Magnum 7 #1 Публикувано 18 Май, 2010 Жив и здрав, пич, и нека силата да е с теб! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #2 Отговорено 18 Май, 2010 Честито и тук Кольо ! Жив и здрав да си и ти и семейството ти ! Останалото е следствие на първото и каквото си пожелаеш ще го постигнеш ! Честито и на останалите рожденници ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 18 Май, 2010 ами да са ни живи и здрави и всички покрай тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #4 Отговорено 18 Май, 2010 Честит Рожден Ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #5 Отговорено 18 Май, 2010 Честит рожден ден! Жив и здрав и всичко най-добро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #6 Отговорено 19 Май, 2010 Мислех да съм по-напред в редицата от пожелания, за да не изглежда така като си е, а именно, че те търся само когато имам зор, ама те тия хора не спят бе....почнали с честитките още сред нощите!Честито и от мен, наборе ! Ти и Кучката и малкото Доги...да сте живи и здрави!Измислил съм ти един подарък, ама ще го получиш като се пооправи времето, че тази седмица го дават да вали сняг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #7 Отговорено 19 Май, 2010 Доги, да си жив и здрав, бацеТова е един добър ден да се излюпиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #8 Отговорено 19 Май, 2010 честит рожден ден Коко - да си жив и здрав и всички покрай теб - ай наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #9 Отговорено 19 Май, 2010 Еееееееееее, Кольо, подмлади се и ти Честит рожден ден, да си много жив и много здрав и все така верен приятел! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #10 Отговорено 19 Май, 2010 Честит рожден ден! Много здраве, късмет, много лични и професионални успехи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #11 Отговорено 19 Май, 2010 Ч.Р.Д.и от мен Куче! Да си ни жив и здрав и да продължаваш да ми правиш все такива подаръци! :) Приготвила съм ти един и аз,ама ще е по-късно... Честит Рожден Ден и на другите рожденници!Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #12 Отговорено 19 Май, 2010 ЧРД Мой! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d_r_tushe 0 #13 Отговорено 19 Май, 2010 Честит Рожден Ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #14 Отговорено 19 Май, 2010 Жив и здрав бъди Коко,ти си повече от това дето му викаме "мъж на място" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #15 Отговорено 19 Май, 2010 Честит Рожден Ден! Жив и Здрав и още много, много рексчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #16 Отговорено 19 Май, 2010 Бат Коко Ч.Р.Д да сини жив и здрав, много късмет и усмивки и неа всемогъщия втек да бъде с теб. Жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #17 Отговорено 19 Май, 2010 ЧРД! Какво да пожелаеш на един човек дето двора му е пълен с Хонди.......... на първо място здраве, после и пари, за да може да им се радва. Бъди жив и здрав!П.П. ЧРД и на останалите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #18 Отговорено 19 Май, 2010 Честит рожден ден!Здраве да има най-вече!Много весели моменти с близките хора и още хондова страст! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #19 Отговорено 19 Май, 2010 Ехеееей, Честит Рожден Ден, Кроко! Жив и здрав да си ти и цялото ти чудно хубаво семейство! Напълно споделям коментара на Миямото: ...ти си повече от това дето му викаме "мъж на място"и ти пожелавам да си все такъв, а съдбата да те тест-ва с изпитания по-рядко занапред! Хубав празник днес! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #20 Отговорено 19 Май, 2010 Честит рожден ден и от мен. Весело празнуване! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #21 Отговорено 19 Май, 2010 Честит Рожден Ден, Коко!Здраве, щастие и много-много късмет ти желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #22 Отговорено 19 Май, 2010 ЧРД Приятелю , мноооо здраве ти желая на първо място , на теб и твоето семейство , а другото си го постигаш крачка след крачка. Малко са толкова истинските фенове като теб и за това се радвам че си сред нас и винаги можем да разчитаме на един истински фен на марката и приятел. Наздраве ви казвам и умната с пиенето и пеенето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #23 Отговорено 19 Май, 2010 お誕生日おめでとうございます .... 狂気犬 ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #24 Отговорено 19 Май, 2010 (Редактирано) Братле,пожелавам ти всичко най-най,защото си много готин, един истински фен и приятелМного сбъднати желания,късмет,здраве и успех в начинаниятаНаздраве!Честито и на другите рожденници! Редактирано 19 Май, 2010 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #25 Отговорено 19 Май, 2010 Одеве не можах да намера специалния по-здраф ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #26 Отговорено 19 Май, 2010 Ч.Р.Д. Пич,пожелаваме ти много здраве и само поводи за радост отук насетне,да не се оттървеш от късмет и париНаздраве!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #27 Отговорено 19 Май, 2010 честито и всичко най-най най-вече здраве и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #28 Отговорено 19 Май, 2010 Жив и здрав мой!Само от хубави по хубави неща да ти се случват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`LADY 0 #29 Отговорено 19 Май, 2010 Честит рожден ден, да си жив и здрав, много щастие, късмет, пари, ХОНДИ, разбирателство на теб и всички около теб Специален поздравhttp://www.vbox7.com/play:438f4d11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #30 Отговорено 19 Май, 2010 ЕЕЕЙЙЙЙ хорааааааа.Седя,чета и нещо ми засяда в гърлото...но в добрия смисъл на думата.В моменти като този си припомням това което не трябва да се забравя според мен,а именно кой са истински важните неща - здарвето,приятелите и децата ни...Радвам се че има толкова много хора които се сетиха за мен!Повечето от най-добрите си приятели срещнах тук,покрай любимата марка.Прегръщам ви всичките,задължен съм ви хора.Ще продължавам да помагам на кой с каквото мога.Сега ще ви покажа с какво ме изненада кучката...направено с много старание и посветено на болестта ми....наречена рексомания... Това е домашно приготвена торта от нея,джантите са и малки на бегачката,но мисля че формата няма как да се сбърка: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us А малкия дог и налетя малко след като беше композирана и я превърна в тотална щета: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Пак благодаря на ВСИЧКИРАДВАМ СЕ ЧЕ СЪМ БОГАТ НА ПРИЯТЕЛИ,ДРУГОТО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #31 Отговорено 19 Май, 2010 Ей Колееееее....да си жив и здрав...другото ти го казах .......скоро ше се видим ,националната наближава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове