Jump to content
kembo

Вашето мнение за продажбите тук и в мобиле

Recommended Posts

Ще споделя 1 лично мое наблядение ! Искам само да отбележа ,че не съм търговец ,но имам много гуми и джанти (мания ми е) и ги продавам чат пат кога на загуба кога на печалба но това е друга тема !Сега по въпроса колкото гуми съм пуснал за продажба тук ---същата обява е пускам и в мобилето но с 15% ПО СКЪПО и всичко се продава в мобилето ---това е много ми е странно!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можеш ли да сравняваш сайт с може би над милион посещения и хонда форум с може би няма и 1000 :lol: Все едно аз да имам магазинче на женския пазар и в някой мол и да се ядосвам защо нямам същия оборот като в мола ;) Сравнението ми не беше правилн :lol: да имам магазин в Мол София и магазин в Мол Петрич - така по-става :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти всичко, което съм пуснал се е продало. Повечето неща даже са ги взели мои приятели :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма място за сравнение,друго мисла аз.тук си мисла,че доста членове на форума са предубедени от към цените при нас.като че ли тук са по натварени.щом е член ще го дерем.аз пуснах обява за нещо,което търсех и го намерих много бързо във форума.цената му беше безбожно висока,но го платих.нещото беше много елементарно ,но изклучително рядко и полезно за мен.и така ако са припатили и други,въри ги хвани да копуват от тук :lol: мое лично неангажиращо мнение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък съм с точно обратното впечатления - тук във форума когато съм пуснал да продам нещо, винаги е купено почти без пазарлък и от човек, който е благодарен, а не мрънкяло. Същото е и за покупка. И хубаво на лека дребна търговия в нашия форум, че може да се доверява човек на коректно отношение, а не че напълно непознат ще те прецака - поне аз съм с такова усещане.Случвало ми се е обаче, едва ли не че трябва да се "моля" на продавач тук в този форум, да ми обясни елемнетарни неща за стоката си - това е енедопустимо (нали се сещате, че го чакам 2 - 3 дни и след това минавам на следващия, който се надявам да е по-точен и по-експедитивен).Друг е въпроса, че много голям процент зависи от това - как ще си структорираш обявата, как ще си опишеш стоката, снимки ще сложиш ли - въобще като има прозрачност, всичко е точно и приятно и хората ще се огледат, зачудят и ако ги устройва цената ще пазаруват, докато има обяви (кембо, не казвам че твоите са такива, просто давам пример) които представляват "продавам 5-а генерация, запазена с агу и аларма, много убава" или от сорта "хонда акорд на части, цени народни, за контакти на ЛС" (и като муи пишеш ЛС на тоя човек, той не отговаря със седмици) - е кажи ми на такива обява, как да се "качнеш" и да купиш тая стока. Просто не става. Също зависи до колко си гъвкав (сваляш ли от цената или си твърд като камък и непоклатим, както и ти като си от Петрохан примерно, дали работиш с куриер да пратиш стоката до Пирдоп примерно) - пресен пример давам: вчера искам да си купя от нета един телефон (нокиа е52), спазарвам цената, всичко точно, накрая оня казва "ама аз с куриери не работя, не им се доверявам, ела на крак в софия да си го видиш" - е пи*ка ти майна тогава, в кой век живееш, тръгнал си на търговец да се правиш, все едно само тоя телефон ми е в главата, че да си губя времето и парите са транспорт да се видя с него наживо... като че ли други оферти няма.В момента говоря общи неща които може и да нямат конкретна връзка с кембо, но всъщност са същината на търговията, дано повече хора ги прочетат, та форума да стане още по-приятно място хем за четене, подреденост и по-добра търговия.Затова мислете преди да пускате обяви, опитайте се възможно повече инфо да сте дали, а не евентуалния клиент да ви вади думите с ченгел, в тая криза и немотия клиента трябва да бъде ухажван и гален с перце, а не едва ли не да ви се моли за елемнетарна информация за стоката ви (корекция - няма да ви се моли - просто отива на конкурентия продукт). В голяма степен, всичко си зависи от вас самите, това е.

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм съгласен с това за коректността на хората от форума.Сърбал съм попара от купувани неща.И то от хора дето са капацитети в тоя форум.И все си трая.А може би не трябва.Както и съм се сблъсквал с хора които са ми подарявали нещата които ми трябват.По мои впечатления относно продажбите - коли се продават по-лесно в автопазар-сайтовете,отколкото тук.С частите обратно.Но всичко е относително.Не виждам нищо странно.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От хондажия пари трудно се вземат :)

Неее "Парен каша духа" е лафа аз от 2 опита и двата неуспешни 1-ви опит се возих до разклона на с. Д.Диканя за един фар като преди това с колегата на лични се разбрахме че ми трябва запазен здрав фар а гледах счупен с избледняло покритие на рефлектора и 2-ри опит Управление на парно уж всичко наред а някои елементи липсваха е единия от тях ми трябваше и накрая от 2-те управление направих едно здраво нормално. Говорихме по телефона с колегата да ми ги прати той си нареди ушите. Та какви изводи да си извадя след подобни перипетии за по-едри покупки :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха, тук форум "Продава автомобили" го гледам, като искам да се развеселя.Пълно е с абсурдни оферти, от рода на "Продавам си любовта на живота, искам да я вземе някой от форума, да я гледа, да я обгрижва - 15годишен Civic/Accord/Prelude за 15бона".или пък оферти от рода :"купих я за 5 000 преди 3 години, през това време съм сменял ролки, ремъци, масло,съединител (1000лв), затова сега я продавам за 6 000" :)

Редактирано от TipoMan

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...