Майната 4 #1 Публикувано 18 Март, 2010 Викторе, жив и здрав да си братле, много късмет и хубави емоции ти пожелавам Честито и на другите виновници днес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #2 Отговорено 18 Март, 2010 Още веднъж, мерси много за хубавите пожелания Тони, мерси и на други фенове на любимата марка, които се сетиха днес за мен днеска сигурно ми е паднала вече половината батерия на телефона от обаждания, което ме прави мн щастлив, че има толкова мн готини хора покрай мен Сутринта единия съквартирант ме събуди с пожеланието за: абе с 2 думи денят засега върви мн добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 18 Март, 2010 честит рожден ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #4 Отговорено 18 Март, 2010 Честит рожден ден да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #5 Отговорено 18 Март, 2010 а така виж кой ще черпи днес. баце да си жив и здрав , а останалото ще се нареди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 18 Март, 2010 ЧРД,да ти се сбъдне пожеланието от снимката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 18 Март, 2010 Честит рожден ден, пожелавам ти много здраве и щастие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #8 Отговорено 18 Март, 2010 Честито и от нас ,да си жив и здрав и всичко друго да ти е ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #9 Отговорено 18 Март, 2010 (Редактирано) Викторе честит рожден ден, да си жив и здрав, и много късмет Редактирано 18 Март, 2010 от predatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TANKISTA 8 #10 Отговорено 18 Март, 2010 Благодаря на всички за хубавите пожелания а аз на вас ви пожелавам безброй безаварийни километри с любимата марка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #11 Отговорено 18 Март, 2010 Честит Рожден Ден ! Жив и здрав да си! Много успехи ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #12 Отговорено 18 Март, 2010 ЧРД ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #13 Отговорено 18 Март, 2010 Честито и от мен жив и здрав колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове