Jump to content
Kobayashi

Въздушни Филтри Yed

Recommended Posts

Здравейте колеги!Търсих си спортен конус и се спрях на YED ... до колкото разбрах това е турска марка ... както сами можете да се досетите изглеждат добре и са доста ефтини! За качество не знам, затова питам!?Значи поразучих за тази компания малко и разбрах, че правят доста тунинг глезотийки от рода на (гърнета, волани, фарове и стопове, педали, и т.н.) и старателно гравират логото си (което ми навява на професионализъм). Искам някой който е използвал техните продукти да изкаже мнение. На ясно съм, че качеството ще отстъпва значително от марки като KN, Baldwin, Reactive и т. н. , но пък и аз не карам NSX :D. Върпоса ми е просто дали си струва? ;)Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен сега ми предлагат крайно гърне YED и то на много добра цена. Ако някой има впечатления от тази марка нека сподели :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моя опит с Йед от вчера.Сложих такъв филтър на студената част на турбото и след няма и 50км беше цъфнал като майска роза

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега за турбо кола не трябва да се ползват евтенийки щото после става скъпо но ти знаеш. А по вупроса но колега аз си сложих филтър YED преди 2 месеца някаде разлика има савсем лека на високите обороти но аз съм доста доволен жзех си наи големиа конус които беше ,червен за 45 лева и така след 4000 оборота почва да бръмчи като V6 ;):D . За тея пари си струва качеството е долу горе добро пак и врабчета не са влизали. Абе на кратко аз съм доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моя опит с Йед от вчера.Сложих такъв филтър на студената част на турбото и след няма и 50км беше цъфнал като майска роза

Хахаха ;) ;) :D брутално звучи ама тея не стават за турбо то е ясно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм с краино гърне Иед доволен съм от звука а за филтъра махнах го бях с конус пускат прах по добре не си слагаи разликата е никаква с него и без него само дето си дрискаш двигателя по добре панелен КН :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По мои наблюдения крайните гърнета биват ;) ... но филтрите май не са им много добри. Със сигурност са по-добри от другите от тоя ценови клас, които даже нямат марка .... :D но като цяло по-скоро не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се замислям за такова гърне, но искам плътен приглушен звук, а не непоносим рев.Който има такова да подели какъв звук вади.И дайте насоки какво е нужно за ваденето на плътно приятен звук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с такъв филтър близо година и нямам никакви проблеми.Периш ли го редовно и го омазняваш ,всичко щее ОК.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Yed не можеш да го сравняваш нито с K&N нито дори с Ractive (тях си цитирал)... но от еФтинките вариянти е може би най-добрия филтър! И въпреки всичко аз (а предполагам че и доста колеги ще ме подкрепят) бих предпочел вместо да давам 30-тина лева за YED да дам 50-тина за Ractive!

Редактирано от ManiaK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...