Borko9966 0 #1 Публикувано 8 Юли, 2010 Някой ако знае къде се намира да помага !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #2 Отговорено 8 Юли, 2010 Някой ако знае къде се намира да помага Малко е дълъг менюала дето го имам ама :Посетете любимата ми страницаПосетете любимата ми страницаНе съм много сигурен да ли ще можеш да го виждаш , ама чак довечера ще мога да ти ги кача другадеПоздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #3 Отговорено 8 Юли, 2010 отпред при мотора .. навиващ като маслен филтър мисля че беше на тоя мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 8 Юли, 2010 Да такъв е изглежда като маслен филтър но има дупки и от двете страни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borko9966 0 #5 Отговорено 8 Юли, 2010 Ако е отпред значи е скрит под нещо защото в 2 сервиза не го намериха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #6 Отговорено 8 Юли, 2010 Вдигаш капака,поглеждаш към спирачната помпа,в ляво от казанчето за спирачна течност има една черна ламаринка.Под нея е помпичката за обезвъздушаване на въпросния филтър.Сваляш капачето(около 10см широко),отдръпваш помпичката и зад долната ламаринка е филтъра.Трябва ти ключе 10 за да стигнеш до него.(болтчетата се виждат ясно)А там дето си ходил..............да тренират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #7 Отговорено 8 Юли, 2010 точно както казва омбре-то .. като видиш едно което прилича на "попичка за кръвно" ориентирай се че е до него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borko9966 0 #8 Отговорено 8 Юли, 2010 SHHFK37606U004281 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #9 Отговорено 8 Юли, 2010 Посетете любимата ми страница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borko9966 0 #10 Отговорено 8 Юли, 2010 Благодаря , утре ще го търся Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #11 Отговорено 9 Юли, 2010 Благодаря , утре ще го търсяАко прочетеш по внимателно коментар № 7, няма нужда да го търсиш, а може направо да действаш.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #12 Отговорено 9 Юли, 2010 Посетете любимата ми страницаТоя сайт е много полезен.Благодаря колега за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borko9966 0 #13 Отговорено 11 Юли, 2010 филтъра е под въздушния но се стига до него от долу (сваля се кората, намира се точно до лявата полулоска) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #14 Отговорено 11 Юли, 2010 филтъра е под въздушния но се стига до него от долу (сваля се кората, намира се точно до лявата полулоска)Не е вярно !Готов съм да споря до припадък.Ако целта е да помогнеш .....така не се прави.Аз ли да направя видео клип или ТИ ще го пуснеш тук ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edikoisi 165 #15 Отговорено 11 Юли, 2010 зависи от годината има 2 вида !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #16 Отговорено 11 Юли, 2010 зависи от годината има 2 вида !!!И? Колегата е казал ...2006,но и другите пак се сменят от горе по-лесно.Айде ако не можем да помогнем ...поне да не спамим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #17 Отговорено 12 Юли, 2010 зависи от годината има 2 вида Когато човека е дал номера на шасито си, излиза само единият вид-неговият..Така че няма нужда да го обърквате допълнително, това което съм постнал на схемата е точно неговият вид... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borko9966 0 #18 Отговорено 12 Юли, 2010 Филтъра е отдолу днес го смених който не вярва да заповяда ще му го покажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kach 0 #19 Отговорено 27 Август, 2015 На моята (на жената) е 2007г. Филтъра вчера го смених и се намира под (зад) кутията на въздушния филтър. Трудно се стига до него и няма никакво място за работа. Има 3-4 букси и два маркуча които се демонтират. Снимка: https://drive.google.com/file/d/0B7D21raEoLB0bEMyRjQ3SmNXX2c/view?usp=sharing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове