Jump to content
rusco

Сцепиха ме от проверки...

Recommended Posts

Здравейте колеги !

Има 1 въпрос накрая, но ще започна поред.

 

Вчера, понеделник 22 март 2010 пътувам от Видин за София по международен път Е79.

От гр.Димово до гр.Монтана, това са към 70 км, катаджии ме спираха 4(четири) пъти. Т.е. всички излезли на дежурство ме спряха.

 

Пътувах следобед, пътят празен, бях си почти единствена кола на пътя.

За тези 70 км настигнах един раздрънкан бус, една такава Лада и някаква друга кола. Срещнах 1 ТИР и около 10-на леки коли.

 

Резултатът - 2 фиша за 40 лв(30+10) и около 40-45 минути забавяне. Добре, че не бързах заникъде, карах си почти туристически, времето готино, мързеливо.

Казах му на единия от полицаите - всички ме спряхте, 40 минути ми отнехте за да симулирате дейност, да търсите кусури и да изпълнявате план глоби.

 

Ето затова ме е яд, че се заяждаха и затова пиша сега тук.

.....

Фишът за 10 лв. - в с.Ружинци, седят си четирима, препичат се на слънце и скучаят. Единият стои на средата на платното и клати палката. Ограниченое 60, аз карам с толкова. Спряха ме естествено - "Проверка на документите". Аз нямам син талон, в КАТ е. Юридически полицаят е прав.

 

ОК, ама защо докато ми пишеше фиша не спря (явно местни) 2 коли с мангали, с някви Жигулки, единият без колан, защото го видях, другият едва кретащ с ревящ мотор, за гумите галоши няма и да споменавам.

Питах го, а той ми отговаря : Ти недей да ме учиш как да си гледам работата ;) Казвам му, че съм 1000 пъти по-редовен от тях, колан, винетка, застраховка, преглед, нови гуми, нови накладки, карам на фарове...без ефект !

 

Това си било мой проблем ! А той(мангалът) "нямал пари за хляб, камо ли за глоби" ;)

Мамка му :D Значи аз да му плащам глобите , така ли излиза ?! И как разбра полицаят, че аз имам пари за хляб ?!

....

Фишът за 30 лв. е за превишена скорост - 12 км отгоре при ограничение 60. Няк'ва отбивка за не знам къде си ?!, прав път и както казах само аз на него.

Понеже си имам вече глоба, карам леко над 90км/час, намалих докъм 70 но....

Не очаквах за 12 км да отнеса 30 лв, но е факт.

 

Първото и последното спиране от катаджиите ми костваше само време.

 

Сега въпроса:

- Някой знае ли какво става, ако не успея да платя фишовете в седемдневния срок ?

т.е. има ли някакви наказателни глоби или лихви ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Извадка от http://www.kat.mvr.bg/ZDVP_09.htm ....

" Чл. 186. (1) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 85 от 2004 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 105 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 69 от 2008 г.) При маловажни случаи на нарушения, които са установени в момента на извършването им, на мястото на нарушението може да бъде наложена глоба с фиш в размер до 50 лв. Издаденият за наложената глоба фиш трябва да съдържа следните данни: за самоличността на служителя, наложил глобата; за самоличността на нарушителя; за мястото и времето на нарушението; за моторното превозно средство, с което е извършено нарушението; за нарушените разпоредби, за размера на глобата, срока, сметката или мястото за доброволното й заплащане. Фишът се подписва от служителя, наложил глобата, и от нарушителя, когато е съгласен да плати глобата и се изпраща за изпълнение на съответната териториална дирекция на Националната агенция по приходите. Заплащането се извършва чрез пощенски запис в най-близката пощенска станция или чрез банков превод по посочената във фиша сметка. Образецът на бланката на фиша се утвърждава от министъра на вътрешните работи и указанията в нея са на български и английски език.

 

(2) На лице, което оспорва извършеното от него нарушение или размера на наложената му глоба или откаже да подпише фиша, се съставя акт.

 

(3) Фиш за неправилно паркирано моторно превозно средство може да се издаде и в отсъствие на нарушителя. В този случай първият екземпляр от фиша се закрепва към моторното превозно средство, като се вземат мерки той да не се повреди от атмосферните условия. Закрепването на фиша към моторното превозно средство е равносилно на връчването му. Вторият екземпляр се изпраща по пощата, а третият екземпляр остава за съхранение в службата за контрол.

 

(4) (Нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) При маловажни случаи на нарушения, установени с техническо средство или системи, заснемащи или записващи датата, точния час на нарушението и регистрационния номер на моторното превозно средство, за които е предвидена глоба в размер до 50 лв. включително, на собственика, на когото е регистрирано превозното средство, а когато то е собственост на юридическо лице - на управителя му, се изпраща покана с препоръчано писмо с обратна разписка да се яви в съответната служба за контрол в едномесечен срок от получаването й, за да му бъде издаден фиш или за да посочи лицето, на което е предоставило управлението на моторното превозно средство, с което е извършено нарушението. При неявяване в определения срок или при непосочване писмено на лицето, на което е предоставено управлението на моторното превозно средство, на собственика или на управителя на юридическото лице - собственик на моторното превозно средство, се издава фиш в негово отсъствие, който се смята за връчен от датата на издаване на фиша.

 

(5) (Нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) На лице, посочено с декларация от собственика на моторното превозно средство, с което е извършено нарушението, или от управителя на юридическото лице, когато моторното превозно средство е собственост на юридическо лице, че му е предоставено управлението на моторното превозно средство, се издава фиш по реда на ал. 4.

 

(6) (Нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г., отм. - ДВ, бр. 69 от 2008 г.)

 

(7) (Нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 105 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г., предишна ал. 4, изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г., доп. - ДВ, бр. 69 от 2008 г.) Издаден фиш, глобата по който не е платена доброволно в 7-дневен срок от датата на издаването му, се смята за влязло в сила наказателно постановление и се изпраща за събиране на публичния изпълнител. " Дано да ти е полезно. ;)

Редактирано от B7_

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, погледни -> тук <-Тази тема я пусках наскоро по същия въпрос.Общо взето коментарите са, че ако не платиш - положението става по лошо. След това питахме и познати полицаи, които потвърдиха.Поздрави ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво да гледа аз му показах закона то си пише какво става тои си избира ;);)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) за уточнение.ако в този седем дневен срок не бъде заплатен си пише че става като влязло в сила НП.това ще рече ,че ако за съответното нарушение се предвижда и вземане на определен брой точки то те ще бъдат взети.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега не се е случвало само на теб през 2008г ми писаха 7 акта за какво ли не като 3 от тях бяха за един ден при пътуване варна софия в.търново само да отбележа че колата ми регистрирана във варна а живеех в търново и 7месеца пътувах до варна да плащам актове и все не бяха излезли и ми бият печат на акта за продължаване за още един месец сума ти пари пръснах а чакането в кат който е от варна знае винаги има 30-40 души опашка още сутринта в кат и трябва да отидеш в 5ч. сутринта да си първи или да отидеш 8 и да чакаш пак 3ч. да ти дойде реда

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

колега при такива ситуаци... като твоята аз дарпам на полицая папката и почвам с километричните вазражения имаш право да пишеш направо на акта.. след твА да обжалваш в 7 дневен срок.2. Пишеш по наи барзия начин иска ха ми 20 лв и фарляш химикала работи тествал сам го голем цирк скаса акта на патя :D3. ако не си сам не си сгазил лука демек нарушение... а те се заяждат да пишат акт за нещо... свалаяш пасажерите за сжидетели да се подписват на акта !доста истрапват господата полицаи доста актове сам пропуснал така и 2/3 са ми отпадали... до скоро пазех рещенията 2/3 са ми с мин глоба за 12 год стаж имам кам 10 акта и то най вече колани /превишена не си нося книжката :Pп.п А колко са отарваните с пусни доло в краката или сложи бонбони :) в документите аз си знам :) Да са живи здрави катаджите :)

Редактирано от ecs

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз имам един фиш които не е платен,просто се сетих за него след 2-месеца.Иначе нямам до сега писан фиш или акт,но знам че ако 2-години несе плати фиша отпада.При полужение че нямаш др. прояви,които са го излъгали са го излъгали и са мо зели паричките,които не е жив и здрав.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баш на Коледа ми написаха един фиш за фарове ... по празниците естествено забавих плащането и преведох парите чак към 12-тия ден след случката....До момента нямам честитки. Да очаквам ли неприятности?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2. Пишеш по наи барзия начин иска ха ми 20 лв и фарляш химикала работи тествал сам го голем цирк скаса акта на патя :)

Колега, набеждаването в престъпление само по себе си също е престъпление, така че умната с тия възражения, особено ако пътуваш сам, а органите на КАТ са минимум по 2-ма.Отговорност се носи и за даване на подкуп, освен за взимане, така че "бонбоните" май отпадат като вариант, с оглед на сериозните последици от "почерпката".Също малко внимание към правописа :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите !

Прочетох внимателно всичко и най-внимателно цитата от закона.

 

Синтезирам:

- ако не платя в 7 дневен срок - фишът се превръща в наказателно постановление => отнемат се и точки, ако са предвидени за нарушението.

- наказателното постановление се счита за влязло в сила(т.е. не може да се обжалва) и се праща за събиране на публичен изпълнител.

 

(Има ли наказателни лихви до момента на принудителното събиране за такъв вид нак.п-ние - не знам)

 

В такъв случай обикновено се праща до частен съдебен изпълнител, на когото впоследствие се заплащат и всички дадени по закон разходи, без значение дали реално са направени или не.

Лично аз платих за задължение 134 лв (не към КАТ) още близо 400 лв разходи на съдебния изпълнител, включително и куриерски услуги 30 лв, при все че лично отидох да си взема призовката от адреса им.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега при такива ситуаци... като твоята аз дарпам на полицая папката и почвам с километричните вазражения имаш право да пишеш направо на акта.. след твА да обжалваш в 7 дневен срок.2. Пишеш по наи барзия начин иска ха ми 20 лв и фарляш химикала работи тествал сам го голем цирк скаса акта на патя :)3. ако не си сам не си сгазил лука демек нарушение... а те се заяждат да пишат акт за нещо... свалаяш пасажерите за сжидетели да се подписват на акта !доста истрапват господата полицаи доста актове сам пропуснал така и 2/3 са ми отпадали... до скоро пазех рещенията 2/3 са ми с мин глоба за 12 год стаж имам кам 10 акта и то най вече колани /превишена не си нося книжката :Pп.п А колко са отарваните с пусни доло в краката или сложи бонбони :D в документите аз си знам :) Да са живи здрави катаджите :)

12 години стаж + 18 за пълнолетие = минимум 30, а пишеш като 13-годишен. И като правопис, и като разсъждения. 1-во - километричните възражения не помагат изобщо - ако си виновен си получаваш НП-то, изпитано е, даже не бях съвсем виновен.2-ро - ако ставаше така с "искаха ми 20 лева" и да късат актовете - едва ли щеше да има шофьор в България да плаща актове.3-то - по принцип решенията са повече от 2/3 с минамална глоба, освен ако не ти е за n-ти пореден път едно и също нарушение. Излез малко от тоя филм и се опитай да караш по правилата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една "яка" тема :) Май станаха традиция в последно време.Теми за какво ли не-за търговците,за милицията,за това кой къде се е иза :lol: ал,теми за боли ме г :)за!!! Колега Ecs,много добри съвети даваш :) Държиш ли печено ако има последствия от написаното за 20лв. в АКТА? :) п.с.Относно автора на темата:-Не виждам защо биеш тупана толкова?Може би си най-примерният на пътя или какво?!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера си седя аз в Билата и по едно време си тегля 2 кила домати, лепвам бележката, но после добавих още 3-4 домата. Отивам на касата и тая моля ти се, ми каза, че не били 2 кг, отиде, претегли ги наново и излязоха 2,6 кг. След това същата история с бананите в Кауфланд и краставиците във Фантастико. Тия касиерките какво правят? За 1 ден 3 пъти ме връщат, че съм си сложил повече отколкото съм претеглил. После им казах на касиерките (понеже са нови), че за 3 магазина 3 пъти ме хващат и само симулират дейност, опитват се да се докажат..Резултатът -> платих си това което си бях сложил в торбичката. Ей затова ме е яд, разхождах се най-туристически в магазина, времето беше хубаво (лампите не светеха силно), не бързах, а те ми се заяждат за едно кило зарзават и половин кило цитруси.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега при такива ситуаци... като твоята аз дарпам на полицая папката и почвам с километричните вазражения имаш право да пишеш направо на акта.. след твА да обжалваш в 7 дневен срок.2. Пишеш по наи барзия начин иска ха ми 20 лв и фарляш химикала работи тествал сам го голем цирк скаса акта на патя :unsure:3. ако не си сам не си сгазил лука демек нарушение... а те се заяждат да пишат акт за нещо... свалаяш пасажерите за сжидетели да се подписват на акта !доста истрапват господата полицаи доста актове сам пропуснал така и 2/3 са ми отпадали... до скоро пазех рещенията 2/3 са ми с мин глоба за 12 год стаж имам кам 10 акта и то най вече колани /превишена не си нося книжката :lol:п.п А колко са отарваните с пусни доло в краката или сложи бонбони :lol: в документите аз си знам :lol: Да са живи здрави катаджите :D

12 години стаж + 18 за пълнолетие = минимум 30, а пишеш като 13-годишен. И като правопис, и като разсъждения. 1-во - километричните възражения не помагат изобщо - ако си виновен си получаваш НП-то, изпитано е, даже не бях съвсем виновен.2-ро - ако ставаше така с "искаха ми 20 лева" и да късат актовете - едва ли щеше да има шофьор в България да плаща актове.3-то - по принцип решенията са повече от 2/3 с минамална глоба, освен ако не ти е за n-ти пореден път едно и също нарушение. Излез малко от тоя филм и се опитай да караш по правилата.
колега не ти бъркам в окото за тва не се дразни :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

някой ще каже ли какво става ако глобата по фиша е платена с няколко дни закъснение?

Редактирано от pgh

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

щом все пак си я платил не се притесняваи. аз лично за година и половина имам около 5-6 неплатени фишове на обща стойност около 100 + лева и за сега нищо не съм получавал(да чукна на дърво). и аз знам от близки полицаи, че фишовете се превръщат в НП, затова ако имате възможност за всеки случаи си ги плащаите,а и предполагам че при напускане на страната може да има проблеми ако имате глоби. а на колегата който пусна темата ще му кажа, че от козлодуй до враца са около 80км за които 9 патрулки и 4 от тях ме спряха. просто оня район си е така.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 В Козлодуй на всеки завой - патрулка и се пишат актове за какво ли не, а те самите (полицаите) масово не спазват 99% от правилника за движение.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Козлодуй - с. Хърлец - 12км обикновено към 5 мин път. 1ви път на центъра ме спират, 2рия на излизане от града лични карти на пасажерите багажник секфи такива и иска да ми пише накрая фиш за неработещ габарит ма се спазарихме, 3ти път на 3 км от града пак ме спират гледам часовника и му се скарвам на ченгето че тия 5 км три пъти ме спират и ми отнемат над половин час. представяте ли си ако не бях тругнал за тфа село ами за варна примерно 2-3 дена път щеше да е.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Козлодуй и около Козлодуй винаги спират, това са част от мерките за охрана на АЕЦ-а. Пътя е ужасен,няма как да се кара бързо, трафик няма и не е проблем да спрат всеки. И мен винаги ме спират и винаги отварям багажника и всякви лични карти показваме.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не проверяват за буца уран в багажника?Според вас ако има снимка от камера за минаване на жълто, може ли да се пише фиш (глобата е 50лв) или са длъжни та ти пишат задължително акт, след като ти пуснат филмчето?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

леле тоя въпрос супер много ме интересува. минавал съм на жълто,червено,от грешна лента и кво ли още не. та ако някой колега си е изпатил да сподели кви са последиците и възможно ли е да ти цъфне честитка за нарушение от преди няколко месеца.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една "яка" тема ;) Май станаха традиция в последно време.Теми за какво ли не-за търговците,за милицията,за това кой къде се е иза ;) ал,теми за боли ме г ;)за!!! Колега Ecs,много добри съвети даваш :) Държиш ли печено ако има последствия от написаното за 20лв. в АКТА? :) п.с.Относно автора на темата:-Не виждам защо биеш тупана толкова?Може би си най-примерният на пътя или какво?!

Напълно съм съгласен!!И моля някой юрист да се заеме с темата поради нарасналото количество на странни казуси !! ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига мрънкахте! Въпросът е зададен в първи пост кратко, точно и ясно с удебелен текст !

Това е темата:

 

Сега въпроса:

- Някой знае ли какво става, ако не успея да платя фишовете в седемдневния срок ?

т.е. има ли някакви наказателни глоби или лихви ?

Останалото е пояснителна информация какво му се е случило на човека, че задава въпроса. Всичко останало, което не касае плащането на фишове в определения срок е офтопик !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече е отговорено на въпроса много пъти в много подобни теми.Отговорът го има и в бланката на фиша,където е записано,че ако глобата не се заплати в 7-дневен срок се счита за влязло в сила нак.постановление,а освен това и НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

колега при такива ситуаци... като твоята аз дарпам на полицая папката и почвам с километричните вазражения имаш право да пишеш направо на акта.. след твА да обжалваш в 7 дневен срок.2. Пишеш по наи барзия начин иска ха ми 20 лв и фарляш химикала работи тествал сам го голем цирк скаса акта на патя :dry:3. ако не си сам не си сгазил лука демек нарушение... а те се заяждат да пишат акт за нещо... свалаяш пасажерите за сжидетели да се подписват на акта !доста истрапват господата полицаи доста актове сам пропуснал така и 2/3 са ми отпадали... до скоро пазех рещенията 2/3 са ми с мин глоба за 12 год стаж имам кам 10 акта и то най вече колани /превишена не си нося книжката :(п.п А колко са отарваните с пусни доло в краката или сложи бонбони :) в документите аз си знам ;) Да са живи здрави катаджите ;)

Има надежда България да стане една културно цивилизована държава!!! С ред и дисциплина у хората. :D;):) Редактирано от tiankata

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 В Козлодуй на всеки завой - патрулка и се пишат актове за какво ли не, а те самите (полицаите) масово не спазват 99% от правилника за движение.

Тук леко не съм съгласен с теб .. Тебе кво те интересува дали полицайте спазват правилника или дали пича с лексуса е минал без да му пишат акт ... Има закон и всеки човек преценява дали да го спазва или нарушава и това си е лично твой избор и не трябва да гледаш в паничката на другите ! А и предпочитам полицаите да са корумпирани и да си прощават един на друг ... отколкото да са изнервени че някой колега им е писал акт и да си го изкарват на други хора .. не забравяйте че в тях е закона !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей това ме дразни в тая държава.Добре бе как ш..ната мангуста ше ми кара таралясник който нема никви документи, платени данъци за ГО и винетка не говориме въобще и тях не ги спират че "нямали пари за глоби", ама как така бе?Защо?????Нали и той е участник в движението?А изтърканите гуми?А колана?Съжалявам колега за случката но и аз съм попадал в подобна ситуация но тогава напуках едно възражение на акта и се проточиха нещата, пак си платих като поп но и ония малко се нас..ха.За съжаление с това мислене особено от служители пък на реда няма да се оправиме скоро.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Вчера си седя аз в Билата и по едно време си тегля 2 кила домати, лепвам бележката, но после добавих още 3-4 домата. Отивам на касата и тая моля ти се, ми каза, че не били 2 кг, отиде, претегли ги наново и излязоха 2,6 кг. След това същата история с бананите в Кауфланд и краставиците във Фантастико. Тия касиерките какво правят? За 1 ден 3 пъти ме връщат, че съм си сложил повече отколкото съм претеглил. После им казах на касиерките (понеже са нови), че за 3 магазина 3 пъти ме хващат и само симулират дейност, опитват се да се докажат..Резултатът -> платих си това което си бях сложил в торбичката. Ей затова ме е яд, разхождах се най-туристически в магазина, времето беше хубаво (лампите не светеха силно), не бързах, а те ми се заяждат за едно кило зарзават и половин кило цитруси.

хахахаха Знам, че си го писал със сърказъм, обаче звучи страшно логично.Аз от години пазарувам в Билла, но не ми е хрумнало изобщо.По темата - ако нямаш дупе да си плащаш глобите, карай си по правилата. Стига ревал. Редактирано от Hippo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Вчера си седя аз в Билата и по едно време си тегля 2 кила домати, лепвам бележката, но после добавих още 3-4 домата. Отивам на касата и тая моля ти се, ми каза, че не били 2 кг, отиде, претегли ги наново и излязоха 2,6 кг. След това същата история с бананите в Кауфланд и краставиците във Фантастико. Тия касиерките какво правят? За 1 ден 3 пъти ме връщат, че съм си сложил повече отколкото съм претеглил. После им казах на касиерките (понеже са нови), че за 3 магазина 3 пъти ме хващат и само симулират дейност, опитват се да се докажат..

Резултатът -> платих си това което си бях сложил в торбичката. Ей затова ме е яд, разхождах се най-туристически в магазина, времето беше хубаво (лампите не светеха силно), не бързах, а те ми се заяждат за едно кило зарзават и половин кило цитруси.

Orline, иронизираш мойто момче, но само в тази част която те устройва за "остроумната" ти забележка.

 

Само за инфо:

1. Глобите по тези 2 фиша ВЕЧЕ са платени.

 

2. Сгреших, но се поинтересувах какво се случва, направих си изводите и ги синтезирах с 2 изречения, за може да са от полза на други колеги(вкл. и на теб)

 

3. ИСКАМ ДА БЪДА ТРЕТИРАН ЕДНАКВО С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНЕТО :)

Ясно ?! Не искам изключения специално за мен, искам равнопоставеност :)

 

policman :

1. Ако размислиш малко, за да повдигам такава яка тема за такова нещо - има вероятност рядко да ми се случва.

2. Четох много внимателно няколко пъти фиша(бланката) - не видях да пише, че се превръща в НП. Само че не подлежи на обжалване.

3. Колкото и да се опитваш да защитаваш колегите си, ти сам много добре знаеш, че има доста маймуни измежду тях.

А аз рушвет не давам ! Жалко за загубеното ИМ време на пътя !

Редактирано от rusco

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...