хонди

Recommended Posts

Dragomir Kerelezov 23 октомври в 11:11 Отговори • ДокладвайСкъпи приятели,На 20.10.2010 г., в 20,12ч. магазинът за мотоциклети Honda на бул. „Цариградско шосе”, ж.к. Яворов бл.73, бе нагло разбит. Откраднати са три мотоциклета модел CRF250R, цвят – червен, с номера на рами, както следва:1. JH2ME10A48K4109862. JH2ME10A38K4110283. JH2ME10A85K112095Това е втора кражба от същия магазин в рамките само на една седмица. Първият обир бе на 12.10.2010 год. Тогава бе открадната само специализирана мотоекипировка Honda и KENNY - осем якета и два панталона.Обръщаме се към всички Вас с молба за съдействие. Ако имате информация или пък случайно попаднете на такава, моля, свържете се с нас на тел.: 02/8181970, 02/8181980, 02/8722590 или пишете на e-mail: office@honda-bg.comИскрено ваши,Екипите на Бултрако АД и Супер Спорт ЕООДP.S. от екипа на радио ENERGY:Към крадците:Ако харесвате марката Honda, не разбивайте шоурумите... просто се запишете за участие в играта "Изчезвам след 60 секунди"! Голямата награда е Honda Accord!Регистрирай се за участие в "Изчезвам след 60 секунди" тук - www.nrj.bg .Всяка седмица от всички регистрирани в „Изчезвам след 60 секунди” 4-ма ще печелят уникални подаръци от Honda България! Наградите са оригинални якета, ризи и сакове Honda!Спечелилите седмична награда от Honda не отпадат от тегленето на адреси в „Изчезвам след 60 секунди”

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз малко не схващам кое е целта на темата. Дали е че са откраднати моторите и целят помощ? Или реклама на играта им ? :) Към Екипите на Бултрако АД и Супер Спорт ЕООД : сложете си сот, надявам се да не фалирате.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И двете, дядо попе, и двете! То май беше и трите, ама, както и да е.Някои със сигурност са ударили печалбата в играта, без дори даса се регистрирали.

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: Уж проблем ала бала, помогнете, ама да не забравяте - игратаааааа, то и да има проблем, много много не са се развълнували, искрено се надявам всичко да се оправи и продавам лети 14"ки 4х100 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшни сте ейййй.Ако не в Хонда форум къде другаде да се обърнат за помощ.Нали уж сме 'фенове'.Работата стана ....боли ме х.я че на Бултрако им гепили стока,те манги имат а и си рекламират Игрите тук...Аз лично сега разбирам за 60-те секунди,ще се регистрирам и ако спечеля нещо каквото и да е то ще съм супер накефен.Дано намерят крадците с изискан вкус :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ето ... един вече зарибиха :):lol: Ами могат да се обърнат към полицията например :lol: Как така се сещат за феновете, когато са им гепили нещо или трябва да си рекламират някоя игрица ? Къде бяха когато организираха националните или други спортни мероприятия с участието на ходи и да кажат " С какво можем да помогнем?" и т.н. Няма ги ... боли ги *Я за нас :lol:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те крадците може преди това да са си купували от там мотори или екипировка обаче са разбрали че въпросните фирми са им взели като за три и затова сега са си взели останлите :) . И аз съм от уж феновете дето не обичат да ги дерат разни алчни тарикати :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече започвам да съжелявам,че пуснах темата :lol:

Мислех,че сме фенове...

човека които ми го прати е водещтият на радио NRJ.

Понеже съм регистриран за играта получих това съоб6тение.Тои се обръщ към нас.

Аз по моя инициатива го качих тука.

като си мислех,че ще го подкрепим ,като фенове на марката :)

но маи съм се объркал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисли, че крадците ще се регистрират тук да се похвалят с новите машини или че ще се появят директно на седмичната/месечната сбирка??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тези мотори няда да ги видите че да докладвате на някои си все пак едва ли има толкова прости хора да го гепят и после да се разкарват с него :P;) ;) :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата тръгна към на майната си.......:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е втора кражба от същия магазин в рамките само на една седмица. Първият обир бе на 12.10.2010 год.

Колега, ама тея са си за обир.Това е супер спокойствие, да те оберат и ти да не реагираш веднага.И изобщо как може да няма сот-мот, охрана и т.н.Предполагам следващите откраднати Хонди ще са от новия шоурум на изхода на София!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам как решихте, че няма СОТ?Дано се намерат бегачките!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам как са я измислили тази игра, обаче аз да не седя в къщи по цял ден да чакам акорда да спре пред нас? Трябва и на работа да ходя,така че автоматически ставам негоден за играта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С влизането в колата и нейното запалване в рамките на определеното време /60 секунди/, участникът се класира за големия финал на играта ”Изчезвам след 60 секунди 2”.

Та така до ”Изчезвам след 60 секунди 10” !!! Като веднъж са те избрали и успееш да стигнеш до колата и да я запалиш би трябвало да е твоя. А то се класираш за следващата томбола. Ай сиктир ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз затова и не съм се регистрирал - на работа съм някъде към 10-15 дни в месеца но на различни дати, така че ако ми се обадят и съм на работа само ще ме хване повече яд !!! По темата - дано се намерят мотоциклетите, но ме съмнява това да стане тук, пък и може вече да не са в БГ даже.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля си че пича просто имаше предвид ако на някои от вас случаино му подадне такъв мотор пред очите просто да му види номера на рамата може и пък да намерим поне един в краина сметка ако не иска помощ от други фенове и познати все пак трябва да разчиташ само на полицията (опазил ни бог ).ако сами не си помагаме кои да чакаме да ни помогне???Обаче някои пак успяха да си намерят сламка да се заядът снего кво толко като си е направил мако евтина реклама тва ли е важното в темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми като не е това важно в темата защо беше писано???Писано е и се коментира. Толкова. Коментарите не са задължително заяждане.

Редактирано от Silver Fox

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом вече и шоурум-и разбиват, значи се връщаме обратно в мутренските години :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...