Mr.OFF 539 #1 Публикувано 31 Май, 2010 Днес както си преглеждах старите снимки в галерията и ме обхвана лека носталгия по предни години , когато бяхме все още сплотени като форум и приятели и нямаше сегашните "пишкомерения" и деления и "кой е по-по-най". Та хрумна ми идеята да ви пусна тая снимчица , която носи интересна информация и голям хумор !! Въпроса е : >>> Чии са колите , кои са шофъорите и къде се случват нещата ??!! Позналия , печели правото да пусне негова снимка загадка !! Бонус : черпя бира на НС !! Have a fun ... п.п .. Конова .. няма право на участие !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 31 Май, 2010 Ееее утрепа рибата. Давайте старите кокали, че стана интересно. Хубав момент за тази тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #3 Отговорено 31 Май, 2010 Аз като новобранец ще черпя Бира тебе ако издадеш тайната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #4 Отговорено 31 Май, 2010 Е, как така нямам право на участие.....па аз знам отговора. Приемам подкупи на лични за подсказане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) Да дам жокер...една мацка от Пловдив която отдавна не съм виждал да пише във форума засрамва рацери на Калояново? Само туй ли ти е бонуса за познали? Редактирано 31 Май, 2010 от KATANA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #6 Отговорено 31 Май, 2010 Това в ляво не е ли Дарко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #7 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) Мнеее, този в ляво има някакви очила, а до момичето има седнал друг човек... за да се изравни теглото, а Дильо специално поддържа диета и стои лекичък, че да е в крак с тунинга Тъй като снимката е недоекспонирана що се отнася до лицата на хората, мога да кача преекспониран вариант за да се вижда що-годе кои са.. ама така Роудрацера ще загуби бирата по-бързо Редактирано 31 Май, 2010 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #8 Отговорено 31 Май, 2010 Абе аз залагам на колата в ляво че е на Дарко, а като гледам шофера пак на него ми бие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 31 Май, 2010 Ей голяма интрига стана. Давайте жокери де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #10 Отговорено 31 Май, 2010 @vex - да, така е, на Даркоси е колата, ама още докато беше 1.3, след летежа със старата синя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #11 Отговорено 31 Май, 2010 Аз по-добре да не отговарям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #12 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) Що бе Тино , стреляй !! Ти си баш виновника за снимката ! Пичов'с ... чакам пълен отговор ... кфи са тия недомлъвки ... !! Кой/коя ... кога/къде ... и къф е крайния резил !! Човека с пълен отговор пИчели !! Една самотна бира са търкаля по бара ... нейде из Узана .... п.п .. Дарко е човека със "зеления змей" ... дотук 30% верен отговор ! Редактирано 31 Май, 2010 от iVo®o©KonOff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #13 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) Що бе Тино , стреляй !! Ти си баш виновника за снимката ! Пичов'с ... чакам пълен отговор ... кфи са тия недомлъвки ... !! Кой/коя ... кога/къде ... и къф е крайния резил !! Човека с пълен отговор пИчели !! Една самотна бира са търкаля по бара ... нейде из Узана .... п.п .. Дарко е човека със "зеления змей" ... дотук 30% верен отговор ! Аре издай де , че дотука само 1/3 бира от мене :) Редактирано 31 Май, 2010 от marto_1.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #14 Отговорено 31 Май, 2010 Всъщност Катаната .. е дал още 20% от отговора .... "черното возило" се пилотира от една мацка от РВ/коя е тя/ , която утрепа мучачосите в клас 1.3 на въпросното събитие през 2006 година .... Марто .. аз мислех да черпя .. ама щом си решил ти ... нема се дърпам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #15 Отговорено 31 Май, 2010 Аз ако отговоря честно ли ще е (щото знам отговора) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #16 Отговорено 31 Май, 2010 Пец ... ограничението е само за Конова ве !! Давай да те видиме .. колко ше изкараш ??!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #17 Отговорено 31 Май, 2010 Пец ... ограничението е само за Конова ве !! Леле...каква дискриминация! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #18 Отговорено 31 Май, 2010 Стига си спамила .. че ти треснат некой warn !! Може да даваш сао joker-и ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #19 Отговорено 31 Май, 2010 ... Въпроса е : >>> Чии са колите , кои са шофъорите и къде се случват нещата ??!! ... Ляво ДаркоСи с новата ЕГ3-ка преди да й сложи Б16-катаДясно Сагита(Saggita) с нейната ЕГ3-ка 'дето в крайна сметка отупа всички в тоя клас. Мястото е Калояново Писта "Дракон" - събирането беше организирано от Тино. Така добре ли е ? Благодарение на теб Роуди, бяхме там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #20 Отговорено 31 Май, 2010 Ляво ДаркоСи с новата ЕГ3-ка преди да й сложи Б16-ката , която сега е собственост на Miyamoto san . Дясно Сагита(Saggita) с нейната ЕГ3-ка 'дето в крайна сметка отупа всички в тоя клас. Мястото е Калояново Писта "Дракон" - събирането беше организирано от Тино. М дааа ... това е верния и изчерпателен отговор ... !! ПИЧЕлиш "ладна" бира на зелената ливада над Габрууу ! Обаче сега мой чиляк .. ше требе да продължиш играта с твоя снимка загадка !! Аре да те видиме ... п.п... моля ! За теб винаги ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #21 Отговорено 31 Май, 2010 ... Обаче сега мой чиляк .. ше требе да продължиш играта с твоя снимка загадка !! ... Бааааа, шах съм - нищо не ми ражда главата. Ще трябва и аз да се заровя из архивите В това време преотстъпвам да пуснеш нещо ако имаш готово, за да продължи играта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #22 Отговорено 31 Май, 2010 Ше почакаме .. рови ... може и на Галя архивите да преровиш !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #23 Отговорено 31 Май, 2010 Аре да не бавим играта едно лесно въпросче(сетих се за доста работи, ама много специфични ми се виждат). Снимката: Въпросът: Кой е правил пицата от снимката и къде е изядена? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #24 Отговорено 31 Май, 2010 Абе аз пак ли нямам право да участвам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #25 Отговорено 31 Май, 2010 Абе аз пак ли нямам право да участвам?Веси, за теб не знам, но от 1/2 час се каня на жокера: кулинар.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #26 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) Толса в Търново имам ли право да постна аз сега снимка :П)? Редактирано 31 Май, 2010 от ДанчоИванов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #27 Отговорено 31 Май, 2010 ^Бе Търново е малко общо ама приемаме за вярно.И, да, Веси може да участваш естествено Пускай снимка, Данчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #28 Отговорено 31 Май, 2010 пояснявам, че не съм присъствал, но много се забавлявам :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #29 Отговорено 31 Май, 2010 Тишо на пилона - Жребчево 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #30 Отговорено 31 Май, 2010 ееееееееееееееееееееееееееееееее ти нямаш право бе докторке , ама айде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #31 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) Кой е този човек, който си играе с всякакъв размер коли и къде е събитието? Датата е жокера! аааа и РокОнОфф няма право да участва :) Редактирано 31 Май, 2010 от Д-р Конова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #32 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) Антон Тонев Hronos-a , а мястото .... оффф 10 пъти си оправям мястото ще стрелям София Редактирано 31 Май, 2010 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #33 Отговорено 31 Май, 2010 Антон Тонев Hronos-a , а мястото .... 20/01/2007 Само половината е вярно! Пробвай пак! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #34 Отговорено 31 Май, 2010 а мястото .... оффф 10 пъти си оправям мястото ще стрелям София... ми така е .. като не ходиш по срещи !! Ауе .. Конова .. мое ли да ръгам жокери ве ??! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #35 Отговорено 31 Май, 2010 а мястото .... оффф 10 пъти си оправям мястото ще стрелям София... ми така е .. като не ходиш по срещи !! Ауе .. Конова .. мое ли да ръгам жокери ве ??! Ееее ще ме изядеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #36 Отговорено 31 Май, 2010 (Редактирано) Антон Тонев Hronos-a , а мястото .... оффф 10 пъти си оправям мястото ще стрелям СофияПак не е верно, ама заради желанието - ти си, ама с едно условие - РокОнОфф да не отговаря на твоята загадка!Срещата е на Бакаджика - Ямбол! Редактирано 31 Май, 2010 от Д-р Конова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #37 Отговорено 31 Май, 2010 Антон Тонев Hronos-a , а мястото .... оффф 10 пъти си оправям мястото ще стрелям СофияПак не е верно, ама заради желанието - ти си, ама с едно условие - РокОнОфф да не отговаря на твоята загадка!Срещата е на Бакаджика - Ямбол! Благодарско Ей сега как ще ви забия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #38 Отговорено 31 Май, 2010 Майната няма право да отговаря това ви е жокера приготвил съм и други снимкови най-вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #39 Отговорено 31 Май, 2010 Майната няма право да отговаря това ви е жокера приготвил съм и други снимкови най-вече А какъв е въпроса?Щото аз виждам на Майната жена му на Юндола! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #40 Отговорено 31 Май, 2010 Аз пък виждам на Емко .. Автобуса !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове