Tino 293 #41 Отговорено 31 Май, 2010 Майната няма право да отговаря това ви е жокера приготвил съм и други снимкови най-вече А какъв е въпроса?Щото аз виждам на Майната жена му на Юндола!Е нали се дава снимка и въпроса е кога къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #42 Отговорено 31 Май, 2010 Следя темата с интерес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #43 Отговорено 31 Май, 2010 Следя темата с интерес Отговаряй...не я следи само. Няма начин да не си бил и ти там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #44 Отговорено 1 Юни, 2010 Айде бе ... кфо стана ся ?? НС Юндола 2004 + Румяна Майнева !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #45 Отговорено 1 Юни, 2010 Аз мислих още някой жокер да пусна Давай Иво Абе тебе имаше ли те на тая среща щото мен и там ме нямаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #46 Отговорено 1 Юни, 2010 Абе тебе имаше ли те на тая среща щото мен и там ме нямаше ...не !! Такаа .. е ся че ви забием яко !! Таа .. кои са двамата младежи , които танцят и по-скоро КОЙ е "скрития" танцъор ??! И кое и къде е събитието ??! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gpg 2 #47 Отговорено 1 Юни, 2010 Омбре веднага го познах, но за Пламони и че е Узана 2008 ми помогнаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #48 Отговорено 1 Юни, 2010 Eee ... разкрит е ... това е верния отговор ... !! Стреляй gpg ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gpg 2 #49 Отговорено 1 Юни, 2010 Имах няколко снимки-загадки, но избрах лесна: На кого и къде е тази кола? (вижте датата) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #50 Отговорено 1 Юни, 2010 (Редактирано) Аз и без датата мога да кажа , че толкова разцепен седан само ал капоне може да има :)A тоя генератор май беше на баните в СЗ ? Редактирано 1 Юни, 2010 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gpg 2 #51 Отговорено 1 Юни, 2010 (Редактирано) Само мястото не позна. От НС 2009 във В. Търново е. Но смятам за вярно. Давай твоя въпрос Редактирано 1 Юни, 2010 от gpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #52 Отговорено 1 Юни, 2010 (Редактирано) Тва е единствения,неповторим и уникално чист седан на админа по време на НС 2009....мацко,ще има ли бира за мене? Еееее,бахти бързаците...аз с тоя нет на работа доде се вкл..... Редактирано 1 Юни, 2010 от KATANA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #53 Отговорено 1 Юни, 2010 Еее, изпуснах това за седана. Давайте нататък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #54 Отговорено 1 Юни, 2010 (Редактирано) Много готина и забавна тема! Чакам с нетърпение Ръсти да пусне новата загадка! Редактирано 1 Юни, 2010 от Д-р Конова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #55 Отговорено 1 Юни, 2010 (Редактирано) Отстъпвам правото на най-бързия със загадка , че съм по средата на нещо . Да не забавям прогреса на темата ... а и моите са много трудни Редактирано 1 Юни, 2010 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #56 Отговорено 1 Юни, 2010 Да пуска Катана тогава, той беше втори с пълен отговор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #57 Отговорено 1 Юни, 2010 Катаната е на работа а у дома няма нет....тъй че следващия моля! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #58 Отговорено 2 Юни, 2010 (Редактирано) Емии... щом преодстъпвате праввото, тогaва най-бързия печели Кой е това, и каде е това? Uploaded with ImageShack.us П.П. Много хубава тема, жалко, че съм новичък и нямам толкова общи спомени, като някои други! Редактирано 2 Юни, 2010 от CIVICwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #59 Отговорено 2 Юни, 2010 Как кой...колегата ma4o на НС 2009.... ...не забравяй че рексовете са ми слабост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #60 Отговорено 2 Юни, 2010 Аве, Коки, дай сега две загадки както нямаш нет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #61 Отговорено 2 Юни, 2010 (Редактирано) Ми хубууу,ей го на(направо с отговорите):1.Как пиша кат нямам нет в къщи?(Пиша от офиса - вчера втора смяна,днес първа)2.Може ли да правя това от японска програмна фреза?(По прицип да,основната програма качена на MAZAK-а е Уиндоус 2000,има си интернет експлорър...хихихи) Сори че оспамих темата,ма ше се извиня на бахура на маса... Редактирано 2 Юни, 2010 от KATANA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #62 Отговорено 2 Юни, 2010 Епа БРАВУС за правилният отговор! Ма така, като гледам нещо във фрезата ти нямаш загадки, като за тука а? Таа..... да пуска некой с повече възможности, да са не повтарам Аз! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #63 Отговорено 2 Юни, 2010 Много добра тема, евала на Рацера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #64 Отговорено 2 Юни, 2010 Като няма желаещи една бърза от мен: Кой е шофьора ? И кое е събитието ? Да кажа че имам и други изненади подготвени п.п. Доста забавна тема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #65 Отговорено 2 Юни, 2010 Опаа.....тук стана интересно......аз няма да отговарям! Нека и други се включат в играта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #66 Отговорено 2 Юни, 2010 НС 2009,колата на твоята изглежда , ама нещо човека вътре...???Наслуки казвам : Драгича Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #67 Отговорено 2 Юни, 2010 НС 2009 Обаче и колата и шофьора - Драича Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #68 Отговорено 2 Юни, 2010 Може и да греша но мисля че е колата на Драгича а шофьора е Дидо(Миамото),кадър от НС2009? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #69 Отговорено 2 Юни, 2010 КATANA Позна! Твой ред е да пуснеш загадка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #70 Отговорено 2 Юни, 2010 О.К.....кой е случайния номер 69( ) и къде е събитието? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #71 Отговорено 2 Юни, 2010 Абе,Куче...аз може ли да отговярям? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #72 Отговорено 2 Юни, 2010 (Редактирано) А-ха! Щом жената на MAD DOG пита, значи трябва да е тя! Затова това е и моя отговор... да видим дали познах Е, не съм познал, ама все пак да участвам и аз в темата... Редактирано 2 Юни, 2010 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #73 Отговорено 3 Юни, 2010 (Редактирано) Това е dida87 но не съм много сигурна дали е на Цигов Чарк .. всъщност определено не е на Цигов Чарк .. но не мога да се сетя къде беше проведена тази среща ШИПКОВОООООО Редактирано 3 Юни, 2010 от MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #74 Отговорено 3 Юни, 2010 Пичелиш...давай сега ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darcosi 14 #75 Отговорено 3 Юни, 2010 Някаква грешка е станало едно време карах голф Ляво ДаркоСи с новата ЕГ3-ка преди да й сложи Б16-ката , която сега е собственост на Miyamoto san . Дясно Сагита(Saggita) с нейната ЕГ3-ка 'дето в крайна сметка отупа всички в тоя клас. Мястото е Калояново Писта "Дракон" - събирането беше организирано от Тино. М дааа ... това е верния и изчерпателен отговор ... !! ПИЧЕлиш "ладна" бира на зелената ливада над Габрууу ! Обаче сега мой чиляк .. ше требе да продължиш играта с твоя снимка загадка !! Аре да те видиме ... п.п... моля ! За теб винаги ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #76 Отговорено 3 Юни, 2010 Ето и загадкатаааа: -Кой е на снимката? -На кой е колата от снимката? -Къде е правена снимката? Д-р Конова, Рейсъра и Дрейка не могат да участват Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #77 Отговорено 3 Юни, 2010 Ако не се лъжа колата е на м-р Дрейк,а манекена е Фаундъра,мястото - Жребчево.... Ае,ше има ли награда за чавето дало най-много верни отговори? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #78 Отговорено 3 Юни, 2010 ЕЕеееееееее, старите кучета знаят всичко ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #79 Отговорено 3 Юни, 2010 А снимката е на Дрейки .. със тилионя правена ! Аве тоа Катаната моу знае веее ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #80 Отговорено 3 Юни, 2010 Алооууу, вие май за мезе ма взехте :D :DРакията обърка всичко, ракиятааа хахах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове