Newbie 5 #1 Публикувано 24 Април, 2010 Здравейте колеги надявам се някой да може да ми помогне със съвети.Та значи преди година някъде се сдобих с китайски ксенон H4 всичко дорбе докато взе да ми прави отскоро проблем - светвам късите и левият фар започва да си сменя цвета и след това изгасва, поняклога се закрепя и си работи нормално, но само трябва да щракам като луд къси - дълги, къси - дълги.И си карам в момента на дълги забити в земята, дано някой катаджия не се заяде, ама те стоковите къси на 6-та са толкова зле че дори никой не ми пресвятка и не забелязва, че съм с дълги Надявам се отговора да не е - хвърляй баластите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #2 Отговорено 24 Април, 2010 с магнитни крушки ли си или от тия с по два баласта на крушка и с по два балона? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #3 Отговорено 25 Април, 2010 Незнам какво имаш точно впредвид, но са 2 баласти с 2 крушки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #4 Отговорено 25 Април, 2010 Проблема е или в крушката или от баласта! Естествено си провери и дали буксите навсякъде правят хубав контакт. Имам предвид кабела, който свързва баласта с крушката, както и този който свързва баласта със кабела от инсталацията за фара. Вече има баласти по 35 лв. и крушки за 25 лв., така че проблема не е кой знае какъв . Но преди да купуваш нещо първо размени крушките, ако не се оправи работата, размени и свързващите кабели /с тези от другия фар/, пак ако не се оправи- остава баласта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #5 Отговорено 25 Април, 2010 Колега според мен проблема ти е в баласта на лявата крушка, направи няколко проби и ще разбереш. Вземи крушката от десния фар и сложи на левия ,ако и дясната прави тези номера на левия баласт, зачи проблема е в него. Също може и да вземеш проблемната крушка и да я сложиш на десния фар който си работи добре, и ще разберешКрушки на би-ксенон Х4 вече има за по 16 леваи баласти около 30-35лв! Но няма да пиша каде за да не става реклама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 25 Април, 2010 аз мисля че проблема е в крушката щом светят дългите те са на един баласт ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 25 Април, 2010 (Редактирано) Колега според мен проблема ти е в баласта на лявата крушка, направи няколко проби и ще разбереш. Вземи крушката от десния фар и сложи на левия ,ако и дясната прави тези номера на левия баласт, зачи проблема е в него. Също може и да вземеш проблемната крушка и да я сложиш на десния фар който си работи добре, и ще разберешКрушки на би-ксенон Х4 вече има за по 16 леваи баласти около 30-35лв! Но няма да пиша каде за да не става реклама колега я ми кажи къде че ми трябват HB4 Редактирано 25 Април, 2010 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #8 Отговорено 25 Април, 2010 Да и на мене ми драсни едно ЛС ако може, че като гледам и пича дето ги слагаше как си е оставил рацете и как са монтирани ми идва да ги изхвърля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #9 Отговорено 25 Април, 2010 Колега според мен проблема ти е в баласта на лявата крушка, направи няколко проби и ще разбереш. Вземи крушката от десния фар и сложи на левия ,ако и дясната прави тези номера на левия баласт, зачи проблема е в него. Също може и да вземеш проблемната крушка и да я сложиш на десния фар който си работи добре, и ще разберешКрушки на би-ксенон Х4 вече има за по 16 леваи баласти около 30-35лв! Но няма да пиша каде за да не става реклама колега я ми кажи къде че ми трябват HB4може би http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=43791 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #10 Отговорено 25 Април, 2010 аз мисля че проблема е в крушката щом светят дългите те са на един баласт !аз за това попитах с какви крушки е,защото преди си бях взел би ксенон с по два балона на крушка и с по два баласта помислих,че и колегата също е взел тая глупост... щом като е с един баласт и един балон на всяка крушка остава проблема да е в кушката не в баласта иначе и на дълги щеше да не свети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #11 Отговорено 25 Април, 2010 Незнам какво имаш точно впредвид, но са 2 баласти с 2 крушкиколега ето за това те питам в този случай дългите и късите са ти в отделни балони и от личен опит съветвам всички съфорумци НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ТАКЪВ БИ КСЕНОН а ти би трябвало да си с нещо от този модел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове