Fir3 468 #41 Отговорено 18 Март, 2010 И аз съм в + на колегата на бала и ви очаквам после по Хондовски да изпратиме мойта мацка до ресторанта щото т'ва и е мечтата-Кордон от Хонди На коя дата е тя? ако не е на мойта дата и не съм пиян идвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #42 Отговорено 18 Март, 2010 (Редактирано) На коя дата е тя? ако не е на мойта дата и не съм пиян идвам22 Май.Маршрут-от Божурище през Люлин та чааак до Голямото Село Редактирано 18 Март, 2010 от Wish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #43 Отговорено 18 Март, 2010 22 Май.Маршрут-от Божурище през Люлин та чааак до Голямото Село екстра там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #44 Отговорено 18 Март, 2010 Колега. НСХ а стой до моста чавдар като идваш от центъра посока Х Димитър и се спускаш по моста в дясно има някакви построики и там стои тази красавица незнам на кои е номера и е 0407 маи успех в търсенето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #45 Отговорено 25 Март, 2010 Какъв цвят е въпрсния НСХ? Аз по това време не съм в бг иначе щях да ударя едно рамо и аз с моята Прелюдка Като я измия много я зяпат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #46 Отговорено 9 Април, 2010 Току що се видях с човека с НСХ-а този до моста чавдар! Още даже съм задъхан и бързам да пиша. Колата е УНИКАЛКНА! (даже това е малка дума) Говорих с него той няма нищо против да ме вози на бала. Но утре ще се доразбереме окончателно да види и той дали няма някакъф ангажимент за тогава.Та с една дума който иска да види НСХ да ми дойде на бала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #47 Отговорено 9 Април, 2010 Току що се видях с човека с НСХ-а този до моста чавдар! Още даже съм задъхан и бързам да пиша. Колата е УНИКАЛКНА! (даже това е малка дума) Говорих с него той няма нищо против да ме вози на бала. Но утре ще се доразбереме окончателно да види и той дали няма някакъф ангажимент за тогава.Та с една дума който иска да види НСХ да ми дойде на бала Радвам се за теб колега.Дай боже всекиму направо нсх подарък за бала от баба. Аз още не съм виждал нсх на живо и много ме е яд.Баси рядката кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #48 Отговорено 9 Април, 2010 (Редактирано) Много се радвам за тебе колега.Моя бал е на 23 обаче още не съм избрал кола... а наближава бала... :\ Редактирано 9 Април, 2010 от fakel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #49 Отговорено 9 Април, 2010 (Редактирано) И моят син за сега не е коментирал .... ( timeline 21.05). Редактирано 9 Април, 2010 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #50 Отговорено 9 Април, 2010 Браво момче браво който търси намира, пожелавам ти едно страхотно изживяване на бала с любимата ти кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #51 Отговорено 11 Април, 2010 Мерси на всички дано найстина преживяването да бъде незабравимо !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #52 Отговорено 20 Април, 2010 А бе готин,с каруцата да идеш пак ще си изкараш както си го направиш!Ама ако тати ти подари NSX,това си е друго нещо!Бих се радвал да ме повозиш. . .ха ха ха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #53 Отговорено 20 Април, 2010 Е тoва е, да си роден с късмет. Браво! И аз се включвам в колоната...даже ме брой като 2-ра кола...няма да откъсна очи от NSX-a!!! ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorjo 8 #54 Отговорено 20 Април, 2010 Това бижу било точно до мене-къв трябва да съм да не я видя?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #55 Отговорено 21 Април, 2010 Брат ми, а не разбрах от колко часа ти е балът? Пред училището ти ли ще се събираме или ще тръгваме от пред вас? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #56 Отговорено 21 Април, 2010 Какво ли не прави "Силата на МЕЧТИТЕ" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #57 Отговорено 21 Април, 2010 (Редактирано) Брат ми, а не разбрах от колко часа ти е балът? Пред училището ти ли ще се събираме или ще тръгваме от пред вас?Човек много ми е несериозен класа предполагам другата седмица ще се разбере всичко с точности!Да кажа само класната живее в надежда ресторанта е в японския хотел, а аз предполагам че ще се събираме на жълтите павета! А аз ще съм там близо на кръчма - Кривото до софийския университетЗа момента такава информация мога да дам! Другата седмица ще пиша за повече Редактирано 21 Април, 2010 от Fir3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #58 Отговорено 5 Май, 2010 15:30 до бившия хладилен завод "Антон Иванов" там отстрани има локално и място къде да се спрът много коли http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=sofia&...p=1&lang=bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #59 Отговорено 5 Май, 2010 @'Fir3' Линкът не работи. Напиши: дата, час, и място. Даже моят съвет е да направиш анкета, за да разберем колко коли ще сме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #60 Отговорено 6 Май, 2010 Fire пуснал съм тема в "срещи и мероприятия" за баловете,пиши там да знаеме от къде ще тръгваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #61 Отговорено 7 Май, 2010 братле екстра за колицата супер си ! аз бях с сивика на бала хич не ми дремеше за другите :Д и да внимаваш с пиенето да не нацапаш NSX са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #62 Отговорено 23 Май, 2010 Утре 15:30 на Антон Иванов бившия хладилен завод от страни в локалното ще сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vendesign 4 #63 Отговорено 31 Май, 2010 Хайде сега да видим доказателствения материал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #64 Отговорено 13 Август, 2010 Дай някоя снимчица и ние да видим за какво става на въпрос, колегаа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове