ceco_accord 7388 #1281 Отговорено 13 Февруари Off Topic Тоя да го намериш и да го направиш "труден за рисуване"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3276 #1282 Отговорено 13 Февруари Off Topic Забелязал съм, че при най-вече първо и второ поколение софиянци (не при девето), това е много срещано ментално отклонение! И аз съм патил с деруги, яйца по предното стъкло, счупени чистачки и др. Макар и да не съм паркирал неправилно. Някой явно си е втълпил в тъпата коферица, че е софиянец и цяла София е негова, това си е неговото паркомясто, полага му се щото той така си е решил и край! Или пък "Тука не моа спира никой, оти язе от тука си пресичам улицата и нема да ми пречи тоа". И други подобни "обществено и интелектуално възвишени" доводи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 204 #1283 Отговорено 14 Февруари danilov, редактирал съм си поста за повече яснота. Но като цяло съм съгласен с теб. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1538 #1284 Отговорено 14 Февруари Изглежда ми на следа от бус с ниска платформа, на такъв който ползват за дограма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7388 #1285 Отговорено 14 Февруари Амии, не, не е от МПС. Деругата е повърхностна, без поражения по ламарината. Нечий саморъчен израз на гняв, или завист. Но може и някой неволно да е - носейки нещо остро. Кой да знае? Жорака, нали имаш каско? Ще се оправи - може и само с пастиране да мине към по-невидима. Предишната отляво беше бая по-дълбока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1538 #1286 Отговорено 15 Февруари Не е от ръка. Има първоначално силно натискане и тогава пътя на деругата, после има преход и на другата врата и самото прескачане на фугата не би позволило ако е ръка да продължи в идеална права а би се променил хоризонтала което означава, че за да се получи тази права нещото което е рисувало по вратите се е движило като в релси. Имахме подобен случай пред блока на комшийката с колата по обед, побесня защото остана с впечатление за нарочно е надраскана и когато дойде в къщи да разгледаме камерите които съм насочил към паркинга се оказа, че 3 деца с датска тротинетка го правят без да искат а баба им виждайки какво става се прави на "улава" гледайки в облаците радвайки се, че колата е там да ги подпре да не паднат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 204 #1287 Отговорено 15 Февруари (Редактирано) Здравейте Има едни камиончета към общината с клони- те паркират точно там. Но според мен е от човешка ръка- първо започва леко и към втората врата натиска се усилва повече. От каквото и да е- случват се такива работи... Маневри на петия етаж... Не чакайте друг да ви направи колата разпознаваема- направете я сами, за да може да си я познавате ! Поздрави Редактирано 15 Февруари от JoroHondata 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 79 #1288 Отговорено 15 Февруари (Редактирано) Сърцето да е здраво ,това е важното.. другото се преживява и оправя. На моята невеста 2 пъти ѝ блъскат сивика на едно и също място , е куче.излезе [сивика де],първия път някаква буца с рав 4 не спряла,,втория на паркинга на лидъл, само че с протокол.Оправиха се нещата,през това време сърцето на сивика живееше с раната, но това е хонда. Редактирано 15 Февруари от Oilgerm 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1538 #1289 Отговорено 15 Февруари преди 36 минути, JoroHondata написа: Но според мен е от човешка ръка- първо започва леко и към втората врата натиска се усилва повече. Не е, започва от задната врата и свършва с предната. Ти да си здрав. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7388 #1290 Отговорено 15 Февруари преди 47 минути, JoroHondata написа: Не чакайте друг да ви направи колата разпознаваема- направете я сами, за да може да си я познавате ! Това ми е авто кредото в живота - знаеш - да са ми визуално различни колите. Не че не се случват и "мечешки услуги". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7388 #1291 Отговорено 15 Февруари преди 11 минути, Митко Йотов написа: Не е, започва от задната врата и свършва с предната. Ти да си здрав. Мисля че е обратното. Виж задният ръб на предната врата (където "инструмента се отделя от лака) и предният ръб на задата, където директно бие навътре към колонката и има прахоляк от лака. Здраве да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1538 #1292 Отговорено 15 Февруари Деругата започва с натиск и завършва с излизане (плъзгане) а няма как да завършва с натиск това е физика за това съм сигурен, че е от превозно средство и то с правилни форми а не заоблени. Камионче е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7388 #1293 Отговорено 15 Февруари Не споря - не съм криминалист, или застраховател, но деругата не е в права линия и е твърде плитка. Просто имам личен опит върху личен калник броня и стоп от бус. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 204 #1294 Отговорено 23 Февруари (Редактирано) Здравейте Другари Установи се от къде са тези драскотини по моят Хондел: от един много прост индивид- колега (причината е егоистично- завистлива- на лична основа), и с това тази случка приключи. Разправията с прости хора трябва да се избягва на всяка цена- не си струва да се занимава човек, а и това не води до нищо добро. Поздрави Редактирано 23 Февруари от JoroHondata 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7388 #1295 Отговорено 23 Февруари Както азваше Камен Донев: "С прост чове не можеш да се разбереш и трябва да го набиеш. И после ходи хем прост, хем бит". Дано не ти създава повече ядове. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 204 #1296 Отговорено 23 Февруари (Редактирано) Преди 12 часа, ceco_accord написа: Както азваше Камен Донев: "С прост чове не можеш да се разбереш и трябва да го набиеш. И после ходи хем прост, хем бит". Дано не ти създава повече ядове. Ааа то това му е за втори път- първия път беше заподозрян, но не беше документиран... вторият път камера го е заснела... Поздрави Редактирано 24 Февруари от JoroHondata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове