Данчо 31 #1 Публикувано 14 Август, 2010 Първо искам да честитя на Коев.Бъди здрав брат, много щастлив и все така точен във всяко отношение.Желая ти успехи в бизнеса и знай, че се радвам искренно, че познавам човек като теб.Много много здраве и за Коледа един американски акорд купе ти желая.15 потребители празнуват днес рождения си денRAZBIVACH(30), KATADJIQTA/RAZBIVACH/(30), KOSTUMA(27), DJDOGI(26), JeepersCreepers(30), ReSPecT(23), Димитър Коев(32), plamen_d7(29), plamen_lm(32), Симеон(42), dex2ex(32), dido.dimitrov(37), VaskogCyp(40), shadowsonskin(31), berty(20)И нека всички останали да не се отървете от здраве и щастие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 14 Август, 2010 Да сте живи и здрави! Много здраве и късмет ви желая Специални поздрави на Вальо (ReSPecT) и Димитър Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #3 Отговорено 14 Август, 2010 Живи и здрави колеги, много успехи и парички за тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #4 Отговорено 15 Август, 2010 ЧРД на колегите и специално на: plamen_lm(32), Димитър Коев(32) и ReSPecT(23). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 15 Август, 2010 Чей и аз да са с'бада ! Валъо , Коев и Пламен/Дизел-Шубър/ спец. по-здраФ ! Синцата останали .. живи и здрави !п.п ... Ауе Дизеловия .... дей купоня .. купил съм ти китка ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 15 Август, 2010 JeepersCreepers, ReSPec да сте живи и здрави !! Няма да ви пожелавам бързи Хонди, защото вие си ги имате ЧРД и на останалите Фенове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #7 Отговорено 15 Август, 2010 Живи и здрави да сте всички,само хубави моменти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #8 Отговорено 15 Август, 2010 ЧРД на всички, живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #9 Отговорено 15 Август, 2010 Честит рожден ден на всички, живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #10 Отговорено 15 Август, 2010 Живи и здрави момчета и момичета По специално на DJDOGI, plamen_lm и Респектчето :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #11 Отговорено 15 Август, 2010 ЧРД пичове,живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #12 Отговорено 15 Август, 2010 Живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #13 Отговорено 15 Август, 2010 ЧРД Много здраве,щастие и успехи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
James 13 #14 Отговорено 15 Август, 2010 Здраве щастие и любов желая на всички които имат RD . Неска е наистина голям празник и на тези които имат Имен ден Безавариина момчета хахах и умната с алкохола :) Поздравиии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #15 Отговорено 15 Август, 2010 Честито на всички рожденици и именици днес,да сте живи и здрави,НАЗДРАВЕ :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #16 Отговорено 15 Август, 2010 JeepersCreepers, ReSPec да сте живи и здрави !! Няма да ви пожелавам бързи Хонди, защото вие си ги имате ЧРД и на останалите Фенове Благодарности братле,на мен можеше да ми пожелаеш по бързи майстори ПП: Благодаря и на всички други колеги кооито ми писаха лични и се обадиха да ми честитят ПП2 Здраве и щастие и късмет за всички празнуващи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #17 Отговорено 19 Август, 2010 Аз чак сега виждам тази тема, че напоследък нямам възможност да влизам често, да са у тиквата. Благодаря на всички за хубавите думи и всички пожелания да ви се връщат стократно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове