Jump to content
bebcho

Палто на бронята

Recommended Posts

В америка много коли ползват такива, мисля че основно му предназначение е срещу камъчета и мухи, но все пак по-компетентните да кажат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да предпазва от камъчета и т.н.... някой казват ,че било красиво мене не ме кефи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На теория е за добро (предпазва от камъчета какво вече казаха по-горе хората), на практика е за лошо - хора които карат/карали с подобни кожуси, казват, че след извество време тия брезенти правят такова запарване на боята и лака, че след това и с пастиране неможе да се оправи. Т.е., едното за сметка на друго.Един вид, не си струва човек да си дава парите за подобни неща (освен ако не иска да е оригинален и неповторим с колата си).

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е глупаво да си загрозява човек така колата, само защото може да хвръкне камъче и да я одраска. Каква е идеята - да си я гледа в гаража новичка ли? То тогава по-добре да не я кара;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Познато е и под името "сутиен", макар че се среща повече като Nose mask, мен ме кефи но цената която има не ми харесва. Харесва ми защото пази от камъчета и такива мизерии по пътищата, бих си взел защото често правя пътувания (Варна-Враца-Варна) и ще ми пази капака поне малко, защото моя сега е за боя, с огромни дупки по него от камиони, рейсове, джипове и др, превозни средства, според мен е по удобно за дълги маршрути, за в града незнам какво би ти помогнало даже би навредило както е казал по горе колегата.Поздрави.

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Досега за 3 години като тази никога толкова поражения от камъчета по бронята и капака не съм имал. Не знам от зимата ли е, че са хвърляли страшно много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно за това съм се замислил над това, другия вариант е да сложа прозрачно дебело фолио, но незнам дали ще има ефект.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно за това съм се замислил над това, другия вариант е да сложа прозрачно дебело фолио, но незнам дали ще има ефект.

Има специално фолио за такива неща,има и в БГ,но потърси сам за да не правя реклама :D Фолиото се слага по специален начин и пази боята от камъцета и други леки поражения.Някои хора споделиха и за ''керамичен'' лак ,който се нанася след пребоядисване,но пък там ако се образуват драскотини,което е доста трудно,не може да се полира...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми аз като ползващ мога да кажа че има ефект .Но колата трябва да се мие редовно защото наистина спарва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...