EmZvr 225 #1 Публикувано 27 Януари, 2010 Здравейте, колата ми е застрахована към Армеец - Пълно каско. Видях, че Армеец най ги хвалят и за това към тях го сключих. На скоро ми се наложи да го използвам тъй като са се опитали да ми свалят предната емблема, но са я счупили наполовина. И сега съм с половин емблема. Отивам при Армеец и ми казаха да пусна жалба в полицията, пуснах и за да ми дадат служебна бележка, трябваше да преведа 2,50лв до полицията и за превода още 3 лв и станах с - 5,50лв. Връщам се в Каското и ми дават 18лв и 20ст и като извадя парите за служебната бележка станаха 12лв и 70 стотинки. Е какво е това, как очакват с 12 лева да си купя емблема. По форума ги гледам старите на 5та генерация по 20лв, а тая от шеста (голямото H) сигурно е още повече. Нормално ли е това ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin D15B2 0 #2 Отговорено 27 Януари, 2010 Нищо не може да се направи в случая освен да извадиш някой лев и от теб за да не седи така колицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #3 Отговорено 27 Януари, 2010 Лошото е,че някой "колега" ти е взел емблемата.Защото не вярвам някой с голф да ти е харесал емблема на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #4 Отговорено 27 Януари, 2010 (Редактирано) Нищо не може да се направи в случая освен да извадиш някой лев и от теб за да не седи така колицатаE ще дам няма как, ама очаквах каското да възстанови щетата..Лошото е,че някой "колега" ти е взел емблемата.Защото не вярвам някой с голф да ти е харесал емблема на Хонда.Не мисля, ако я беше взел някой притежател на Хонда, мисля че щеше да се справи със свалянето, а не да откъсне половината. По-скоро я е взел някои от "колекционерите" на емблеми.Сега обиколих магазините за авточасти и никъде нямат емблеми за Хонда, а пък и емблемите които продават ми изглеждат някакви ментета. Другия вариант е да си взема от някоя морга, ама ми се иска да си купя нова, оригинална. Обаче кой знае колко струва ..А от това каско, ако така изплащат щетите, то по-добре от другата година да се прехвърля на частично каско, дето съм застрахован само от кражба. Редактирано 27 Януари, 2010 от EmZvr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #5 Отговорено 29 Януари, 2010 100 % щета се изплаща само на нови коли - до около 3 години , след това си смятат овехтяване ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
uzsree 0 #6 Отговорено 29 Януари, 2010 (Редактирано) 100 % щета се изплаща само на нови коли - до около 3 години , след това си смятат овехтяване ...Точно така. Познай ако имаш калник или броня за боядисване, колко ще ти дадат....А за фар, ще ти стигнат само за Depo.Казват ти - колата ти не е нова и не заслужава повече. Редактирано 29 Януари, 2010 от uzsree Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #7 Отговорено 30 Януари, 2010 Тцтц, добре са го измислили.. А ако си купя нова емблема, после на 100% ли ще ми я изплатят ? Защото съм сигурен, че пак ще се опитат да я свалят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dex2ex 5 #8 Отговорено 30 Януари, 2010 Купи си една емблема за 5лв и си я сложи.Следващия път няма да те е яд толкова,преди няколко месеца и моята я бяха отчупили защото не става да се свали лесно,отвътре е завита с две болтчета през решетката и няма как ,затова ги чупят на парчета.Лошото на фалшивите емблеми е че каналите за резбата са по тесни и трябва да ги разпробиеш внимателно щото пластмасата е чуплива и самата емблема е права и не ляга добре на решетката ,оригиналната има лека извивка.С изключение на тези неудобства никой не може да разбере че си с емблема за 5 лева,стои си точно като заводската. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ianev 10 #9 Отговорено 30 Януари, 2010 Колега , аз това работя (няма да кажа в коя компания съм , за да излезе като реклама ).Иди в понеделник до застрахователите и подай жалба за обезщетението изплатено по щета .......... номера тука.В жалбата напиши че ще предоставиш фактура за тази еблема.По кодекса на застраховането те са ДЛЪЖНИ да ти е изплатят , ако фактурата е оригинал .Съвет - прочети си общите условия по каското - те са неразделна част от полицата .ПС Ако имаш някакви проблеми - пиши 2 реда да се обадим на колегите да видим ,, защо така режат ХОНДИ ,,Аз като видя Хонда да дойде по щета и му давам винаги МАХ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #10 Отговорено 2 Февруари, 2010 Колега , аз това работя (няма да кажа в коя компания съм , за да излезе като реклама ).Иди в понеделник до застрахователите и подай жалба за обезщетението изплатено по щета .......... номера тука.В жалбата напиши че ще предоставиш фактура за тази еблема.По кодекса на застраховането те са ДЛЪЖНИ да ти е изплатят , ако фактурата е оригинал .Съвет - прочети си общите условия по каското - те са неразделна част от полицата .ПС Ако имаш някакви проблеми - пиши 2 реда да се обадим на колегите да видим ,, защо така режат ХОНДИ ,,Аз като видя Хонда да дойде по щета и му давам винаги МАХ.Дай боже повече хора като теб.След около 2 месеца и половина и аз ще правя пълно каско на хондата,И се притеснявам от 2 неща -джанти -музикас тях как стоят нещата или при всяка компания е различно ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ndh15 1 #11 Отговорено 2 Февруари, 2010 Я по-добре си сложи една за 5 да ти е спокойно, че това с емблемите са си класически номера на пишлеметата и не се знае кога пак ще ти я дигнат. А за 20лв. които са ти дали, мисля че е нормално, не вярвам някой да ти даде повече за емблема( и то на стара кола). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #12 Отговорено 2 Февруари, 2010 Всичките ми автомобили са застраховани в Армеец, но подобни филми няма!!!1.Четете си добре договорите, преди да подписвате. Питайте, ако нещо не ви е ясно. Всеки си мисли, че като има автокаско е хванал господ за шлифера и каквото и да се случи, едва ли не нова Хонда ще си купи. Не става така, и не е така!!!2.Наскоро регистрирах щета за наполовина отчупена предна емблема от големите "H". Не са ми искали никакви бележки, жалби и простотии от полицията!!!3.От средата на миналата година (2009), оценките на колите са доста занижени, за сметка на сумите които плаща застрахованият.4.Никога не изплащат щета на 100%, смята се % овехтяване спрямо годините на автомобила, както и % самоучастие от страна застрахованият.5.Нова емблема в Бултрако, но от малките "H" за 6ген. е 34лв. и някакви стотинки. Не съм проверил още за големите "H", но не смятам, че е повече то 40-50лв.6.Автоморги за Хонди, колкото щете, емблеми също.В заключение искам само да кажа, че и аз не съм от доволните клиенти на Армеец, но по-добре нещо отколкото всичко от собственият джоб.А дали ще си подновя автокаското отново в Армеец е друг въпросАйде със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Perko28 4 #13 Отговорено 2 Февруари, 2010 (Редактирано) 100 % щета се изплаща само на нови коли - до около 3 години , след това си смятат овехтяване ...Точно така. Познай ако имаш калник или броня за боядисване, колко ще ти дадат....А за фар, ще ти стигнат само за Depo.Казват ти - колата ти не е нова и не заслужава повече.На шатъла ми, който също е старичък / 2000 год./, миналата година ми пребоядисаха в доверен сервиз няколко детайла, които бяха съвсем леко одраскани без проблем. Сервизът взима 200 лв. на детаил. Аз съм доволен. Редактирано 2 Февруари, 2010 от Perko28 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDAANGEL 0 #14 Отговорено 2 Февруари, 2010 Колега нямаш ли личен приятел в съответната компания и колата ти е над 5 години никъде не искаг.т да плащат!Имаш ли човек или както казва по- долу колегата от енската ЗК ще си оправиш колата след щетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #15 Отговорено 3 Февруари, 2010 Мислех, да се разправям, както ме беше посъветвал колегата "Ianev", но просто нямам време да ида до София, но все пак му благодаря за помощта. Лошото е, че и емблема не мога да си намеря намерих по моргите, но ги продават само с решетките. Просто друго очаквах от това каско, ама както и да е, поне с получените пари заредих бензин.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове