rEsPeCtiVe 148 #1 Публикувано 5 Май, 2010 Честит Празник на всички които празнуват Здраве,късмет и винаги първи в начинанията!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 5 Май, 2010 Честито на именниците! Със здраве да си носят имената и да почерпят На прима виста ми идват няколко жоровци: eddy, kazadores, Aphex ииии Жоро със зеленото купе (забравих му ник-а) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #3 Отговорено 5 Май, 2010 мерси и честито на всички адаши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #4 Отговорено 5 Май, 2010 Честит празник и от мен! Живи, здрави и по-полека с алкохола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #5 Отговорено 5 Май, 2010 мерси и честито на всички адаши И аз мерси,вече се почнах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #6 Отговорено 5 Май, 2010 (Редактирано) Също и Slavkov_1984, Терориста, Jimmy ... туй са другите, за които пък аз се сещам. )) Да са ни живи и здрави хапсолютно сичките, дори и пропуснатите (за които се извиняваме изброяващите), мноу ягнешко да изедът и грам да не върнат! Редактирано 5 Май, 2010 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #7 Отговорено 6 Май, 2010 Благодаря колеги Честито на всички адаши !Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #8 Отговорено 6 Май, 2010 Честито на всички именници и весело изкарване на празника на всички колеги!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #9 Отговорено 6 Май, 2010 Честито на адашите, армейците и всички, които празнуват! Живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #10 Отговорено 6 Май, 2010 Да ви е живо и здраво името. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #11 Отговорено 6 Май, 2010 Честито на всички именници ,живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alekyy 3 #12 Отговорено 6 Май, 2010 (Редактирано) Честито на всички именици бъдете живи и здрави Редактирано 6 Май, 2010 от alekyy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodan 0 #13 Отговорено 6 Май, 2010 Честит празник на всички именници и на всички служещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #14 Отговорено 6 Май, 2010 Честито на именниците,живи и много здрави.Фена gkb...да си направиш душата днеска приятел! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #15 Отговорено 6 Май, 2010 Честит празник на всички съименници, много здраве, щастие и късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #16 Отговорено 6 Май, 2010 Айде честит имен ден на половин България да сте живи, здрави и много късмет! Ден за национален таур за БГ. агнетата които ще загинат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #17 Отговорено 6 Май, 2010 Айдеее, честито празник и от менеее! Да са живи и здрави всички именници, а също и военните (мерси) , а специално за Хонда-Жоровците - още по-яки машини! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 918 #18 Отговорено 6 Май, 2010 Да са живи и здрави всички именници!Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #19 Отговорено 6 Май, 2010 Честото на съименниците Прегладихте ли по някое агънце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #20 Отговорено 6 Май, 2010 Честито на всички празнуващи днес Внимавайте с алкохола, да не ви избие на рейсърство, като замаяте главите! Весело изкарване на празника! НАЗДРАВЕЕЕЕ!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #21 Отговорено 6 Май, 2010 Живи и Здрави всички именници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #22 Отговорено 6 Май, 2010 Честит празник на всички именници, специално на Jimmy, gkb, Rebel и ако изпускам някого моля за извинение.Честит професионален празник и на военните и пак специално на АНДРО и Olmy. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #23 Отговорено 6 Май, 2010 Благодаря, колеги и колежки! Честит имен ден на всички празнуващи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #24 Отговорено 6 Май, 2010 Честит празник на всички именници и военни колеги наздраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #25 Отговорено 6 Май, 2010 Честит празник на всички именници, специално на Jimmy, gkb, Rebel и ако изпускам някого моля за извинение. Честит професионален празник и на военните и пак специално на АНДРО и Olmy. ... добавям .. Жоро/v-tec/ , Жоро-Хондата , Zero .. Теро и т.н. убаФци !! /100% изпущам некое магаре/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #26 Отговорено 6 Май, 2010 Честит празник на всички именници, специално на Jimmy, gkb, Rebel и ако изпускам някого моля за извинение.Честит професионален празник и на военните и пак специално на АНДРО и Olmy.Аз ще се пъхна във втората група. Честит празник, колеги. Честито и на Жоровците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Agent 0 #27 Отговорено 6 Май, 2010 Честито на именниците! Живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #28 Отговорено 6 Май, 2010 След малко се почвам незнам за вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #29 Отговорено 6 Май, 2010 Честит имен ден на всички именници на един от най-народните празници - Гергьовден ! Да сте ни живи и здрави и много късмет ! Честит празник и на всички празнуващи своя професионален празник и благодаря на всички приятели, които се сетиха за мен и ми го честитиха ! Наздраве и весел празник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #30 Отговорено 6 Май, 2010 Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #31 Отговорено 6 Май, 2010 Честито на всички които носят това хубаво българско име(включително и баща ми),да са живи и здрави дълги години. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #32 Отговорено 6 Май, 2010 Да са живи и здрави всички празнуващи днес и на мама голямото момче най-вече......да ми е живо и драво,другото ще му го купя! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #33 Отговорено 7 Май, 2010 Вчера нямах възможност да честитя на имениците и колегите,за това го правя днес!Да сте живи и здрави,много щастие и любовБлагодаря на Весито и другите ,които се сетиха и за военните! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #34 Отговорено 7 Май, 2010 Честито и от мен на патерица Да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове