Jump to content
Fiend

Познай колата

Recommended Posts

Off Topic

Тоя да го намериш и да го направиш "труден за рисуване"!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Off Topic

Забелязал съм, че при най-вече първо и второ поколение софиянци (не при девето), това е много срещано ментално отклонение

И аз съм патил с деруги, яйца по предното стъкло, счупени чистачки и др. Макар и да не съм паркирал неправилно.

Някой явно си е втълпил в тъпата коферица, че е софиянец и цяла София е негова, това си е неговото паркомясто, полага му се щото той така си е решил и край! Или пък "Тука не моа спира никой, оти язе от тука си пресичам улицата и нема да ми пречи тоа". И други подобни "обществено и интелектуално възвишени" доводи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

danilov, редактирал съм си поста за повече яснота. Но като цяло съм съгласен с теб.

Поздрави 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда ми на следа от бус с ниска платформа, на такъв който ползват за дограма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Амии, не, не е от МПС. Деругата е повърхностна, без поражения по ламарината.

Нечий саморъчен израз на гняв, или завист. :( Но може и някой неволно да е - носейки нещо остро. Кой да знае?

Жорака, нали имаш каско? Ще се оправи - може и само с пастиране да мине към по-невидима. Предишната отляво беше бая по-дълбока.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е от ръка.

Има първоначално силно натискане и тогава пътя на деругата, после има преход и на другата врата и самото прескачане на фугата не би позволило ако е ръка да продължи в идеална права а би се променил хоризонтала което означава, че за да се получи тази права нещото което е рисувало по вратите се е движило като в релси. Имахме подобен случай пред блока на комшийката с колата по обед, побесня защото остана с впечатление за нарочно е надраскана и когато дойде в къщи да разгледаме камерите които съм насочил към паркинга се оказа, че 3 деца с датска тротинетка го правят без да искат а баба им виждайки какво става се прави на  "улава" гледайки в облаците радвайки се, че колата е там да ги подпре да не паднат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте 

Има едни камиончета към общината с клони- те паркират точно там. Но според мен е от човешка ръка- първо започва леко и към втората врата натиска се усилва повече. От каквото и да е- случват се такива работи... Маневри на петия етаж... 

Не чакайте друг да ви направи колата разпознаваема- направете я сами, за да може да си я познавате !

Поздрави 

Редактирано от JoroHondata
  • Харесвам 1
  • Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Сърцето да е здраво ,това е важното.. другото се преживява и оправя.

На моята невеста 2 пъти ѝ блъскат сивика на едно и също място , е куче.излезе [сивика  де],първия път някаква буца с рав 4 не спряла,,втория на паркинга на лидъл, само че с протокол.Оправиха се нещата,през това време сърцето на сивика живееше с раната, но това е хонда. 

Редактирано от Oilgerm
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 36 минути, JoroHondata написа:

Но според мен е от човешка ръка- първо започва леко и към втората врата натиска се усилва повече. 

Не е, започва от задната врата и свършва с предната. Ти да си здрав.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 47 минути, JoroHondata написа:

Не чакайте друг да ви направи колата разпознаваема- направете я сами, за да може да си я познавате !

Това ми е авто кредото в живота - знаеш - да са ми визуално различни колите. ;)

Не че не се случват и "мечешки услуги".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 11 минути, Митко Йотов написа:

Не е, започва от задната врата и свършва с предната. Ти да си здрав.

Мисля че е обратното.

Виж задният ръб на предната врата (където "инструмента се отделя от лака) и предният ръб на задата, където директно бие навътре към колонката и има прахоляк от лака.

Здраве да е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Деругата започва с натиск и завършва с излизане (плъзгане) а няма как да завършва с натиск това е  физика за това съм сигурен, че е от превозно средство и то с правилни форми а не заоблени. Камионче е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не споря - не съм криминалист, или застраховател, но деругата не е в права линия и е твърде плитка.

Просто имам личен опит върху личен калник броня и стоп от бус.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте Другари 

Установи се от къде са тези драскотини по моят Хондел: от един много прост индивид- колега (причината е егоистично- завистлива- на лична основа), и с това тази случка приключи. 

Разправията с прости хора трябва да се избягва на всяка цена- не си струва да се занимава човек, а и това не води до нищо добро. 

Поздрави 

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както азваше Камен Донев:

"С прост чове не можеш да се разбереш и трябва да го набиеш. И после ходи хем прост, хем бит".

Дано не ти създава повече ядове.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
Преди 12 часа, ceco_accord написа:

Както азваше Камен Донев:

"С прост чове не можеш да се разбереш и трябва да го набиеш. И после ходи хем прост, хем бит".

Дано не ти създава повече ядове.

Ааа то това му е за втори път- първия път беше заподозрян, но не беше документиран... вторият път камера го е заснела...

Поздрави 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...