Jump to content

Recommended Posts

здравеите изкамн да питам нещо махна си катализатора и сега генерацията ми върви нали колектори отдоло траба под скоростния лост снадката оригонална назат както ми е 45мм трабата има едно уширение на 80или 90 мм пак става 45мм и накрая оригиналното гърне на колата така ли да го оставя или да прявя нещо друго нямам катализатор сичко е точно както го казах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми според мен няма какво да бараш отдолу повече,под уширение кво разбираш(това е резонантно гърне)!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

незнам но не е резонантно някои ако знае уригиналната генерация на d15b2 същата но си представете там където е катализатора да е с тръба е тва е нищо не съм добавял простомахнах катализатора и сложих тръба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега от това, което си написал разбирам, че това въпросно "уширение" ти е средното гърне.Я най-добре пусни една снимка на генерацията ти, за да ти кажем какво е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок днес следобет сигорно ще ви дам снимка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето снимките с така нареченото уширение на него пише honda 0468 sanke http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...cb/07032010248jhttp://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...5c/07032010249jhttp://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...b1/07032010250lhttp://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...1b/07032010251fhttp://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...4f/07032010252vснимките са ми на цялата генерация товауширение се вижда най добре на 4-та снимка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ти е средното гърне, резонатор нямаш, но знам че е хубаво да имаш, заради ламбда-сондата. Продават се според "фи" и цялата дължина на резонатора, бодни си един :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: Пич,първият ти пост(в тази тема) е направо потресаващ :lol: Честно казано,докато разбрах какво си написал се пулих няколко минути :D Без да се обиждаш,ама вложи малко старание и правопис в това писане бре!!!п.с.По темата:-Колегите правилно са написали,това ти е средното гърне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Пич,първият ти пост(в тази тема) е направо потресаващ :) Честно казано,докато разбрах какво си написал се пулих няколко минути :) Без да се обиждаш,ама вложи малко старание и правопис в това писане бре!!!п.с.По темата:-Колегите правилно са написали,това ти е средното гърне.

И аз доста се озорих :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Започнах да чета поста с желание да помогна, но в многобройните прочитания се изпари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре мерси за инфото но сега въпроса е друг кво ще стане ако не сложа резонантно гърне и защо е по добре с него

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без резонаторно гърне ще има малко режещ звук,особено м/у 3-4к. обороти и ще бъде по-шумна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) аз на мойта и сложих чисто нов реонатор и ново оригинално гърне и бучи като самолет :) първо сложих само задно гърне, но адски ревеше. после добавих и резинатор с цел намаляне на шумъ, ама ефекта беше никакъв!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

не ме разбрахте правилно не ми пука дали ще реве колкото повече реве толкова по добре :) интересуваме може ли да ми изгори генерацията или нещо подобно абе да бера някви ядове и да хвърчат пари после разбирате ме нали технически искам да нямам проблем иначе другото карай да върви

Редактирано от CLERO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кажете де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

кажете де

Kво да ти кажем, като нищо ти не разбираме?!? :beer::) Ти дали не си неграмотен баце!?!П.П. Ако трябва, накажете ме, но не се търпи тва! !!! А иначе по неграмотно описаната тема, мисля, че няма да имаш никакви "технически" проблеми ако си остане така генерацията ти! Редактирано от CIVICwarrior

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

!!! :beer: колегата има интересен начин по който си изказва мисълта,но от това което разбрах...Мисля,че няма проблем да караш така (Аз лично купих моя сивик без катализатор и резонатор -нищо му нямаше :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И според мен нищо няма да ти стане, аз карах така около година и нищо и няма на генерацията, НО! дрънчащия звук около 3000 оборота е много дразнещ, затова и сложих резонатор. Звука стана нисък и по-басов а не като преди дрънчащ. П.С.:Колега не е зле да се постараеш с изказа си. Правописни грешки, без никакви препинателни знаци, много е трудно човек да ти хване мисълта.П.С.2:И аз не съм с перфектен правопис ама поне се старая :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...