krasio89 0 #1 Публикувано 6 Април, 2010 Здравеите!нужна ми е малко информация за една хонда мисля да си купувам защото умирам за Хонда Сивик 1и8 ВТИ 169кс и няма кои друг да попитам и влязох тук.Интересувам се за подрьжката на колата частити скьпи ли са сполучлив ли е този мотор тази система Втек прави ли проблеми и колко пари е обслужването на такава кола??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #2 Отговорено 6 Април, 2010 Проблеми с ВТЕК съм нямал Кажи за кои години Сивик става реч за да ти кажат подръжката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #3 Отговорено 6 Април, 2010 (Редактирано) Имаше един колега с подпис, че хонда имат произведени 14 000 втек мотора и няма нито един дефектирал.Дефектирал втек разбира се. Редактирано 6 Април, 2010 от ДанчоИванов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasio89 0 #4 Отговорено 6 Април, 2010 1998г и ако може да попитам разхода в града какьв е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #5 Отговорено 7 Април, 2010 насочилси се към бегачка а няма бегачка къде да не гори особенно градско ама кеф цена няма Посетете любимата ми страница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasio89 0 #6 Отговорено 9 Април, 2010 няма ли кои да ми каже колко пари е обслужването на мотора ремаци ролки масла филтри ????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #7 Отговорено 9 Април, 2010 (Редактирано) Разбирам, че си нов и че искаш всички да ти обърнат внимание, ама да ти кажа аз не мога да вдяна, кои е тоя мотор 1и8 ВТИ 169 коня витеку. Кажи по точно коя е колата: година, модел и по-възможност номер на двигател за могат хората да ти отговорят. Дано този ми отговор да не те откаже от закупуване на любимата ни марка, но все пак бъди по-конкретен. Има доста колеги, които се занимават с продажба на авточасти и могат да ти дадат отговор. Сещам се за един ms auto. Пиши му, ще ти отговори. Гарантирам.п.с. Дефектирал втек може и да няма, но със сигурност произведените коли с тая система на са 14 000, а според мен поне 14 но с 00 000 нули отзад, най-малко. Но както и да е, да не издребняваме. Редактирано 9 Април, 2010 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #8 Отговорено 10 Април, 2010 Доколкото разбирам 6 ген. Сивик иска човека ВТИ и то Ако се притесняваш за разхода, то тази кола не е за тебе, понеже си скочил на як мотор, който си понагорява бензинец малко или много. За едни един разход е приемлив, за други не толкова. За цени на части не мога да ти кажа аз за 6та ген. Някой колега може би Ай жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #9 Отговорено 10 Април, 2010 Е как какъв е двигателя колко са според вас Английски сивик с мотор б18ц4 6г.аеродекhttp://forums.hondabg.com/index.php?showto...%D0%B118%D1%864малко помощ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #10 Отговорено 10 Април, 2010 Ми колега,какво да ти кажа-топ мотор и сигурно градско пийва 10-12 бенз и отгоре Е сигурно и върви-подкарвал съм такава и знам.Сега за обсужването-питай в магазина за б18ц4 за ремък и ролки и си предцени.Мойта д14 минава тънко-100-120 кинта с работата(тва беше миналата година).Масло-зависи от цената+работа-а ве 300-400 кинта си приготви,пък дано ти останат .Ходовата част е бетон,най-много някой накрайник да изреве,ма са по 20-30 кинта.Важното е да те кефи и да я огледаш добре да няма изненади.Успех с покупката и съвет-като я вземеш внимавай кой майстор рови по нея,че "специалисти"колкото щеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasio89 0 #11 Отговорено 11 Април, 2010 мн ми помогнахте и на др места питах мисля 4е ще мога да я подаржам 4астите не са проблем а за разхода питах един 4овек каза ми 4е не пове4е от 9 литра градско вазмойно ли е или ме мята в та4 ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #12 Отговорено 11 Април, 2010 Аз бих казал не по-малко от 10-11 градско. Предполагам, че говориш за англичанка (другите ВТИ са 1,6), а тя е по-тежка и гори повечко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasio89 0 #13 Отговорено 11 Април, 2010 ахам ясну и бенза ми не е проблем просто исках да знам дали си заслужава да си дам парите щот сам решил да си взема бега4ка кефа цена няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #14 Отговорено 11 Април, 2010 В Сливен може ако я караш там де, а ако я караш в София нема начин те дизелаците дават почти толкова, тя мойта д13 дава толкова 8-9 като си представиш че не се набутвам баш в най-големите задръствания. Може смесен разход и да е толкова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasio89 0 #15 Отговорено 11 Април, 2010 ми братле в сл няма задраствания няма толкова голям трафик горенето не ме притеснява но исках да попитам да знам за какво става вапрос и разбрах 4е хонда е номер 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове