NikShtain_CRX 1 #1 Публикувано 5 Март, 2010 Здравейте на всички,аз съм нов тук,нов и като собственик на Хонда.И сега тепърва ще разучавам хондата като автомобил и като история.Въпросът ми може да изглежда малко глупав но все пак искам да попитам кога ще се проведе Хонда събора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #2 Отговорено 5 Март, 2010 Здравей и добре дошъл, ако говориш за националната среща .. това може да ти помогне: http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry395120 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 5 Март, 2010 А мръдни го тоя рекс от пазарчето де ! Направо ме боли като минавам покрай него и го гледам по джанти ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 5 Март, 2010 Що ли ми е познат тоя Рекс.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #5 Отговорено 5 Март, 2010 Що ли ми е познат тоя Рекс.... Ха...и на мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #6 Отговорено 5 Март, 2010 а на мен не, я раздуйте малко :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #7 Отговорено 5 Март, 2010 Син дел слоу ли кара предишния собственик ??! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #8 Отговорено 5 Март, 2010 Точно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #9 Отговорено 5 Март, 2010 :wacko: :wacko: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #10 Отговорено 5 Март, 2010 Данчо , много си зелен , за това не знаеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #11 Отговорено 5 Март, 2010 Данчо , много си зелен , за това не знаеш хахахаИнтересно ми е да прочета отговора п.п. то и за мене се отнася де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #12 Отговорено 5 Март, 2010 Ох беше ме заболяло сърцето да я гледам на пазарчето по дванти и прашасала,ай честито на новия собственик и със здраве.п.с.А,и за който не знае,това ми е бившата кола.п.с.А,и не ми е slow колата бе алоууууууу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex gti 0 #13 Отговорено 8 Март, 2010 И на мен ми се къса сърцето като мина всеки път край пазарчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #14 Отговорено 8 Март, 2010 той там скоро корени ще пусне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #15 Отговорено 8 Март, 2010 Ейййй Спамерииии :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #16 Отговорено 8 Март, 2010 Паци,брат,откупи си я обратно!Сигурен съм,че ще и се кефиш и поддържаш,както се полага за такава кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #17 Отговорено 8 Март, 2010 Добре де , новия собственик дойде , пусна едно мнение бомба и си отиде, а колата си е все-там под снега !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #18 Отговорено 9 Март, 2010 Ако не споделите предистория обещавам, че ще пусна дълбоки връзки до един човек, който ме черпи кафе(незнайно как !!! ) и ще Ви издействам 90 уорн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikShtain_CRX 1 #19 Отговорено 9 Март, 2010 Еми ще престой там още извесно време.Трябва да уредим ГТП-то и останалите работи за да я регулираме.Но незнам кой успя да откачи предната броня Ще го намеря Ще престой още извесно време но ще я оправиме споко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #20 Отговорено 9 Март, 2010 ако трябва вдигане, бутане или каквато и да е хамалска помощ свиркай в квартала сме много фенове ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #21 Отговорено 9 Март, 2010 (Редактирано) Вчера му видях задницата на ЦРХ-са много е красив за предницата нямаше време(някой друг път ще я видя). ПП: Имате хубава площадка за ритане ама, никой не пази... Преди година или две беше много по-добра.Може едно футболче да спретнем някой ден Редактирано 9 Март, 2010 от fakel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #22 Отговорено 9 Март, 2010 Добре де в крайна сметка някой няма ли да каже какъв е случая с тая кола .Яко закодиран начин на комЮникяция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #23 Отговорено 9 Март, 2010 fakel4e, селски чеда + бутафорно изпълнение на игрището = ВНЛ ( игрището е на там си я паркираше като е на работа май .. после я продаде и новия собственик я "паркира" пред цигарите и така вече не помня колко години ... май 2 ... и сега колегата я е взел и смята да я мести Аз в тая кола не харесвам само предния капак, но това си е мое лично мнение ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #24 Отговорено 9 Март, 2010 fakel4e, селски чеда + бутафорно изпълнение на игрището = ВНЛ ( игрището е на <1 година )Еми прав си .То аз се чудя как някой не е откраднал вратите през тия дупки в оградата, но сигурно и на тях ще им дойде времето, както и на цялата ограда...Ужас с една дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #25 Отговорено 11 Март, 2010 вратите са там от преди ремонта на игрището и ми се струва, че ако някой ги почне с ножовката, ще настане един хубав махленски бой ... ама това е малко в страни от темата да не ни банят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikShtain_CRX 1 #26 Отговорено 18 Март, 2010 Здравейте на всички каде може да се откара за цялостна диагностика(мост,мотор и др.) някаде на близо,че няма ГТП Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NikShtain_CRX 1 #27 Отговорено 7 Май, 2010 Еми момчета реших,че за 3500лв тази кола не си заслужава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове