CLERO 8 #1 Публикувано 1 Юли, 2010 Пичове има Сивик 5-та ген. Д15з1 и си махнах катализатора и от тогава като карам колата малко по така 1-ва 6000 РМП 2-ра 6000 РМП и ми светва чека дава грешка сондата сигорно 7-8 пъти вече и тва стана от деня в който махнах катализатора трябва ли да се притеснявам или след такова ремонтче е нормално чакам мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 1 Юли, 2010 Ако имаш ламбда сонда след катализатора, е нормално да дава грешка. А за притеснението, най много да има отклонение в разхода и/или вървежа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AtsokOld 18 #3 Отговорено 1 Юли, 2010 А какво е РМП? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #4 Отговорено 1 Юли, 2010 не ламбда сондата ми беше преди катализатора а РМП е (RMP) както го пише на оборотомера РМП са оборотите в минута Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #5 Отговорено 1 Юли, 2010 Revolutions per minute - rpm - май е искал да каже колегата обороти за минута - по нашенски ръгал я е почти у лютеницата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #6 Отговорено 1 Юли, 2010 точно така извинявам се за грешката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #7 Отговорено 1 Юли, 2010 а интересното е че заеби въпреки че е дала вече 7-8 пъти грешка рразхода извън градско ми е 5-5.5 смесено 6 и градско 7.5 даже след като го махнах колата доста се облекчи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #8 Отговорено 1 Юли, 2010 Ако имаш една ламбда сонда може да се окаже истина бръщолевянията че без катализатора ламбда сондата може да не работи правилно и на място на катализатора слагат не резонатор а нещо като малко гърне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #9 Отговорено 1 Юли, 2010 а ако не се слои в противен случаи кво става така от време на време някоя грешчица или ще има и последствия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #10 Отговорено 2 Юли, 2010 А сигурно ли е, че грешката е сондата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #11 Отговорено 2 Юли, 2010 да ходих на дигностика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #12 Отговорено 2 Юли, 2010 А сложиха ли ти осцилоскоп на ламбда сондата да видят дали не е за смяна. Случват се такива съвпадения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #13 Отговорено 2 Юли, 2010 He са ми слагали абе ще ида в някои сервиз да по-разгледат да кажат кво става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове