Jump to content
backstage

Боядисване на предна бороня?

Recommended Posts

Имаше едно леко чукване и боята се олюпи. Сега ще си взимам боя на спрей, с номера на мойта и мсиля да пръсна огледлата и едни тасове в цвета на колата. Зан чи ще искам боята да е направо с лак, ще си взема пластификатор за пластмасата и шкурки, но въпроса мие трябва л ида слагам кит? Защото има пон 2 мм между сегашната боя и тази черната пластама, която е на смата броня. И ако слагам кит, той трябва ли да се изравни с боята и да стане гладко и отгоре да се пръсне и как ще стане преливката?

Публикувано изображение

Редактирано от backstage

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, не разбирам нищо от боядисване, ама моите "неща" са черни като лайсните от страни. Такава я взех и си мисля че е нормално. Ако искаш (да дадем думата и на простотията) остържи ги да станат четни и ще стане като моята на профила ми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно ще се наложи да сложиш малко кит. След това трябва да го изшкуриш и след това ще трябва шприц кит да удариш, като изсъхне една водна шкурка и тогава вече боята. Тия спрейове не ги знам колко са качествени обаче май не са много добри.. за преливането не можах да те разбера, но ако искаш дане личи трябва целия елемент да пръснеш, ако не една водна шкурка на лака като изсъхне и после ще се полира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още някой да сподели, колеги?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз боядисвах отпред отдясно, че тръгнах на битка със задната гума на един Камаз :tooth: . Бронята се сцепи точно на ъгъла, залепих я с поялника отвътре, отвън запилних цепката с някво арабско лепило ( смесва се като Поксипол ) и отгоре със обикновен спрей. Като отидох да си го копувам продавача се опита да ми пробутва няква останала единствена бройка, то пък се оказа че излезе едно-към-едно с моя цвят (червен) :tooth: . Проблема е че е започнало да е лющи там където се припокрива със старата боя... :tooth: . Тук имаше тема в която се обяснява как се боядисват пластмасови детайли, потърси я, ще ти бъде от полза. :tooth: . Аз неможах да се облагодетелствам от нея понеже я видях след като вече бях боядисвал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шприцкит-а само върху кит ли ще хване? Върху желязо или пластмаса не хваща ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

шкурка-кит-шкурка-кит-шкурка-шприц-шкурка-пластификатор-база-лак-шкурка-паста :tooth:

Е това е реда.

backstage да не те отчайвам ама няма да стане а и си със сребрист металик ,цвета се променя от наслояването.А и преливка със спрей малко като нищо.

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тука имам един въпрос..пластификатора не се ли слага най-отдолу т.е. направо в/у пластмасата и след това каквото и да е било друго?питам, защото аз така си боядивах бронята и за сега всичко си е ок обаче може и да съм объркал реда ..свалих боята, пръснах пластификатор директно в/у пластмаста, след това грунд (май) шкурка (водна),грунд (май) шкурка (водна) и след това спрей..Питам не, за да се заяждам, а да разбера поледователността и дали не съм сбъркал, понеже ме влече сам да си пръскам разни работи та искам да се науча на правилната последователност :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...