Jump to content
Neroni

Нео Сокет - новото технологично чудо

Recommended Posts

Това си е най-чиста форма на измама:

Наказателен кодексРаздел IV. ИзмамаЧл. 209. Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода от една до шест години.(2) Който със същата цел използва заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до пет години.(3) В маловажни случаи по предходните алинеи наказанието е лишаване от свобода до една година или пробация.

Чудя се, след като на всички ни е ясно, че е така - заслужава ли си въобще дискусията :) Редактирано от UniCorn

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е най-чиста форма на измама:<!--quoteo--><div class='quotetop'>QUOTE </div><div class='quotemain'><!--quotec-->Наказателен кодексРаздел IV. ИзмамаЧл. 209. Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода от една до шест години.(2) Който със същата цел използва заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до пет години.(3) В маловажни случаи по предходните алинеи наказанието е лишаване от свобода до една година или пробация.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->Чудя се, след като на всички ни е ясно, че е така - заслужава ли си въобще дискусията <img src="http://forums.hondabg.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif" style="vertical-align:middle" emoid=";)" border="0" alt="smile.gif" />

напълно подкрепям това мнение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тунинг.бг форума беше тествано и резултата е ПСИХОЛОГИЧЕСКИ. Действа, ако се нагласиш да е така и разхода пада с 0.01л/100км :drunk:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Разхода на гориво намаля повече, отколко очаквах! Употребата му е лесна дори и за жени. Радиото звучи по-добре и шофирането е по-лесно, особено при изкачване на планини. Вече няма натрупано статично електричество, когато колата е студена."

 

Това....немам думи....уникално....не мога бре....не намирам достойно словосъчетание...

 

 

:lol::D:D:D:D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Развитие по темата. Варна: Комисията за защита на потребителите затвори сайт с нелоялна търговска практика Днес, 22 Декември 2010 14:55 Нелоялна търговска практика в интернет за продажба на устройство, намаляващо разхода на гориво, са засекли през декември екипи на Дирекция „Информационна сигурност и защита на потребителите в интернет”. Това съобщи за радио „Фокус” – Варна Илиян Станоев, директор на регионалната дирекция на Комисията за защита на потребителите /КЗП/ във Варна. При разработката на дирекцията е установено, че сайтът, който предлага устройството на българския пазар е с домейн Добрич, след което сигналът е препратен към регионалната дирекция във Варна. Устройството се е продавало на цена от 49.99 лева. При проверка на място инспекторите от регионалната дирекция във Варна са поискали от търговеца документи, които да докажат твърденията, публикувани в интернет, че устройството намаля разхода на гориво до 30%. Илиян Станоев уточни, че в сайта са били качени и различни видове автомобили, за да се обясни точно при коя марка автомобил, колко разход на гориво се сваля. Търговецът не е успял да докаже твърдението, публикувано в интернет, че устройството намалява разхода на гориво. Представил е само документ, че купува въпросното устройство от сайт в Англия. Съгласно европейските директиви българската комисия е сигнализирала комисията за защита на потребителите в Англия. Доказано е, че посланието към потребителите е с невярно съдържание и със заповед на директора на КЗП е издадена заповед за прекратяване на нелоялната търговска практика в българското интернет пространство. Сайтът е затворен, а на българския търговец са наложени санкции. http://www.moreto.net/novini.php?n=114360&p=4

Редактирано от Neroni

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този ред на мисли си мисля, че създателят на това устройство би трябвало да си го навре отзад и стабилизирайки собственитеси ел. трептения и колебания да докара барем до 100г.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги тва нещо работи ли наистина и струва ли си парите??

!!! Абе бива ли толкова невеж народ бе.....!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, язък додето разбера за революцията в автомобилостроенето, и да вземат да го спрат :) Тъкмо си мислех да бодна 5-6 бройки, да си карам на воля, а остатъка да продавам, ама на, усетили далаверката и държавните органи сложили ръка на изобретението !!! Очаквам следващото изобретение да дава между 30 и 50% мощност, и да се лепи на задното стъкло /или вече го има това/ !!! Айде Весели Празници колеги!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквам следващото изобретение да дава между 30 и 50% мощност, и да се лепи на задното стъкло /или вече го има това/ !!!

Някой му викат турбо !!! Ама де да знам, може и то да е някаква шашма? Редактирано от sCoff

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...