MartyHONDA 15 #1 Публикувано 16 Януари, 2010 Знам че е малко смешно,защото повечето хора искат да си свалят колите,но аз искам тъкмо обратното,да я вдигна малко по на високо,най малкото,поне прединицата!Някой ако може да ми даде информация и идеи ще съм благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Белов 0 #2 Отговорено 16 Януари, 2010 Добавки съм чувал,че се слагат на прожините,отгоне или отдолу незнам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #3 Отговорено 16 Януари, 2010 Смени си пружините с по-високи. За друго не се сещам?!.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #4 Отговорено 17 Януари, 2010 уточни за колко пари говорим начини бол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #5 Отговорено 17 Януари, 2010 Става въпрос за вдигане до 5-6 см,възможно по лек ценови вариянт,не че не ми се иска хидравлика....ама чак толкова не си струва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mihou 1 #6 Отговорено 17 Януари, 2010 Подлагаш с нещо... някакви алуминиеви пръстени примерно абе 5-6 см са си бая... Добър вариант е, ако искаш да си я смъкваш лятото пък зимата да е като жипка, да и сложиш регулируеми пружини (coilovers) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_bs 12 #7 Отговорено 17 Януари, 2010 А ако се сложат по-високи пружини, амортисьорите няма ли да си заминат по-бързо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Белов 0 #8 Отговорено 17 Януари, 2010 Колеа отиди при някои познат маистор ако имаш кажи му какво искаш да правиш,тои наи добър савет ще ти даде.Защото тези регулируеми пружини излизат доста дебело,за тях мисля че трябват и спец амортисьри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #9 Отговорено 17 Януари, 2010 И аз си мисля за coilovers,ама дали не трябва да се сменят и амортисьорите и дали ще се вдигне достатъчно?Сега е така!http://martyhonda.snimka.bg/automobiles/shuttle.355330 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #10 Отговорено 17 Януари, 2010 Екстра си - сложи високопрофилни гуми и нямаш грижа !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #11 Отговорено 26 Януари, 2010 Ако я дигнеш с 5-6 сантиметра колата ще стане доста нестабилна. Това си е доста голямо повишение на височината тоест на разстоянието между нея и пътя. На магистралата, при висока скорост, много по голяма струя въздух ще минава отдолу и вместо да те залепя за пътя, потока въздух от долу ще издига колата нагоре - физически точно като при самолет Помисли си какво точно искаш да направиш и помисли за последствията. Да не те дават по новините, че си се размазал някъде.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове