bebcho 1 #1 Публикувано 24 Август, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #2 Отговорено 24 Август, 2010 В америка много коли ползват такива, мисля че основно му предназначение е срещу камъчета и мухи, но все пак по-компетентните да кажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #3 Отговорено 24 Август, 2010 Да предпазва от камъчета и т.н.... някой казват ,че било красиво мене не ме кефи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #4 Отговорено 24 Август, 2010 (Редактирано) На теория е за добро (предпазва от камъчета какво вече казаха по-горе хората), на практика е за лошо - хора които карат/карали с подобни кожуси, казват, че след извество време тия брезенти правят такова запарване на боята и лака, че след това и с пастиране неможе да се оправи. Т.е., едното за сметка на друго.Един вид, не си струва човек да си дава парите за подобни неща (освен ако не иска да е оригинален и неповторим с колата си). Редактирано 24 Август, 2010 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #5 Отговорено 24 Август, 2010 Според мен е глупаво да си загрозява човек така колата, само защото може да хвръкне камъче и да я одраска. Каква е идеята - да си я гледа в гаража новичка ли? То тогава по-добре да не я кара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #6 Отговорено 24 Август, 2010 (Редактирано) Познато е и под името "сутиен", макар че се среща повече като Nose mask, мен ме кефи но цената която има не ми харесва. Харесва ми защото пази от камъчета и такива мизерии по пътищата, бих си взел защото често правя пътувания (Варна-Враца-Варна) и ще ми пази капака поне малко, защото моя сега е за боя, с огромни дупки по него от камиони, рейсове, джипове и др, превозни средства, според мен е по удобно за дълги маршрути, за в града незнам какво би ти помогнало даже би навредило както е казал по горе колегата.Поздрави. Редактирано 24 Август, 2010 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #7 Отговорено 24 Август, 2010 Досега за 3 години като тази никога толкова поражения от камъчета по бронята и капака не съм имал. Не знам от зимата ли е, че са хвърляли страшно много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #8 Отговорено 24 Август, 2010 Именно за това съм се замислил над това, другия вариант е да сложа прозрачно дебело фолио, но незнам дали ще има ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #9 Отговорено 24 Август, 2010 Именно за това съм се замислил над това, другия вариант е да сложа прозрачно дебело фолио, но незнам дали ще има ефект.Има специално фолио за такива неща,има и в БГ,но потърси сам за да не правя реклама Фолиото се слага по специален начин и пази боята от камъцета и други леки поражения.Някои хора споделиха и за ''керамичен'' лак ,който се нанася след пребоядисване,но пък там ако се образуват драскотини,което е доста трудно,не може да се полира... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #10 Отговорено 24 Август, 2010 Еми аз като ползващ мога да кажа че има ефект .Но колата трябва да се мие редовно защото наистина спарва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове