Viktor3 0 #1 Публикувано 14 Февруари, 2010 Здравеите колеги от близо 2 месеца и аз се здобих с Хонда Сивик 1.4 6 Генерация мисля 4е така се води,до сега сам и сменил маслото в скоростите купих го от Хонда 2 л,ремак ангренжен с ролка и семринги 2, и цялата предница като цяло сам доволен от колата минал сам и 5000км сложих и ГАЗ ловато ,но е обикновена нямам газов инжекцион, и вапреки това добре работи.Не ми работи ЦЕНТРАЛНОТО бо6оните са здрави тези които са ватре в колата видях 4е има и отпред,алармата ми ина4е оправлява централно, но ве4е 2 месеца си ра4кам с кля4а,но като варвеж е доста куца дори и на бензин пове4е от 160 по магистралата не6те,а на гас 150 с няма такива маки,представям си ако и пусна климатика сигорно пове4е от 120 няма да дигне ,ина4е двигателя не гори масло за сега . Имах един познат има6е такава само 4е бе6е ИС тя варве6е на самолет дига6е 200 а тая моита е доста куца кофти ми е да го кажа ама си е така преди има голф 2 1.6 на гас и тои варве6е доста пове4е,и така о4аквам за централното да ми кажете какво да правя...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 14 Февруари, 2010 Здравей колега. Да ти е честита придобивката. Малко е трудно да се оправим с правописа ти, но по мое мнение си си взел варианта 75 конски сили. Преправянето, за да върви като въпросния IS не е много голяма занимавка, но поне си напиши номера на двигателя, за да те насочим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #3 Отговорено 14 Февруари, 2010 Първо си орпави правописа, че ми отне сигурно 5 минути докато прочета и разбера, какво си искал да кажеш.ВтороТрето...успех и безавариини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #4 Отговорено 14 Февруари, 2010 Добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rossi 1 #5 Отговорено 14 Февруари, 2010 Добре дошъл и от мен..нищо лично колега, ама като ти върви малко колата, да не я беше взимал, или да си беше карал голфЪ не ме разбирай погрешно, но не намирам смисъл в темата ти..и един приятелски съвет - не знам по какви причини пишеш така , ама Земи се замисли..излагаш се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoAndr 0 #6 Отговорено 14 Февруари, 2010 Добре дошъл! Пожелавам ти много приятни километри с Хондата и дано не си поредния, който "смени ГОУФА с Хонда"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #7 Отговорено 15 Февруари, 2010 Добре дошъл в сектата... честито за новата придобивка, само че според неписаните правила трябва да качиш снимки на колата и другото което е че колкото ти е по голяма почерпката на месечната среща толкова повече ще ти върви колата :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stoianzho 0 #8 Отговорено 15 Февруари, 2010 честито колега и безавариина а за кви пари я взе ако нее таина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didoo 0 #9 Отговорено 15 Февруари, 2010 Добре дошъл и честито! А иначе и аз карам 6г 1.4is и мога да твърдя че е доста пъргава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #10 Отговорено 15 Февруари, 2010 Според това, което си написал, ко-оо-лега, мога да дам само и единствено един отговор - махай го тоя смотан 1.4 кошник и вземи Голф 1.6. Това е ако наистина искаш стабилен вървеж е ясно на цяла България, че по-добър автомобил в това отношение няма, няма какво да се лъжем. Друго, което бих те посъветвал е да пуснеш едно търсене и да видиш кое би вдигнало по-висока скорост 1.4 или 1.6. Да видиш каква разликата между Nm и HP и други.Иначе честито.. съжалявам, че така те е разочаровала кофата й с кофа, ама... такива са тези коли - не им работят ключалките и не вдигат високи скорости. Всички сме се примирили с тези недостатъци и сме заменили ключалките с райбери, а като искаме да вдигнем висока скорост - ползваме наклони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #11 Отговорено 15 Февруари, 2010 A Golfa де е , винаги съм мечтал за такъв , не го ли продаваш? И аз да покарам нещо дет въри ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #12 Отговорено 15 Февруари, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viktor3 0 #13 Отговорено 15 Февруари, 2010 аз ви попитах като човек а повечето ме нахранихте заради това че сам имал голф преди време,а нешто като савет за централното никои не ми отговори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #14 Отговорено 15 Февруари, 2010 Честито за колицата първо,а после на проблема с централното.Ако алармата не е проблема с централното и бубините са здрави то проблема ти е в машинките.Всяка машинка отключва и заключва но една без друга не могат и когато откаже едната спират и другите.Имах същия проблем на седана и с 4 врати стана голямо мазало докато разбера от какво е.Само предните врати командват.Не знам дали си ги разглобявал но е възможно централното да не е оригинално.Разглоби вратите виж дали е оригинално централното и дали работят машинките и пиши какво е станало.П.С темата е за технически въпроси а не за тук научи се да ги разделяш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #15 Отговорено 15 Февруари, 2010 Добре дошеъл в сектата и честито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #16 Отговорено 16 Февруари, 2010 Според това, което си написал, ко-оо-лега, мога да дам само и единствено един отговор - махай го тоя смотан 1.4 кошник и вземи Голф 1.6. Това е ако наистина искаш стабилен вървеж е ясно на цяла България, че по-добър автомобил в това отношение няма, няма какво да се лъжем. По добре 1.8 моно с газ че по еФтино. Иначе за централното попълни си профила от кой град си да те насочим кадето трябва. Има си хора за всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki1 2 #17 Отговорено 16 Февруари, 2010 (Редактирано) Не се стягай пич-споко! Карай си колицата и да не ти пука.160 малка скорост ли е? Ти колко искаш да вдига-240? Да не могат да те съберат после! Остави тези детски глупости-твоята върви повече,моята не! Най-важното е да не се чупи колата,да ти харчи малко бензин и да ти върши работа и удоволствие. п.с-По темата- ти като купи колата всички филтри смени ли? Много ми прилича този невървеж на задръстени филтри-въздушен,горивен.За масленият няма да питам -предполагам си го сменил с маслото! Редактирано 16 Февруари, 2010 от niki1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalinski84 5 #18 Отговорено 16 Февруари, 2010 все пак колега не може да искаш много от 1.4 нали..радвай се на колицата и знай че колкото повече си я пазиш толкова по дълго ще и се радваш, ако искаш да гониш защо не си взе 1.6 вти, или црх, не те упреквам, просто преценка.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #19 Отговорено 16 Февруари, 2010 (Редактирано) Не се сърди колега на коментрите на колегите, те са скрити почитатели на Голф, ама не си признават Добре дошъл и дано те завладее магията наречеа Хонда (The power of dreams)! A Golfa де е , винаги съм мечтал за такъв , не го ли продаваш? И аз да покарам нещо дет въри ...Нали ти казвам виж Редактирано 16 Февруари, 2010 от martjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OUTLENDER 1 #20 Отговорено 16 Февруари, 2010 колега ти защо си взел хонда като ще и слагаш газ ,по добре да си беше карал голфа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viktor3 0 #21 Отговорено 16 Февруари, 2010 Мерси :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nch 1 #22 Отговорено 16 Февруари, 2010 1. Хонда е по-добре от Голф2. С газова уредба, е по-евтино, никой не трябва да те вини, а и не знам какво им пука, след като недоволните си карат на бензин и си се кефят и си плащат.3. Щом можеш да заключваш с ключа, значи проблема ще е в моторчето (актуаторчето) на шофьорската врата. Не знам как е при двувратите, ама при англичанките е достатъчно да се сложи едно моторче на шофьорската врата и от там се управляват останалите 3. Така че или е прекъснат кабел или е изгоряло.4. Умната със скоростта, какво е това нещо с тези 14-20 годишни кошници да се лети с 160-200 км/ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #23 Отговорено 17 Февруари, 2010 малко не по темата ама ми стана интересно, след каква възраст на колата вече не бива да вдигам 160км/ч? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #24 Отговорено 17 Февруари, 2010 Честито за колицата!Относно централното,за 6та генерация не съм сигурен но на 5та сивик ,4та и 5та прелюд,се слага машинка за да можеш да заключваш колата с дистанционно без тази машинка не става!Слага се на шофьроската врата.Възможно е и машинката да ти се е развалила,ако имаш такава!Отиди при свестен алармаджия да ти я оправи набързо вместо с месеци да връткаш ключа!Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nch 1 #25 Отговорено 17 Февруари, 2010 малко не по темата ама ми стана интересно, след каква възраст на колата вече не бива да вдигам 160км/ч? Вдигай си ако искаш над 160 км/ч. Но трябва да се съгласиш, че първо пътищата ни не са за такива скорости (магистрала Тракия съвсем не е аутобан), второ никой не може да ти гарантира, че нямаш нещо изгнило, пукнато или износено по окачване и управление, за което може и да не знаеш.И се надявам да не тръгнеш да се заяждаш, че твоята кола видиш ли е перфектно поддържана и цялото ти окачване е сменено... защото ще си частен случай, а тук не конкретизирам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #26 Отговорено 17 Февруари, 2010 ,но като варвеж е доста куца дори и на бензин пове4е от 160 по магистралата не6те,а на гас 150 с няма такива маки,представям си ако и пусна климатика сигорно пове4е от 120 няма да дигне . Имах един познат има6е такава само 4е бе6е ИС тя варве6е на самолет дига6е 200 а тая моита е доста куца кофти ми е да го кажа ама си е така преди има голф 2 1.6 на гас и тои варве6е доста пове4е,и така о4аквам за централното да ми кажете какво да правя.........според мен има проблем колата за да умира на 160 незнам от какво може да е филтър или катализатор запушен,но не е нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #27 Отговорено 27 Февруари, 2010 еее колеги не се заяждайте де,момчето си споделя проблема и е дал пример с предишната му кола вие взехте че го нападнахте.Айдеее стига моля ви се нека не бъдем толкова заядливи и да запазим доброто възпитание и му помогнем!Та Викторе като за начало нека ти честитя и тук за придобивката и за правилното решение.Ако наистина те притеснява вървежа наа хондата дай ще я закараме при моя майстор да я погледне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #28 Отговорено 28 Февруари, 2010 еее колеги не се заяждайте де,момчето си споделя проблема и е дал пример с предишната му кола вие взехте че го нападнахте.Айдеее стига моля ви се нека не бъдем толкова заядливи и да запазим доброто възпитание и му помогнем!Та Викторе като за начало нека ти честитя и тук за придобивката и за правилното решение.Ако наистина те притеснява вървежа наа хондата дай ще я закараме при моя майстор да я погледне...Кой е твоя "майстор", бе Марийке? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове