Jump to content
pagubg

Колко тежи хондата ни?

Recommended Posts

Понеже списъка е доста дълъг, прилагам линк чрез който може да проветите колко точно тежи вашият автомобил.Honda weightП.С Данните са взети от тема в този форум, но там мерните единици не бяха в килограми. Конвертирал съм ги и сега са в кг :lol: Дано темата е полезна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полезна е.Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

първите цифри какво са?1991 Honda Civic HB MT 2127/966 kg

Редактирано от martjo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Либри , 1 либра =около 0.455 кг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок мерси много :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На моята според линка са и лепнали още 70 килограма. Друго показа на електронни везни. 1040 е, а не 1110 :lol:

Редактирано от pamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На моята според линка са и лепнали още 70 килограма. Друго показа на електронни везни. 1040 е, а не 1110 :fun:

Имаш ли ABS? Ако не, вероятно това си ти "1995 Honda Civic DX CPE MT 2231/1014 kg" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам. Много държах да няма! Но "DX" май е с D15B7 мотора :fun: По скоро е: 1995 Honda Civic EX CPE MT...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

инаформацията е супе. но момчета можетели да ми помогнете моят сивик е 5-та хеч и се води лси д15б2. немога да разбера колко колко тежи 94г е . ако може някой да помага. мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някои видя ли вти- седан 95 година колко кг е ..че ми се губи да сравня с кантара :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Борислав - това мисля: "1994 Honda Civic DX HB MT 2178/990 kg" Все пак виж в темата "Двигатели на Хонда" буквите на оборудването дали съвпадат. Вярно, ни RTSI, не за друг седан има инфо.. но може и толкова да ми е зрението...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам. Много държах да няма! Но "DX" май е с D15B7 мотора :) По скоро е: 1995 Honda Civic EX CPE MT...

Мииии незнам, но по щатските каталози за части, като избереш Coupe EX - илиза със ABS, задни дискове и други щуротии... предполагам че списъка е направен в/за щатите :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам. Много държах да няма! Но "DX" май е с D15B7 мотора :) По скоро е: 1995 Honda Civic EX CPE MT...

Аз съм civic DX седан 1997-ма, мотора ми е d16y7 :fun:Ето и извадка от списъка:1997 Honda Civic DX SDN AT 2319/1054 kgПояснение:SDN = СеданAT = атоматична скоростна кутияПървата цифра преди килограмите е теглото в либри. Редактирано от pagubg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моята с изкормена задна част на интериора и почти празен резервоар показа 960кг на кантара на Булгара

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6-та ген. хеч 2000 г. - 1040кг. по талон :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
pagubg, съкращенията са ясни, но за седаните 5-та генерация не се вижда инфо. Примерно за колегата със RTSI - то няма инфо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е полезна, но моята количка както винаги я няма :)

Някой ден като измеря мойта ще ти кажа :) че и аз от скоро съм в тая РалиТурбоСпортИнжекцион секта :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...