roting 2 #1 Публикувано 29 Декември, 2009 Здравейте колеги да ви попитам някой шлайфал ли е глава на д15б2? с колко точно се сваля? и има ли осезаем ефект от цялата манипулаца?Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 29 Декември, 2009 (Редактирано) Каква е целта на цялата операция? Редактирано 29 Декември, 2009 от Wyvern Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roting 2 #3 Отговорено 29 Декември, 2009 Каква е целта на цялата операция?ами повече мощ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #4 Отговорено 29 Декември, 2009 Моята я шлайфаха 0.2мм и нямаше разлика! А ти ако искаш да има разлика след пилене доколкото знам май щети трябва и рздвижана ролка щото я сваля с около 2мм ако не се лъжа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roting 2 #5 Отговорено 29 Декември, 2009 да колега имам предвит и за раздвижна ролка но незнам колко трябва да я шлайфам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #6 Отговорено 29 Декември, 2009 Моята я шлайфаха 0.2мм и нямаше разлика! А ти ако искаш да има разлика след пилене доколкото знам май щети трябва и рздвижана ролка щото я сваля с около 2мм ако не се лъжа! Маи не са ти ясни нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 29 Декември, 2009 Здравейте колеги да ви попитам някой шлайфал ли е глава на д15б2? с колко точно се сваля? и има ли осезаем ефект от цялата манипулаца?БлагодаряНяма ефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 30 Декември, 2009 Ефекта от шлайфа ще е минимален (почти нулев) по добре ще е да смениш главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roting 2 #9 Отговорено 30 Декември, 2009 Хайде каде останахте ентусиастите с д15ките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
S.Nikolaev 2 #10 Отговорено 30 Декември, 2009 Аз моята на старата д15-ка я шлайфах с 0.6мм и без раздвижна ролка минах. но не намерих никакъв ефект.... (то не че я шлайфах толкос заради мощ ами заради предишни собствении карали без вода прегрявали прегрявали.... ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #11 Отговорено 30 Декември, 2009 Хайде каде останахте ентусиастите с д15китеОще си шлайфат главите и продължават с опитите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #12 Отговорено 30 Декември, 2009 Хайде каде останахте ентусиастите с д15китеЕнтусиасти колкото искаш, особено с Д15-ки.Поразрови из форума и ще видиш доста начини да си вдигнеш мощността на Д15-ката.Раздели "Проекти", "Хонда спорт и тунинг".Ето ти две правени Д15-киhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=33802http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=24018 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #13 Отговорено 30 Декември, 2009 За тия двете "правени" е много меко казано. За мен лично това са двата най-добри мотора във форума в момента от гледна точка на тунинг. На Демона колата има още какво да се настройва но си личи че всичко е правено с мисъл и с ясната цел какви резултати се гонят а не "аз ще сложа тия спортни валове пък каквото стане". На терориста няма какво да коментирам там резултатите говорят достатъчно. п.п. Sorry за оф-топика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове