Accordingly 26 #1 Публикувано 11 Юни, 2010 Снощи се срещнахме с колегите Lude и Fir3 на ОМВ-то в Бояна Получи се доста приятна срещичка, която съвпадна с BMW срещата там и беше забавно как на фона всичките нацъкани БМВ-нца всъщност всички зяпаха трите Прелюда Съответно поснимахме малко бегачките, ей така за кеф: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #2 Отговорено 11 Юни, 2010 Браво, браво! Добре сте се уцелили, за да има и няколко истински коли м/у тия БМВ-та! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #3 Отговорено 11 Юни, 2010 Ех, спонтанно благо за окото!Като манекенки са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #4 Отговорено 11 Юни, 2010 Много яко! Браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 11 Юни, 2010 Ако се бехте убадили на Иво/prelude , щехте 4 парчета да се фотате ! Браус , поздрави за срещицата на тез класики ! На батя убавиците ! Чакам ви на НС в таз формация , и току виж сме се събрали 5-6 бройки уникати ! Специален ПоздраФ от "провинциалните" фенове с две снимки от друга спонтанна срещичка на 3G-fens, нейде в централна БГ !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #6 Отговорено 11 Юни, 2010 Ааа сетихме се за него, обаче нещо не можа да дойде Поздрави от нашата формация за вашата :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #7 Отговорено 11 Юни, 2010 Лудница! Май най-големите фенове карат Прелюд трета генерация, защото въпреки че са супер редки тия коли, доста общи снимки съм виждал из форума до момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #8 Отговорено 12 Юни, 2010 Подхранвам с още 2 снимки на 3те грации ... ... ауе младежи , така и не рабрах ше прайме ли обща снимка на НС 2010 ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #9 Отговорено 12 Юни, 2010 Бря,да не се множим бре пп.Иво бях ги забравил тези снимки,тряя да ги обновим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #10 Отговорено 12 Юни, 2010 екстра среща сте имали.иначе момчетата ми се обадиха,но нямаше как да се включа-пусти ангажименти.утре отиваме в асеновград да съживим един друг много запазен прелюд 3-ка с Н22 двигател вече,стискайте палци за да се множим още повечеживот и здраве ще направим една БГ Люд 3-то поколение среща някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #11 Отговорено 12 Юни, 2010 (Редактирано) живот и здраве ще направим една БГ Люд 3-то поколение среща някъдеИдеята е супер , можем да спретнем това лято една такава ! Току виж се съберем 10-15 коли ! п.п... стискам палци за Асеновград !! Редактирано 12 Юни, 2010 от iVo®o©KonOff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragomirov 10 #12 Отговорено 12 Юни, 2010 Евала на 3ген. 4 и 5 ген. май не могат да се похвалят така Ама за утре имаше тема във форума за среща на Prelude ... ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕЕЕ и от 3 и от 4 и от 5 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XauMaHaTa 0 #13 Отговорено 12 Юни, 2010 Браво...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #14 Отговорено 13 Юни, 2010 ... ауе младежи , така и не рабрах ше прайме ли обща снимка на НС 2010 ?! Ами аз специално тази година съм пас за НС. Сори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #15 Отговорено 14 Юни, 2010 Тука имам едни снимки на по-голяма среща на 3-и генерации - цели 4 броя За мое голямо съжаление са доста тъмни. А и една по-стара среща от преди няколко години: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #16 Отговорено 14 Юни, 2010 Ееее, тия последните как се сети за тях...Ще ме накарат пак да търся някой прелюд от истинските ...Тя и сегашната ми колица малко прилича от далеч, особено ако си почерпен... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #17 Отговорено 15 Юни, 2010 Ееее, тия последните как се сети за тях...Ще ме накарат пак да търся някой прелюд от истинските ...Тя и сегашната ми колица малко прилича от далеч, особено ако си почерпен... Търкулнаха се тука случайно и си спомних за първия път когато карах 4WS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #18 Отговорено 15 Юни, 2010 Ееее, тия последните как се сети за тях...Ще ме накарат пак да търся някой прелюд от истинските ...Тя и сегашната ми колица малко прилича от далеч, особено ако си почерпен... Търкулнаха се тука случайно и си спомних за първия път когато карах 4WS хаха,манията по 4WS-а е сериознасега всички правим swap-ове на тая тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #19 Отговорено 15 Юни, 2010 Ееее, тия последните как се сети за тях...Ще ме накарат пак да търся някой прелюд от истинските ...Тя и сегашната ми колица малко прилича от далеч, особено ако си почерпен... Търкулнаха се тука случайно и си спомних за първия път когато карах 4WS хаха,манията по 4WS-а е сериознасега всички правим swap-ове на тая темаХехе в Прелюд всеки може да го турне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #20 Отговорено 15 Юни, 2010 то и клипчета има :Рhttp://vbox7.com/play:f44182d8http://vbox7.com/play:a8c55ed7http://vbox7.com/play:d1f63953 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #21 Отговорено 15 Юни, 2010 Това е най-дългата отсечка за драг която съм виждал :lol: Направили сте си шоуто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #22 Отговорено 15 Юни, 2010 (Редактирано) Това е най-дългата отсечка за драг която съм виждал Направили сте си шоуто следваше легнал полицай а след около 30-тина минутки дойдоха и прави полицаи с бяла астра Редактирано 15 Юни, 2010 от Fir3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #23 Отговорено 15 Юни, 2010 Ееее, тия последните как се сети за тях...Ще ме накарат пак да търся някой прелюд от истинските ...Тя и сегашната ми колица малко прилича от далеч, особено ако си почерпен... Търкулнаха се тука случайно и си спомних за първия път когато карах 4WS хаха,манията по 4WS-а е сериознасега всички правим swap-ове на тая темаХехе в Прелюд всеки може да го турне В момента се подготвям психически, технически и финансово за такъв суап Голяма краста ме чеше с тоя 4WS. Ако на някой му трябва имам подробнo инфо на тема 2WS -> 4WS в 3gen Prelude. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #24 Отговорено 15 Юни, 2010 И аз го иам инфото , ма ми липсва 4WS-а .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #25 Отговорено 15 Юни, 2010 Имаше и свободна система с малки липси,но си намери собственик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #26 Отговорено 15 Юни, 2010 Еееее верно ли бе ?? Баси ... а колко кинти излиза целия суап ??! Това би било интересно инфо за всички нас , които смятаме да се 4WS-ираме ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Атанас 0 #27 Отговорено 15 Юни, 2010 Az poneje su6to si slojih 4WS.....ne moga da kaja kolko izliza no moga da kaja kolko vreme otnema na 2ma 4oveka ,koito da rabotqt po kolata...Ne pove4e ot 4-6 4asa rabota e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове