acu 0 #1 Публикувано 7 Юни, 2010 Намира ли се такова нещо отпред на въпрсоната хонда 95-та година е прозиведена 5-та генерация. Имам нещастието да ми замине хидравличната помпа на съединителя, а не мога да намеря къде да я закача отпред за да ме дръпнат до сервиза.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #2 Отговорено 7 Юни, 2010 На 6-та, предполагам на 5-та е по същия начин, не е кука, а е планка, вертикална с дупка, ниско под бронята, пред десния носач. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #3 Отговорено 7 Юни, 2010 Има да, от долу зад бронята се пада мисля че беше от лявата страна. Като погледнеш от долу ще я видищ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #4 Отговорено 7 Юни, 2010 Аз дори си мисля че са 2 куки от двете страни, където са фаровете под бронята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #5 Отговорено 8 Юни, 2010 И на моята 6-тица са две, предполагам, че и на 5-та са по същия начин. Макар, че моите са малко поизкривени от професионалното ми паркиране, когато я купих в началото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #6 Отговорено 8 Юни, 2010 на 5та е една планка с кръгла дупка в нея под бронята малко е кофти ако въжето е по-дебело Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #7 Отговорено 8 Юни, 2010 2-Е СА КАКТО казаха някои колеги ,под бронята :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове