Jump to content
kraichev

почна да скърца волана

Recommended Posts

колеги карам хонда сивик 5 и започна странно скърцане като въртя волана и в двете посоки даите акъл какво е и как се оправя благодаря предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

къде ти скърца волана? самия волан и конзолата под него , или отпред в двигателния отсег?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mоже би ти скърца пластинката която опира отдолу под самия волан.Тя служи за контакт между бутоните на волана за клаксона и инсталацията към самия клаксон.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mоже би ти скърца пластинката която опира отдолу под самия волан.Тя служи за контакт между бутоните на волана за клаксона и инсталацията към самия клаксон.

Точно,сваляш конзолата зад волана,тя е на 3 болта,и отзад се вижда пластинката,зачистваш хубаво диска и самата пластинка и си готов :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колеги днес ще опитам да го оправя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми се появи подобен проблем след смяна на самия волан с оригинален. Не съм се занимавал още да видя от къде идва, странното е че се появява когато спирам и въртя волана едновременно. Като че ли се чува повече от конзолата от колкото от волана. Колега след като разбереш от какво е, сподоели в темата за да проверя и аз при мен как е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен скърца само зимата или когато самата кола е много студена отвътре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пръскане със тефлонова смазка на спрей зад самия волан, и около механизма за изключване на мигача - на поразия.. Нищо не съм разглобявал. Трети месец приятното поскърцване го няма :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тефлонова смазка не съм го чувал но ще го потърся :) благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...