Д-р Конова 24 #1 Публикувано 6 Юли, 2010 (Редактирано) Здравейте фенове , Една от инициативите на НС 2010 , беше група от хонда-фенки да раздадат 500 листовки пред Община Габрово , като по този уникален начин да направим впечатление на хората и да акцентираме , че сме клуб с обществена насоченост ! Идеята беше чрез синтезирана листовка да покажем , колко лесно може нещата от живота да се случват по правилния начин . Листовка: Момичетата бяха облечени в предварително изработени светлоотразителни жилетки/по пример на един друг известен Тийм/ с логото на клуба , а за стоп-палки използваха детски усмихнати слънчогледи ! Мисията беше изключително успешна , листовките бяха раздадени , хората се забавляваха и ни приветстваха ! А най – забавния момент беше “стопирането” на Полицейска патрулна кола за проверка на документи ! Искам да благодаря на нашите момичета, участвали доброволно в това забавно мероприятие : Ани Милева ( Aneta ) Станислава ( Morridina ) Роси (Rossi) Дани ( dan44eto) Надя (skylinkata) Сияна ( Miss Caprice ) .... специални благодарности и на Петя Лилова/Icy/ , която отрази събитието чрез снимковия репортаж : Снимков репортаж мисия "Доброволки" : Надявам се тази инициатива , която започна от миналата НС 2009 , да продължава всяка година и да показва , че сме по-различни от останалите авто-клубове ! Поздрави Д-р Конова Редактирано 6 Юли, 2010 от Д-р Конова 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #2 Отговорено 6 Юли, 2010 Поздравления! Страхотна инициатива!Браво на цветята на "Хонда тийм" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 6 Юли, 2010 Браво на екипа, разглеждайки снимките хващам малка част от атмосферата на събитието. Определено сме различни и това не може да не се забележи. Аз мисля че оставихме добро впечатление навсякъде, където минавахме. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #4 Отговорено 6 Юли, 2010 Поздравления!Чудесен екип!Прекрасни впечатления! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skylinkata 31 #5 Отговорено 6 Юли, 2010 Иеее мн забавно беше особено като спряхме патрулките Догодина пак съм доброволка от сега ме записвайте 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #6 Отговорено 6 Юли, 2010 Много искам и аз да съм "доброволка" другия път съжелявам за офф-а Прекрасни момичета , прекрасна организация , прекрасни хора !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #7 Отговорено 6 Юли, 2010 Това съм го изпуснал, мениджър Конова радва много, мацка тийма също. Само така! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1050 #8 Отговорено 6 Юли, 2010 Страхотни сте момичета Поздравления 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #9 Отговорено 6 Юли, 2010 Браво 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #10 Отговорено 6 Юли, 2010 От менаджерката до репортерката,големи благодарностиНай-яките мацки Как успяхте да съберете толкова красота на едно място :D 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #11 Отговорено 6 Юли, 2010 Наистина беше много забавно, а и полезно, освен всичко друго Евала на Кака и Батко за организацията и на Петя за снимките, страхотна атмосфера! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #12 Отговорено 6 Юли, 2010 Цветя с цветя в ръка. Страхотни сте. Веси,благодарим ти за инициативата ,която прави срещите неповторимо красиви.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #13 Отговорено 6 Юли, 2010 Отново уникали и оригинални, браво! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #14 Отговорено 7 Юли, 2010 (Редактирано) БРАВО, МОМИЧЕТА Имам си снимка-фаворит! Редактирано 7 Юли, 2010 от vesivanova 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #15 Отговорено 7 Юли, 2010 И аз щракнах 4-5 снимки ... малко скана е т@ш@к , ма .... ... тука АНДРО мина и оцвети 'сичко в жълто .. @@@би му таксито !! Евала на Доброволки-Тийм ... извадиха ме от махмурлука !! Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #16 Отговорено 7 Юли, 2010 Браво момичета, това се казва фенки!Успех със следващите инициативи :blink: :lol: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #17 Отговорено 8 Юли, 2010 (Редактирано) Еееееей,тоз Андро бре!Май ви заразих с моята "ЖЪЛТЕНИЦА" Още веднъж големи благодарности на всички девойчета! Бяхте СУПЕР!!! Редактирано 8 Юли, 2010 от АНДРО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #18 Отговорено 9 Юли, 2010 Чудно, чудно Радвам се, че в последния момент се присъединих към мацките Беше много забавно(както каза Надето), когато сприрахме патрулки Радваха ни се много всички и не ни подминаваха, а се интересуваха от каузата ни. Надявам се, всички те, да са се замислили върху това, така, както ние и нека всички заедно бъдем едно цяло, и да опазим себе си и всички/о около нас! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове