Jump to content
W-POWERRRRR

искам жълти халогени

Recommended Posts

колеги,някой знае ликакви са крушките във фаровете за мъгла на сивика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В моите халогени са такива:

Публикувано изображение

H3 се водят, аз си взех бели но мисля има и жълти. Обикновената крушка е около 3-4лв, Осрам-а е 5лв.

Поздрави.

пс: доста кофти се сменят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колега.явно на повечето коли във фаровете за мъгла слагат H3,защото и на маздата ми са такива.лошото е че в бг.няма жълти,а от теэи белите с които съм в момента няма никва файда.спрял съм се на тези 100ватови,като ще е гарга да е рошава.само да видим кой ще ми ги докара от САЩhttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/H3-HALOGEN-...#ht_1002wt_1165

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и познай как ще се разтопи всичко от тези 100вата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Да не запалиш кабелите с тия 100вата :drunk: иначе и аз съм се замислил да сложа някои по силни защото тия светят колкото за себе си и наистина няма файда от тях. Зема да ги поръчам тия дето си показал да видим как са.или ей тия поне са по евтини с фрии доставка:халогенни крушкипс: гледай в английския ибей за да не плащаш мита и акцизи ако земеш нещо от САЩ.

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

ще се викат от англия,то се видяло.най много да опечем рефлектора с тея 100ватамалко ме успокоява факта че в Американския ибей имаше и 130 ватови :drunk:баси изродията

Редактирано от W-POWERRRRR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахах 130 вата то тва незнам може да си печеш нещо на него. Наясно ли си с подмяната как става, има едни много малки болтчета те се махат и тогава излиза крушката, бъди "нежен" с тях че при мен се наложи да търся ножовка за да ги развия :drunk:Има и с диоди в сайта на дийлекстрийм :Pако искаш драсни после в скайп на какво си се спрял има ми го в профила :PПоздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не можеш ли да облепиш халогена с жълто фолио? Дядото на ладата има едни работи, представлява нещо като куха крушка, нанизва се върхи наличната обаче е куха и е жълта. Нещо като "накрайник" на крушката се пада.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колега.явно на повечето коли във фаровете за мъгла слагат H3,защото и на маздата ми са такива.лошото е че в бг.няма жълти,а от теэи белите с които съм в момента няма никва файда.спрял съм се на тези 100ватови,като ще е гарга да е рошава.само да видим кой ще ми ги докара от САЩhttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/H3-HALOGEN-...#ht_1002wt_1165

Осрам предлагат за всичките крушки различни модели!Жълтите се водят ALS(ALL SEASON)и ги пропоръчват за лошо време-мъгла,сняг,дъжд!Препоръчват се точно за халогени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе слагайте ксенон на халогените ако искате осветеност и няма никакви проблеми от загряване :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо незнам дали е успокоение за теб ,но преди на прелюда карах с крушки PIAA много са яки но са скъпи,както и да е ,прелюда на късите е с Н4 а дългите са отделна крушка с друг рефлектор,че тази на късите Н4ката е бях направил така че да свети постоянно 2те светлини /къса+дълга 190 общо/ И какво се получаваше че светеха хем къси хем дълги на една крушка+ дългата светлина,много манияшко ставаше като ден отпред защото тези на късите бяха 90/100в и като ги пусна заедно става 190 вата адската мания +100 вата от дългата светлина,нито ми се запали неще нито нищо !Ето виж и разликата с нормална крушка .190вата на фар за къса светлина :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Осрам предлагат за всичките крушки различни модели!Жълтите се водят ALS(ALL SEASON)и ги пропоръчват за лошо време-мъгла,сняг,дъжд!Препоръчват се точно за халогени.колега,може би предлагат но в нета няма нищо качествено освен в САЩако знаеш как да поръчам осрам от бг,ок.дай инфо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иво,тез PIAA са мания,ама за 4 крушки ще тряа да си скъсам джоба.той ксенона ми е по ефтин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия жълти халогени са егати грозотията, не знам защо въобще ви трябва да ги купувате?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jeepers-а е прав, ако ще се залага на качество това е "PIAA PLASMA ION CRYSTAL YELLOW", аз се ослушвам за момента но няма да е за дълго и ще поръчвам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E така е PIAA си е PIAA ,аз лично незнам нещо по добро от тях ,но за жалост не ни е много по джоба.А относно светлината халогенните им крушки някой модели са доста по силни от Ксеноните по колите ни :P Но тези крушки доколкото помня са забраненеи за всекидневно каране!Те са за ралита и офроуд където светлината е свдена до нулата,но пък да е толкова страхотно нощното шофиране с тях,просто няма аналог ,а ксенон PIAA можем само да си мечтаем :) пп: Емо аз ще попитам на 2 3 места за жълти крушки на филипс и на осрам,дано имаш късмет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз чакам за инфо :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия жълти халогени са егати грозотията, не знам защо въобще ви трябва да ги купувате?!

колега,знаеш ли кво е да караш цялата есен и зимата,всеки ден по пътя Пловдив-Пазарджик?целия път е по поречието на река Марица и има мъгла всяка вечер. някой път 35км.ги минавам за 1час.супер изморително е.просто имам нужда от жълти крушки.даже ще ги комбинирам с очила за нощно каране и мъгла дано си разбрал ся ща ги копуваме :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и такааааааа,някой ще обаде ли откъде в бг.аджеба могат да се купят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де що не си направите една групова поръчка да ви докарам ,така ще си поделите транспорт,а някой беше пуснал линк без транспорт,направо да ви ги купя и ще ви ги пратя или там както го измислите,явно доста хора си търсят,аз ще разпитам на няколко места ,но ако няма тук в бг поръчвайте отвън .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...просто имам нужда от жълти крушки.даже ще ги комбинирам с очила за нощно каране и мъгла дано си разбрал ся ща ги копуваме :lol:

Благодаря за разяснението :angry: В такъв случай дано успееш да намериш, явно ще ти бъдат от полза, а не просто за красота!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Osram All Season +30% - в Тех-ко са по 11лв./бр.Самите крушки са синкаво-жълти. Светят жълто и в мъглата се вижда перфектно. Аз и на основните фарове съм с такива и съм много доволен.Преди това бях с Philips Blue Vision +30% - в дъжд и мъгла бях все едно без фарове!http://www.google.bg/images?hl=bg&q=os...ved=0CDMQsAQwAw

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има няколко по-евтини алтернативи на PIAA с прилично качество :NOKYA : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nokya-Arcti...sQ5fAccessories-но са 70w и трябват допълнителни кабели на NOKYA LUMINICS : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LUMINICS-H1...sQ5fAccessories

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Osram All Season +30% - в Тех-ко са по 11лв./бр.Самите крушки са синкаво-жълти. Светят жълто и в мъглата се вижда перфектно. Аз и на основните фарове съм с такива и съм много доволен.Преди това бях с Philips Blue Vision +30% - в дъжд и мъгла бях все едно без фарове!http://www.google.bg/images?hl=bg&q=os...ved=0CDMQsAQwAw

браво пич,най накрая се намериха и в бг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...