Jump to content
ilchevii

Замъглени пласмаси на фаровете

Recommended Posts

Здравейте колеги,вече съм горд собственик на Хонда Сивик англичанка,но за мой ужас пласмасите,които са пред фаровете са ужасно замъглени и светят по-зле и от кандило :plane: ...кажете ми как мога да оправя това или трябва да търся нови фарове?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
тема Ползвай търсачката колега, много по бързо става от колкото да чакаш някой да снесе изнформация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше подобна тема преди време,клегата беше търкал с вълнен парцал и паста за зъби ако не се лъжа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен може да пробваш и с Цив. У нас огледалото така минах и стана .... супер. Но всеки сам решава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега AuruMoon, у вас огледалото предполагам не е пластмасово, защото фаровете на колегата са. Мислете малко преди да пишете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тема Ползвай търсачката колега, много по бързо става от колкото да чакаш някой да снесе изнформация.

Извинявам се за невежеството си колеги...Нов съм в този форум и не съм запознат с правилата :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Г-н Милев има течен, който мисля, че не е толкова опасен(но не съм 100% убеден). Както казах не съм оппитвал, ако не с водна шкурка, колегите казаха, че е изпитан.

Редактирано от AuruMoon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,вече съм горд собственик на Хонда Сивик англичанка,но за мой ужас пласмасите,които са пред фаровете са ужасно замъглени и светят по-зле и от кандило :D ...кажете ми как мога да оправя това или трябва да търся нови фарове?

Честито за придобивката..Фаровете можеш да си оправиш ето така..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...