Jump to content

acu

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно acu

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София, Бургас

Последни посетители

1533 профилни разглеждания
  • DMZ

  1. Намира ли се такова нещо отпред на въпрсоната хонда 95-та година е прозиведена 5-та генерация. Имам нещастието да ми замине хидравличната помпа на съединителя, а не мога да намеря къде да я закача отпред за да ме дръпнат до сервиза.Благодаря предварително.
  2. И аз държа 130 и от там е и проблема, над това трудно вдигам със сегашните настройки на газта а разхода удря небесата. Ще ида при "машината" доста хора го похвалихте.
  3. в името на темата е написано d15b2- това е двигателя
  4. Ами истината е че като я сложиха първото извън градско беше 6.9 направо ме удиви. И ми върви по добре на газ от колкото на бензин. Но за момента на извън градско трябва да пускам бензин ак искам да изпреваря. Ще питам и тези който направиха газовата за големината на плочката, най вероятно е от това. Ако не те затруднявам можеш ли само да снимаш твоята инсталация, интересува ме около самата плочка тръбите как са направени.
  5. Ок ще си запиша час и ще видим какво ще каже човека. Само последно да попитам някой с такъв двигател какъв разход има на газ градско и извънградско че моя много мърда и не мога да се ореантирам. Примерно извън градско се движа в рамките 7.6-10.
  6. Газовото до колкото знам е стефанели или нещо от типа. Съвсем ново е на няколко месеца, минал съм около 5000 километра с него. Какво значи "малко предварение" да дам на колата ?Иначе ще се се обадя на въпросния човек да запиша час дано може да помогне.
  7. Предполагам "маняшката ламарина" да я сваля. Другото което е идеята с компютъра който да управлява въздуха. Нещо споменаха че градско щяла а гори много а извън градско да е много добре. Нещо не ми се връзва, но знам ли . Иначе ще видя какво мога да направя за размера на плочка ( дано помогне)
  8. Сорка явно съм бил пропуснал някой неща като съм се регистрирал.
  9. И при мен багажника се пълни с вода видимо без причина. Но забелязох че тече вода по задния колан (не мястото на шофьора другото), което е още по изненадващо понеже няма видими причина да е от там. Забелязвам че има леки цепнатини под лайсните на тавана и се чудя дали може да е от тях. Така че като че ли проблема идва отгоре не отдолу, поне в моя случай.
  10. Проблема е следния:На извън градско, 4-та и 5-та най се усеща, колата заглъхва на газ във високи обороти (около 4000). Причината според газаджийте е че взимала много въздух и съответно сместа ставала бедна. Склонен съм да им повярвам тъй като чек-а ми светва в тези обороти, съответно като забие нос колата. Понеже ми омръзна да ходя (сигурн онад 10 пъти) за да ми я оправят да върви и всеки път общо взето да става по зле. Някой може ли да ме насочи към някой газаджия ,който е правил хонда с такъв двигател и е доволен как му върви на газ. За момента единственото което измислиха е сложат ламаринка върху плочката на газта която да ограничи въздуха. Сега не само че не върви на газ ами и на бензин не върви като хората. Предоложиха ми да сложата комютър някакъв който да регулирал сместа, но честно казано както я карат на опити и грешки скоро няма да я бъде тая газова. Ако някой може да ме насочи ще бъде супер.
  11. Аз съм с d15b2, двигател и ми се скъсаха нервите на газ. При мен гаснеше като беше студена колата. Причината е следната под 60 градуса (така ми казаха) дроселовата клапа не се отваря и държи 1200-1500 оборота за да загрее явно по бързо . Обикновенните газови от винтила за газ трябва да им се сложи още една допълнителна тръбичка някъде в дясно влиза ( мога да снимам), за да взима газ или въздух ще излъжа докато температура стане 60 градуса. После трябва да се настрой празния ход при под 60 градуса с една врътка на газта и с другата да се регулира нормалната газ. OFF TOPIC: НО изненанда след това друг проблем има който не могат да ми решат още. Оказва се че във високи оборотои (около 4000) почва да смуче много въздух и колата не върви, което съответно на извън градско може да скъса нервите на човек.
  12. Интересно е че нито една не можах да намеря. Все пак ако може поне линкче няма да се разсърдя
  13. D15B2 моно инжекция е двигателя
  14. Проблема е следния: От време на време при не загряла кола на ми накъсва като подам газ. Ефекта е все едно се дави колата. Не винаги го прави и като е загряла липсва този проблем. Това го прави предимно на първа и втора около 2000 оборота. Като отпусна газта и после натисна до ламарината се оправя обикновенно. Някой може ли да каже на какво се дължи това. В смисъл нещо което аз мога да оправя или тярбва да я закарам да я видят.
  15. Ами запазих си час за 11-ти щом двама казах там значи найстина е добре. За маслото и такива неща при все че качванията ми на кола се броят на пръстите на едната ръка с изключение на курса нормално да задавам въпрос от типа на "ква е тая клечка дето стърчи от двигателя" (където по късно се оказа нещо за маслото .
×
×
  • Създай нов...