honda symphony 8 #41 Отговорено 22 Юни, 2010 За времето не е баш тъй. Ако искаш да видиш град където времето наистина е спряло отиди в Генерал Тошево. В Каварна лятото идва цивилизация. Иначе Каварна ми е родния град. Айде и аз ще ти дам да тестваш моята хонда- 90 хорсе повер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda123456 10 #42 Отговорено 22 Юни, 2010 еми да ти кажа нз колко си голям но в момента за младите няма абсоутно нищо осве да си копуват CRX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #43 Отговорено 22 Юни, 2010 Ами остава и да го покажеш тоя звяр!П.С. И като пишеш гледай окончанията, че не се разбира момче ли си или момиче! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #44 Отговорено 22 Юни, 2010 Колегата неможе да смъкне баща си от рекса..Как да го снима? Наистина вземи го покажи де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #45 Отговорено 22 Юни, 2010 В другата тема на момчето съм пуснал снимки на звяра, но поради големия интерес ето и ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #46 Отговорено 22 Юни, 2010 Че то тва било ВТ!?!?! Чудесен избор! Май си надхвърлил бюджета,а? Страхотна машина! Само умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda123456 10 #47 Отговорено 23 Юни, 2010 еми да доста го надхвърлих но вече знам че има защо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #48 Отговорено 23 Юни, 2010 Ма маайко, ма мааайко - ти ма разби бе! Я гле кво е зел нашия! Браво бе! Много си кратък в постовете, май не можеш да се доредиш от баща си да го покараш малко тоя звяр! ЧЕСТИТО ти машина - дай Боже всеки му такава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #49 Отговорено 23 Юни, 2010 Страшна машина си взел колега Айде безаварийна и по-полеката с тоя звяр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda123456 10 #50 Отговорено 24 Юни, 2010 мерси на вс ми и се радвам и немога да с прибера за повече от 2 часа в нас постояно иска разходка направо няма такава кола няма нищо общо с обикновените коли пожелавам я на вс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове