Jump to content
sa6o46

избор на аларма?

Recommended Posts

Здравейте колеги, искам да си сложа аларма на Сивика 96' 6 ген. хечбек, но незнам каква да избера.иска ми се да е хубава с повачко екстри и сензори, с опция да се регулира чувствителността.ще ми препоръчатели сервиз в софия кадето ще ми монтират кадърно хубава аларма.ще мога ли да вдигам стъклата с алармата, като само шофиорското ми е автоматично и то само надоло? какво мислите за дистанционното палене на двигателя?какви са цените горе долу за хубава аларма с монтажа?поздрави!

Редактирано от sa6o46

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най добре отиди в магазина или при хората които ще ти я монтират избор има голям.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най добре отиди в магазина или при хората които ще ти я монтират избор има голям.

;) E те тоя пост е адски изчерпателен много помогна на човека браво супер си ;) Защо като нема с какво да помогнеш пишеш не ти трябват 50 поста гледам ;) Ето тая тема измъкнах с търсачката помага и не хапе ;)http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%80%D0%BC%D0%B8Е хубаво щеше да си написал и откъде си за да може някой да каже къде и в кой магазин да отидеш. Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все едно да ви питам какъв телевизор искам да си взема.Значи искам да е с много екстри картината да му е хубава и т.н. какъв ще ми препоръчаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега Това са хората в София, които мога да ти препоръчам смело:Симо тел. 0888/711159 begin_of_the_skype_highlighting              0888/711159      end_of_the_skype_highlightingилиЦецо тел. 0896/639961Алармите са тайвански с марка МАРК, много са качествени и надежни.P.S. Аз лично имам монтирана MARK 5100 LUX и съм много доволен, можеш да кажеш, че телефона ти го е дал Станислав от Варна.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://prostoblog.info/samsung-8500-lcd-%D...%D0%BE%D1%80-3/на ти телевизор ;)а по темата наистина ... отиваш в сервиза с най голям надпис или който е най близо до вас и им казваш какво искаш и почват от 100лв до 250-300 ;) отзависи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ми монтираха ето тази.

Преди 2 часа си прибрах колата. Хората са много точни. Алармата е българска и има една година гаранция. Струваше ми 140лв всичко.

Дистанционното е това (2 броя):

Публикувано изображение

Успех!

Редактирано от Данаил Коев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ми монтираха ето тази.

Преди 2 часа си прибрах колата. Хората са много точни. Алармата е българска и има една година гаранция. Струваше ми 140лв всичко.

Дистанционното е това (2 броя):

Публикувано изображение

Успех!

Странно! За същите пари в Пловдив си монтирах българска с доживотна гаранция.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега вдига ли стъклата при заключване,понеже знам че на хондите трябва допълнителен модул за това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

възможно ли е алармата да вдига стъклата когато не са автоматични?

Редактирано от sa6o46

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сложих си SuperSec 2004 , вече седмица карам и съм много доволен ;) 140 е алармата, 70 лв е модула за вдигане на стъклата, голям кеф е с тия стъкла ;) и така...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За ме най- добрият вариант са Валкор (мада ин Бг) имат всякви модели. Тази едноименната е с доживотна гаранция, като има всичко което желаеш и метално дистанционно (ще разбереш защо ти го излагам като предимство). Има и по слаби модели, които не са лоши, но са с по малка гаранция и възможности. Цените са мисля м/у 100 и 200 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О извинявам се въобще не погледнаш, че колегата вече си е поставил аларма и даже е писал ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичките големи фенове на вдигането на стъклата... А ако искате лятото да ги оставите 2 пръста с включена аларма ко прайм ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичките големи фенове на вдигането на стъклата... А ако искате лятото да ги оставите 2 пръста с включена аларма ко прайм ? :P

включваш алармата и като стъклата тръгнат нагоре, задъжаш ги с ръка, когато срещнат по голямо съпротивление спиратно няма смисъл от тва, и 2 пръста да са отворени и напълно да са затворени, разликата е никаква

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...