CLERO 8 #1 Публикувано 6 Март, 2010 здравеите изкамн да питам нещо махна си катализатора и сега генерацията ми върви нали колектори отдоло траба под скоростния лост снадката оригонална назат както ми е 45мм трабата има едно уширение на 80или 90 мм пак става 45мм и накрая оригиналното гърне на колата така ли да го оставя или да прявя нещо друго нямам катализатор сичко е точно както го казах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 6 Март, 2010 Ми според мен няма какво да бараш отдолу повече,под уширение кво разбираш(това е резонантно гърне)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #3 Отговорено 6 Март, 2010 незнам но не е резонантно някои ако знае уригиналната генерация на d15b2 същата но си представете там където е катализатора да е с тръба е тва е нищо не съм добавял простомахнах катализатора и сложих тръба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #4 Отговорено 6 Март, 2010 Колега от това, което си написал разбирам, че това въпросно "уширение" ти е средното гърне.Я най-добре пусни една снимка на генерацията ти, за да ти кажем какво е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #5 Отговорено 7 Март, 2010 ок днес следобет сигорно ще ви дам снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #6 Отговорено 7 Март, 2010 ето снимките с така нареченото уширение на него пише honda 0468 sanke http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...cb/07032010248jhttp://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...5c/07032010249jhttp://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...b1/07032010250lhttp://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...1b/07032010251fhttp://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0...4f/07032010252vснимките са ми на цялата генерация товауширение се вижда най добре на 4-та снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #7 Отговорено 7 Март, 2010 Това ти е средното гърне, резонатор нямаш, но знам че е хубаво да имаш, заради ламбда-сондата. Продават се според "фи" и цялата дължина на резонатора, бодни си един Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #8 Отговорено 7 Март, 2010 Пич,първият ти пост(в тази тема) е направо потресаващ Честно казано,докато разбрах какво си написал се пулих няколко минути Без да се обиждаш,ама вложи малко старание и правопис в това писане бреп.с.По темата:-Колегите правилно са написали,това ти е средното гърне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex gti 0 #9 Отговорено 7 Март, 2010 Пич,първият ти пост(в тази тема) е направо потресаващ Честно казано,докато разбрах какво си написал се пулих няколко минути Без да се обиждаш,ама вложи малко старание и правопис в това писане бреп.с.По темата:-Колегите правилно са написали,това ти е средното гърне.И аз доста се озорих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #10 Отговорено 7 Март, 2010 Започнах да чета поста с желание да помогна, но в многобройните прочитания се изпари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #11 Отговорено 7 Март, 2010 добре мерси за инфото но сега въпроса е друг кво ще стане ако не сложа резонантно гърне и защо е по добре с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #12 Отговорено 7 Март, 2010 Без резонаторно гърне ще има малко режещ звук,особено м/у 3-4к. обороти и ще бъде по-шумна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #13 Отговорено 7 Март, 2010 аз на мойта и сложих чисто нов реонатор и ново оригинално гърне и бучи като самолет първо сложих само задно гърне, но адски ревеше. после добавих и резинатор с цел намаляне на шумъ, ама ефекта беше никакъв! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #14 Отговорено 7 Март, 2010 (Редактирано) не ме разбрахте правилно не ми пука дали ще реве колкото повече реве толкова по добре интересуваме може ли да ми изгори генерацията или нещо подобно абе да бера някви ядове и да хвърчат пари после разбирате ме нали технически искам да нямам проблем иначе другото карай да върви Редактирано 7 Март, 2010 от CLERO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #15 Отговорено 9 Март, 2010 кажете де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #16 Отговорено 9 Март, 2010 (Редактирано) кажете деKво да ти кажем, като нищо ти не разбираме?!? Ти дали не си неграмотен баце!?!П.П. Ако трябва, накажете ме, но не се търпи тва! !!! А иначе по неграмотно описаната тема, мисля, че няма да имаш никакви "технически" проблеми ако си остане така генерацията ти! Редактирано 9 Март, 2010 от CIVICwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #17 Отговорено 9 Март, 2010 !!! колегата има интересен начин по който си изказва мисълта,но от това което разбрах...Мисля,че няма проблем да караш така (Аз лично купих моя сивик без катализатор и резонатор -нищо му нямаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #18 Отговорено 9 Март, 2010 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #19 Отговорено 9 Март, 2010 И според мен нищо няма да ти стане, аз карах така около година и нищо и няма на генерацията, НО! дрънчащия звук около 3000 оборота е много дразнещ, затова и сложих резонатор. Звука стана нисък и по-басов а не като преди дрънчащ. П.С.:Колега не е зле да се постараеш с изказа си. Правописни грешки, без никакви препинателни знаци, много е трудно човек да ти хване мисълта.П.С.2:И аз не съм с перфектен правопис ама поне се старая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове