ecs 0 #1 Публикувано 2 Декември, 2009 Ами... испростявам нещо неска та да пусна тука една интересна тема да има тема за разговор . Някаде ако има скатани вили нещо интереснос ега е момента да споделите някой от нас все още може да търсят.Аз сам на Лозенец 30 човека резерве цяла хижа + механата за 2 дена с опция за 3 ти по 20 лв ни е спането на вечер и още по 10 лв на човек за полването на механата уборудвана разбира се аз ше сам Гл. Готвач Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #2 Отговорено 2 Декември, 2009 Опция за още хора има ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 2 Декември, 2009 Aз евентуално ще съм на Цигов Чарк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #4 Отговорено 2 Декември, 2009 А аз съм на работа-нощна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #5 Отговорено 2 Декември, 2009 Аз още не знам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barito 3 #6 Отговорено 2 Декември, 2009 Старозагорски минерални бани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #7 Отговорено 3 Декември, 2009 Банско 29.12-03.01 Ако има някой там в този период свиркайте смело и безотговорно да направим една маса Мистър Диджей ... готвите ли се за новия сезон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #8 Отговорено 3 Декември, 2009 (Редактирано) ааааа Банско , тък съм де , бара вече работи, след 00ч. на 01-ви е без вход който е в района да заповяда ...Happy End се казва до начална станция на лифта Редактирано 3 Декември, 2009 от DjSprite Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0rnStar 3 #9 Отговорено 3 Декември, 2009 София, При Кмета... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonzA 4 #10 Отговорено 3 Декември, 2009 аз съм нощна на 31ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
green power 0 #11 Отговорено 3 Декември, 2009 И аз съм нощна колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #12 Отговорено 3 Декември, 2009 Аз ще бъда (живот и здраве) в Смолян със семейството ми и приятели. Надявам се да има сняг . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #13 Отговорено 3 Декември, 2009 Мен ме зачислиха в Каблешково. Какво да се прави - приятели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #14 Отговорено 14 Декември, 2009 Засега имам такива планове...Дано успея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #15 Отговорено 14 Декември, 2009 Сливен,Карандила,оххххххх,мъка,мъка.... :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #16 Отговорено 14 Декември, 2009 Истамбул, Ориент Хаус. Ишаллах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RIFTO 27 #17 Отговорено 14 Декември, 2009 аз пък в "Романтика" в Тракия ** левчета какво му плашташ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #18 Отговорено 15 Декември, 2009 Аз пък у нас...с много пиене,ядене иииии 20-30 ....мезенца,и с жена ми :dry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N.i.k.i... 0 #19 Отговорено 15 Декември, 2009 И аз смятам във нас в новия апартамент само дето трябва малко да се напъна и да довърша обзавеждането но ако трябва и на градинска мебел ще бъдем но ще сме там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iani qnkov 0 #20 Отговорено 15 Декември, 2009 (Редактирано) Аз ще съм си в Тетевен на една вила с много олигофрени и пиячка Редактирано 15 Декември, 2009 от iani qnkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #21 Отговорено 15 Декември, 2009 Измир. Вкъщи на домашно, сам със съпругата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #22 Отговорено 15 Декември, 2009 В Пловдив Смирненски най-вероятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #23 Отговорено 15 Декември, 2009 (Редактирано) Аз съм в Габрово, надявах се да мина по-евтино, ама ей на куверта 120 лева Редактирано 15 Декември, 2009 от uBaHoB Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #24 Отговорено 15 Декември, 2009 Ако няма друга алтернатива... както миналата нова година - ще си карам колата някъде из хубави места в страната, пука ми, че явно пак ще съм сам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #25 Отговорено 15 Декември, 2009 Ако няма друга алтернатива... както миналата нова година - ще си карам колата някъде из хубави места в страната, пука ми, че явно пак ще съм сам...Ако беше мадама със удоволствие щях да ти правя компания изглежда ми много романтично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #26 Отговорено 15 Декември, 2009 Момчета! Я се стегнете (огледайте)... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #27 Отговорено 15 Декември, 2009 (Редактирано) Оферти ,оферти ... пък къде искам и аз незнам, лошо, но където и да съм винаги си правя купона! >>> ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ ВИ ЖЕЛАЯ <<< Редактирано 15 Декември, 2009 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #28 Отговорено 15 Декември, 2009 Аз ще съм в Пловдив в тонито с живата музика сабрали сме се около 15 човека и там ще си изкараме новогодишната вечер. Пожелавам на всички весело изкарване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3AgHuK 3 #29 Отговорено 15 Декември, 2009 Аз пък на едно ресторантче в СЗ щото баш на първи ме писали на работа.С прители,приятелката и нейните приятелки .Който където е пожелавам весело изкарване...и по-добре е да препиеш отколкото да препиеш и да преядеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumaneca 2 #30 Отговорено 16 Декември, 2009 Живот и здраве,нека да дойде,пък тогава ще я мислим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #31 Отговорено 16 Декември, 2009 С брат ми и жената в новия му апартамент.таман го ремонтира :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stanislava 8 #32 Отговорено 16 Декември, 2009 В Разлог. Тази година ски уикендите ще са по-малко, че снегът леко закъсня. Та да наваксаме. Пък и по време на криза, трябва да се комбинират дейностите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4i4o 2 #33 Отговорено 16 Декември, 2009 Цигов Чарк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове