TheBigOne 0 #1 Публикувано 1 Декември, 2009 Здравейте колеги,Един пресен член иска да събере малко информация. Харесах си един този параход и търся някакви отзиви за него. Привлича ме двигателя и екстрите но ме притесняжат годинките и поддръжката. Инак си има всичко: Дата на производство ноември 1991 г. Тип двигател Бензинов Мощност (к.с.) 160 к.с. Скоростна кутия Ръчна Категория Седан Пробег 200000 км Цвят Бордо Особености:4(5) Врати, ABS, Автопилот, Аларма, Бордови компютър, Газова уредба, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Климатик, Лети джанти, Металик, Серво управление, Стерео уредба, Центр. заключване, ШибедахДопълнителна информация:Honda Accord 2. 2i 4WD, газов инжекцион, стерео CD ченджер 5 диска с туба, подгряване на седалки, пълен ел. пакет, лети джантиИнтересуват ме всякакви мнения и още по-добре впечатления. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 1 Декември, 2009 Аз за първи път чувам за 4х4 Акорд с 2.2 двигател нещо е згрешено или лъжат ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #3 Отговорено 1 Декември, 2009 Сбъркана е информацията....заради умствения багаж на собственика който явно не различава 4WD от 4WS.Тая оферта не е ли от Стара Загора?... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 1 Декември, 2009 Ами то и 4WS няма за този модел т.е. има но само за Австралия и Нова Зенландия и даже май не е 160 коня а 130 доста е сбъркана тая обява. Колега дай един линк да го видим това чудо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheBigOne 0 #5 Отговорено 1 Декември, 2009 Ето го линка:http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmen...&f1=detailsНо обявата е с код. Иначе, да от Стара Загора е! Аuto.ru - то казва 150 коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 1 Декември, 2009 За мощността не мога да кажа но има такъв Акорд с 4WS. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 1 Декември, 2009 Както и предположих.Това е бившата кола на мой приятел,сега е в друг човек.Ако искаш повече подробности,мога да разпитам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #8 Отговорено 1 Декември, 2009 (Редактирано) М да .. как му се кефех на тоя Акордеон преди години ... има си 4ws ! Апропо .. мога да постна снимките от Мобиле една по една .. шото немам код да дам ! Мотора е F22A... обаче коя версия точно не знам !Поздрави !!! Редактирано 1 Декември, 2009 от Road®aceЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaskata Vass 14 #9 Отговорено 2 Декември, 2009 Здравей колега,Aз карам такъв Акорд.Колата е с мотор F22A3 150 коня 4WS.За мен е страхотна,много красива и с типична визия на Хонда.За разход е 13-15 на 100 в София за извън градско е 8 / 100.Ако казват че е по малко те лъжат.Колега колата не е за състезание,но във високите обороти е лудница,на дълъг път се държи страхотно.Удоволствие е да я караш.Частите се понасят като цена,но на мен не ми е създавала големи проблеми да не кажа никакви...Ако е в добро състояние я взимай тези акорди са рядкост с 4WS.Ако искаш повече инфо ми пиши на лс телефон и ще си поговорим.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheBigOne 0 #10 Отговорено 2 Декември, 2009 Мерси колеги. Проблема е, че ми пратиха снимки и само на предницата имаше 6-7 забележки. Колата като модел е хубава, но конкрената не е поддаржана(поне не и според моите стандарти). Благодаря за помоща, ще чакам нещо друго да се появи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #11 Отговорено 2 Декември, 2009 Еее много лесно се отказа от такава класика ! Жалко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #12 Отговорено 2 Декември, 2009 Road®aceЯ , класиката си е класика, но понякога е по добре да се откажеш, отколкото да намразиш марката в последствие ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #13 Отговорено 2 Декември, 2009 Защо да намрази марката? Осемнадесет годишна кола не е като осемандесет годишна жена и си мисля че всички сме нясно с това.П.С. И двете могат да бъдат с много скъпа поддръжка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vaskata Vass 14 #14 Отговорено 3 Декември, 2009 Нямаш идея за каква кола става въпрос.Този Акорд ти трябва да си го направиш да е о'к.Не търси кола на 18 години да е в перфектно състояние и да не вложиш нищо от себе си.Това е.Успех с търсенето на твоята Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #15 Отговорено 4 Декември, 2009 Няма такъв кеф като 4WS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheBigOne 0 #16 Отговорено 16 Декември, 2009 Ами отказах се от Accord-a и ... http://forums.hondabg.com/index.php?showto...800#entry375942 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове