Jump to content
Данаил Коев

Писна ми да сменям крушки!

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

За период от шест месеца смених:ДЕСНИ къси светлини: веднъжДЕСЕН габарит: три пътиДЕСЕН стоп: веднъжДЕСЕН плафон на номера: три пътиКаква може да е причината?

Редактирано от Данаил Коев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Виж си буксите сигорно са нагорели, поне при мен така беше, и си купи хубави крушки, тесе исплащат с по рядката им смяна :)

Редактирано от predatov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На крушките. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой път зависи и от крушките. Зависи на какви попаднеш аз на стоповете ги сменях вече 3-4 пъти и то на много малко като време примерно един месец държат и изгарят, нищо не съм пипал купих крушки Philips и от тогава нямам проблем. Но както каза колегата по горе и от кабелите може да е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За период от шест месеца смених:ДЕСНИ къси светлини: веднъжДЕСЕН габарит: три пътиДЕСЕН стоп: веднъжДЕСЕН плафон на номера: три пътиКаква може да е причината?

от лош контакт, лош контакт на клемите...почвай и проверявай наред по връзките, зачисти клемите ако са нагоряли някъде, ако не ти се разправя с ' майстори'

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

всъщност колега сега ще добавя и още нещо:когато поставяш самата крушка, не я хващай с пръсти, както си е нова от кутийката леко я подтикваш, да се покаже цокъла и я слагаш, а ко пък ти е трудно направо от кутийката, я хващаш с нещо сухо и чисто...

Редактирано от войводата/cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...