Restless 206 #1 Публикувано 15 Януари, 2010 http://forums.hondabg.com/index.php?act=an...;f=29&id=20Минах, човека ми смени ксеноновите крушки (едната изгоря, другата я проверихме и видимо беше "тръгнала").После и габаритчета сложихме Имат доста ксенони, избор на температура, а за нашите Хонди и доста избор на джаджи, километражи, фарове... а и мястото е сгодно има къде да се спреПрепоръчвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Percussive 2 #2 Отговорено 16 Януари, 2010 И аз слагах ксенон там и съм доволен освен от продукта,а и от обслужването Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 16 Януари, 2010 Боби е пич, и моите ксенони съм от там, и ми ги монтира. Препоръчвам го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #4 Отговорено 16 Януари, 2010 Спор няма точен е от всякъде само дето напоследък го е хванала липсата по сбирките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grigor tabakov 17 #5 Отговорено 17 Януари, 2010 и съм останал доволен от неговите стоки и аз го препорачвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #6 Отговорено 18 Януари, 2010 на мен пък ми беше обещал едни фарове и не ми ги даде п.п. ебавам се... Боби брейкъра е пич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #7 Отговорено 30 Януари, 2010 И аз имам доста напазарувани неща от него, няма проблеми.Доволен съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #8 Отговорено 30 Януари, 2010 ксенончето ми е от него и съм много доволен точен пич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #9 Отговорено 19 Февруари, 2010 я кажете как да го намеря и аз този пич,да си сложа един ксенон и каква е цената за попставянето,знаете ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #10 Отговорено 19 Февруари, 2010 я се загледай по внимателно в заглавието на темата... там може да има нещо което да ти подскаже къде да го намериш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #11 Отговорено 19 Февруари, 2010 Много лош човек,беше ми дал за 20лв. вътрешния стоп за Сивик хеч 5-та с уговорката да му го платя на следващата месечна среща!Като се видяхме ми взе 10лв. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #12 Отговорено 19 Февруари, 2010 Онзи ден и аз се сдобих с ксенон и съм много доволна !!! най-накрая и аз прогледнах Благодаря на Боби за помощта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1van 0 #13 Отговорено 19 Февруари, 2010 голям е пич,днес и аз си купих ксенонче от него,ударихме му един лаф,че и отстъпка ми направи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nch 1 #14 Отговорено 20 Февруари, 2010 В цената на ксенона влиза ли монтажа?Фаровете които продава за англичанка след 96-та дали са читави, или е по-добре от другаде да се вземат и ако знаете колко е нормалната им цена? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #15 Отговорено 20 Февруари, 2010 моите рингове на километража са от него говорихме по тел. дори и до чужбина праща точен е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nch 1 #16 Отговорено 21 Февруари, 2010 Останах впечатлен от разнообразието в сайта, както и това че ксеноните H4 не са толкова скъпи, но така и не пише дали цената е с монтажа или без?И още нещо...стават ли ксеноните за английския сивик като моя? Защото на няколко места прочетох че без лупи нямало смисъл, светлината се разсейвала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #17 Отговорено 21 Февруари, 2010 Останах впечатлен от разнообразието в сайта, както и това че ксеноните H4 не са толкова скъпи, но така и не пише дали цената е с монтажа или без?И още нещо...стават ли ксеноните за английския сивик като моя? Защото на няколко места прочетох че без лупи нямало смисъл, светлината се разсейвала.Цената на сайта доколкото знам е без монтаж. Ксеноните стават за всякакви фарове, но - да, разсейва се светлината. Теб това няма да те бърка, но каращите срещу теб ще ги бърка. Потърси в полезни технически има тема за ксенона - много неща ще ти станат ясни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #18 Отговорено 28 Февруари, 2010 и аз поствам позитивно мнение за Боби, пич е, точен е и стоката му е добра и конкурентна за ценовия си клас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #19 Отговорено 28 Март, 2010 едно 6 и от мен.екстра фарчета ми прати човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #20 Отговорено 7 Април, 2010 +1 Тамън се връщам от него.Много голям пич е Боби да знаете няма да збъркате ако отидете при него.6+ от мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #21 Отговорено 28 Юли, 2010 (Редактирано) Стара е темата, но нека и аз да ги похваля момчетата, взех си стопове, никакви грижи, всичко е точно,без закъснения, точния продукт, препоръчвам ги! А и е добре коректните търговци да се знаят, че не са много..... Редактирано 28 Юли, 2010 от gothic_fan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове