Jump to content
MAD DOG

14-тата поред...харесах я....

Recommended Posts

...че то друго се и не вижда де.Знам какви ще са коментарите...че това моето може би се лекува с помощта на психолог или психиатър.Ама не мога да разочаровам себе си а и няма да си оправдая прякора Възкресителя. :D .Ще се разделям с парахода,та тази ще е следващата де. :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

П.П.-вероятно ще търся помощ за плевене...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От малкото което се вижда е чук. Много добра кола :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тежка и нелечима е твойта болест Куче ... е ся че дода да обсъдим "плевенето" , че то си требе подготовка !! :) п.п..15та се надявам да почва с "P" !! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде го изрови това беее........Виж ся......искам да ми намериш телевизорче за 200 лева и да го възкресиш...нали съм ти приятелка....ще спонсорирам болестта ти!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе Кокич, тя много лачена изглежда от видимата страна :)Дано цялата е така добре запазена в калъвката , под която е скрита :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ллуеллуе - луда работа! :D Браво за добрите намерения и дано тия храсталаци да не са поникнали от нея! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.А, честито!Нещо те човърка непрекъснато ми се струва!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито брат:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Позната ми е от някъде... Много поздрави на Дончо да пратиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Феновееее,не съм я купил още,само казах че съм си я заплюл.Колега,не знам кой е Дончо,но ще го поздравя.Колата е в едно село в близост до Стара Загора. :lol: Готина совалка....поне откъм видимата част... :blink: ..имам планове за нея. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

луда работа мои ред е да помагам само звъни ако имаш нужда :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,не знам кой е Дончо,но ще го поздравя.

Като тръгнеш да търсиш собственика, ще се запознаете :angry: Сериозно, ако наистина я искаш, мога да му се обадя за да го попитам дали я продава и да ти дам телефона му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко,да не съм те чул да се оплакваш,че малкия Ники е палав.....Нема на кой да се метне а?Пак си полудел както само ти си знаеш :)П.П. Любовта от пръв поглед винаги се запомня с нещо различно.Точно тоя модел има с какво да се запомни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коко,да не съм те чул да се оплакваш,че малкия Ники е палав.....Нема на кой да се метне а?Пак си полудел както само ти си знаеш :dry:П.П. Любовта от пръв поглед винаги се запомня с нещо различно.Точно тоя модел има с какво да се запомни.

Охххх...питаш ли ме с тез двама палавници...Пък аз съм една кротичка... ;) То за тва полудяване май нема лек,ама от него пък все аз намазвам :) Пък и още един повод за зелени фафли с чеснов сос и лимуната :P:) :) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кокич, май вече и ти минаваш в офроуд сектата? :music: Чакаме те брат, идвай при нас!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

усещам нов подарък за MAD BITCH :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батко, евала, че ме чу най-после :lol::dunno: Пожелавам да ти сполучат плановете, количката изглежда много добре :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря каке,живи и здрави ше видим кво ще стане.Офроуд сектата...хахаха...много ше ми е малко...джипченцето. :lol: Но знам че отива малко да е луноход,ще я тестваме ако я докопам зимата...А кучката се обзалагам че е жената с най-много подарени Хонди в цяла България. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

14-тата се оказа друга...тая остава като цел номер 15... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да му викате вече FAST DOG ..... шантаФ на N-та степен !! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдааааа.Не била мой късмет.Отиде обаче в един много готин човек и голям фен.Да му честита.Със здраве да я ползвате пич.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...