sa6o46 21 #1 Публикувано 24 Април, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги, искам да си сложа аларма на Сивика 96' 6 ген. хечбек, но незнам каква да избера.иска ми се да е хубава с повачко екстри и сензори, с опция да се регулира чувствителността.ще ми препоръчатели сервиз в софия кадето ще ми монтират кадърно хубава аларма.ще мога ли да вдигам стъклата с алармата, като само шофиорското ми е автоматично и то само надоло? какво мислите за дистанционното палене на двигателя?какви са цените горе долу за хубава аларма с монтажа?поздрави! Редактирано 24 Април, 2010 от sa6o46 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #2 Отговорено 24 Април, 2010 Най добре отиди в магазина или при хората които ще ти я монтират избор има голям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #3 Отговорено 24 Април, 2010 (Редактирано) Най добре отиди в магазина или при хората които ще ти я монтират избор има голям. E те тоя пост е адски изчерпателен много помогна на човека браво супер си Защо като нема с какво да помогнеш пишеш не ти трябват 50 поста гледам Ето тая тема измъкнах с търсачката помага и не хапе http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%80%D0%BC%D0%B8Е хубаво щеше да си написал и откъде си за да може някой да каже къде и в кой магазин да отидеш. Редактирано 24 Април, 2010 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #4 Отговорено 24 Април, 2010 Все едно да ви питам какъв телевизор искам да си взема.Значи искам да е с много екстри картината да му е хубава и т.н. какъв ще ми препоръчаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny_cocolino 3 #5 Отговорено 24 Април, 2010 Здравей, колега Това са хората в София, които мога да ти препоръчам смело:Симо тел. 0888/711159 begin_of_the_skype_highlighting 0888/711159 end_of_the_skype_highlightingилиЦецо тел. 0896/639961Алармите са тайвански с марка МАРК, много са качествени и надежни.P.S. Аз лично имам монтирана MARK 5100 LUX и съм много доволен, можеш да кажеш, че телефона ти го е дал Станислав от Варна.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #6 Отговорено 24 Април, 2010 http://prostoblog.info/samsung-8500-lcd-%D...%D0%BE%D1%80-3/на ти телевизор а по темата наистина ... отиваш в сервиза с най голям надпис или който е най близо до вас и им казваш какво искаш и почват от 100лв до 250-300 отзависи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #7 Отговорено 24 Април, 2010 (Редактирано) Днес ми монтираха ето тази. Преди 2 часа си прибрах колата. Хората са много точни. Алармата е българска и има една година гаранция. Струваше ми 140лв всичко. Дистанционното е това (2 броя): Успех! Редактирано 24 Април, 2010 от Данаил Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sAsKE 7 #8 Отговорено 25 Април, 2010 Днес ми монтираха ето тази. Преди 2 часа си прибрах колата. Хората са много точни. Алармата е българска и има една година гаранция. Струваше ми 140лв всичко. Дистанционното е това (2 броя): Успех! Странно! За същите пари в Пловдив си монтирах българска с доживотна гаранция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Seaman 1 #9 Отговорено 25 Април, 2010 Колега вдига ли стъклата при заключване,понеже знам че на хондите трябва допълнителен модул за това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6o46 21 #10 Отговорено 25 Април, 2010 (Редактирано) възможно ли е алармата да вдига стъклата когато не са автоматични? Редактирано 25 Април, 2010 от sa6o46 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6o46 21 #11 Отговорено 9 Май, 2010 сложих си SuperSec 2004 , вече седмица карам и съм много доволен 140 е алармата, 70 лв е модула за вдигане на стъклата, голям кеф е с тия стъкла и така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fatvido 5 #12 Отговорено 9 Май, 2010 За ме най- добрият вариант са Валкор (мада ин Бг) имат всякви модели. Тази едноименната е с доживотна гаранция, като има всичко което желаеш и метално дистанционно (ще разбереш защо ти го излагам като предимство). Има и по слаби модели, които не са лоши, но са с по малка гаранция и възможности. Цените са мисля м/у 100 и 200 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fatvido 5 #13 Отговорено 9 Май, 2010 О извинявам се въобще не погледнаш, че колегата вече си е поставил аларма и даже е писал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimo 2 #14 Отговорено 9 Май, 2010 Всичките големи фенове на вдигането на стъклата... А ако искате лятото да ги оставите 2 пръста с включена аларма ко прайм ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6o46 21 #15 Отговорено 17 Май, 2010 Всичките големи фенове на вдигането на стъклата... А ако искате лятото да ги оставите 2 пръста с включена аларма ко прайм ? включваш алармата и като стъклата тръгнат нагоре, задъжаш ги с ръка, когато срещнат по голямо съпротивление спиратно няма смисъл от тва, и 2 пръста да са отворени и напълно да са затворени, разликата е никаква Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове