todort4 0 #1 Публикувано 29 Април, 2010 (Редактирано) Дава ми че е възникнала грешка. В технически въпроси мога да пиша. Сигурно ще кажете да видя правилата. Редактирано 29 Април, 2010 от todort4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 29 Април, 2010 Щото не си прочел правилата ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velislav 0 #3 Отговорено 29 Април, 2010 Още 23 поста и ще можеш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Прелюд 1 #4 Отговорено 1 Май, 2010 Прочети правила с които си се съгласил да се регистрираш 40 постс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slim_Bone 2 #5 Отговорено 15 Май, 2010 Много неща стават ясни вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #6 Отговорено 15 Май, 2010 Ако мога да съм максимално пестелив в думите си и да не обидя някого (ако ще се обижда.. шанс) то мнението ми за това правило с ограничаванията на броя постове Точно в раздел "Продава - "Купува / продава автомобили" е изключително отрицателно и бих го нарекъл тъпо (правилото). Подозирам, че ще възникнат въпроси от сорта на "защо така мисля" ... е ми ето: Искам да си купувам кола, обикалям форумите, контактувам с хората, разглеждам, мисля, ровя, търся, интересувам се конкретно продавани автомобили с цел да си съставя пълна картина на пазара в момента на стари коли (стари ... т.е. 10 и повече години..). Какво имам предвид под това - г/д изчетох форумите на по-популярните марки, почти съм се спрял на модели и години, но ме интерсува точно какво се предлага в смисъл - има добре структурирани обяви (модел, мотор (тип мотора B16, B16B и проча.. (примерно за Хонда), екстри, проблеми по колата и прочае..), но други са непълни и точно там гледам да задам въпрос дали съответнят автомобил притежава това, това и онова (примерно), като от отговора си съставям мнение (добавям тази тема към останлите за въпросния модел) и г/д лека-полека се ориентирам кое колко струва, в какво състояние са масово на пазара и прочае. От тази моя гледна точка не ми харесва това правило за минимален брой постове (нямам работа в автомобилен форум, когато нямам лична колица ). От друга страна ми харесва това ограничение - по този начин се възпрепядстват хора като мене - да пишат такива въпроси, а в повечето случаи не отиват да разгледат колата, а само плямпат (тук ще се разгранича от мене). С най-добри чуства към потребителите и нека не става полемика въз основа на горенаписаното Весел Ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #7 Отговорено 15 Май, 2010 Винаги може да зададеш въпрос на продавача чрез лично съобщение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #8 Отговорено 15 Май, 2010 ох.. Ето за това са хубаво нещо форумите... този вариант не го бях измислил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #9 Отговорено 16 Май, 2010 Или да се обадиш и да питаш почти винаги има телефон за връзка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #10 Отговорено 18 Май, 2010 ох.. Ето за това са хубаво нещо форумите... този вариант не го бях измислил Вместо да ме репликираш, кажи си най-накрая какъв е проблема.. Че неможе да пускаш обява, нали? Защото ако е САМО да питаш (както си написал в предишния си пост) ... има милиони начини. Затова си спести иронията и си казвай нещата направо. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deqngenov 21 #11 Отговорено 18 Май, 2010 това с че трябва да пишеш 50 поста преди да почнеш да търгуваш в раздел купува/продава... според мен е много смислено,щото много хора ще се регват само да си вратнат бизнеса и да си продават колата а все пак това не е сайт за продаване на автомобили... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #12 Отговорено 22 Май, 2010 е щом хората искат да си продават нещата кое му е лошото.мой приятел си купи мотора, м/у другото хонда ,чрез форум и си е много доволен човека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_77 1 #13 Отговорено 14 Септември, 2010 и аз продадох доста неща чрез форума и съм много доволен,но и аз все още не мога да пускам обяви... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lubs 0 #14 Отговорено 17 Септември, 2010 Ами и на мен не ми харесва това, защото в момента искам да пусна един сивик за продажба и трябва да пиша 50 мнения по теми, по които съм некомпетентен..и трябва да търся други алтернативи, макар че официалния фенклуб на марката според мен е най-правилното място за обява.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #15 Отговорено 17 Септември, 2010 Виждаш ли...ако можеше веднага да пуснеш обявата, щеше да се регистрираш и да влезеш в профила си само 1 път докато пуснеш обявата, и после край...идеята тук е не търговия, а взаимопомощ. Сивици в mobile.bg бол... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_77 1 #16 Отговорено 18 Септември, 2010 Виждаш ли...ако можеше веднага да пуснеш обявата, щеше да се регистрираш и да влезеш в профила си само 1 път докато пуснеш обявата, и после край...идеята тук е не търговия, а взаимопомощ. Сивици в mobile.bg бол...Ми то хубаво взаимопомощ,но колегата е уточнил че е некомпетентен,както и аз примерно също съм,и не мога да бъда в помощ на никой с мненията си,но пък мога да помогна на някой компетентен да си вземе някоя част за колата си,която ще му помогне да си я кара...но и аз за жалост не мога все още да си пусна обява... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #17 Отговорено 18 Септември, 2010 Виждаш ли...ако можеше веднага да пуснеш обявата, щеше да се регистрираш и да влезеш в профила си само 1 път докато пуснеш обявата, и после край...идеята тук е не търговия, а взаимопомощ. Сивици в mobile.bg бол...Затова хората влизат 10 пъти с по 5 поста и довиждане форум кучета го яли.Крайната идея на един форум не е само 1 ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan Ivanov81 1 #18 Отговорено 8 Март, 2011 Това с 50те поста е голяма простотия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #19 Отговорено 8 Март, 2011 Защо, какво имаш да продаваш? Защото ако сте чели добре правилата ще знаете какво можете и какво не можете да правите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове