Данаил Коев 18 #1 Публикувано 4 Май, 2010 (Редактирано) За период от шест месеца смених:ДЕСНИ къси светлини: веднъжДЕСЕН габарит: три пътиДЕСЕН стоп: веднъжДЕСЕН плафон на номера: три пътиКаква може да е причината? Редактирано 4 Май, 2010 от Данаил Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #2 Отговорено 4 Май, 2010 (Редактирано) Виж си буксите сигорно са нагорели, поне при мен така беше, и си купи хубави крушки, тесе исплащат с по рядката им смяна Редактирано 4 Май, 2010 от predatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #3 Отговорено 4 Май, 2010 Съжалявам за лаишкия въпрос... За кои букси става дума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 4 Май, 2010 На крушките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #5 Отговорено 5 Май, 2010 Някой път зависи и от крушките. Зависи на какви попаднеш аз на стоповете ги сменях вече 3-4 пъти и то на много малко като време примерно един месец държат и изгарят, нищо не съм пипал купих крушки Philips и от тогава нямам проблем. Но както каза колегата по горе и от кабелите може да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sound_master 11 #6 Отговорено 8 Май, 2010 За период от шест месеца смених:ДЕСНИ къси светлини: веднъжДЕСЕН габарит: три пътиДЕСЕН стоп: веднъжДЕСЕН плафон на номера: три пътиКаква може да е причината?от лош контакт, лош контакт на клемите...почвай и проверявай наред по връзките, зачисти клемите ако са нагоряли някъде, ако не ти се разправя с ' майстори' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sound_master 11 #7 Отговорено 8 Май, 2010 (Редактирано) всъщност колега сега ще добавя и още нещо:когато поставяш самата крушка, не я хващай с пръсти, както си е нова от кутийката леко я подтикваш, да се покаже цокъла и я слагаш, а ко пък ти е трудно направо от кутийката, я хващаш с нещо сухо и чисто... Редактирано 8 Май, 2010 от войводата/cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове