kraichev 21 #1 Публикувано 17 Май, 2010 колеги карам хонда сивик 5 и започна странно скърцане като въртя волана и в двете посоки даите акъл какво е и как се оправя благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 17 Май, 2010 къде ти скърца волана? самия волан и конзолата под него , или отпред в двигателния отсег? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #3 Отговорено 17 Май, 2010 Mоже би ти скърца пластинката която опира отдолу под самия волан.Тя служи за контакт между бутоните на волана за клаксона и инсталацията към самия клаксон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 17 Май, 2010 Mоже би ти скърца пластинката която опира отдолу под самия волан.Тя служи за контакт между бутоните на волана за клаксона и инсталацията към самия клаксон.Точно,сваляш конзолата зад волана,тя е на 3 болта,и отзад се вижда пластинката,зачистваш хубаво диска и самата пластинка и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kraichev 21 #5 Отговорено 18 Май, 2010 Благодаря колеги днес ще опитам да го оправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 18 Май, 2010 И на мен ми се появи подобен проблем след смяна на самия волан с оригинален. Не съм се занимавал още да видя от къде идва, странното е че се появява когато спирам и въртя волана едновременно. Като че ли се чува повече от конзолата от колкото от волана. Колега след като разбереш от какво е, сподоели в темата за да проверя и аз при мен как е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #7 Отговорено 18 Май, 2010 При мен скърца само зимата или когато самата кола е много студена отвътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #8 Отговорено 18 Май, 2010 Пръскане със тефлонова смазка на спрей зад самия волан, и около механизма за изключване на мигача - на поразия.. Нищо не съм разглобявал. Трети месец приятното поскърцване го няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #9 Отговорено 18 Май, 2010 Точно същото направих и аз..скърцанего изчезна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kraichev 21 #10 Отговорено 18 Май, 2010 тефлонова смазка не съм го чувал но ще го потърся благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове