Jump to content
mercury

Стоичков зашеметява репортер с английски език

Recommended Posts

Звездата на българския футбол Христо Стоичков даде шеметно интервю за южноафриканска телевизия след мача от първенството на ЮАР между неговия Мамелъди и Блек Ейсис.Момчетата на Камата победиха домакините си с 0:1, но това не се стори достатъчно на наставника им. Стоичков се закани да извади от групата за следващата среща играчите, които според него не са давали всичко от себе си.Как обаче направи това Христо, можете да видите от видеото по-долу. Ето и извадка от интервюто, за което дори Гугъл се поизпоти, докато успее да разбере възможно най-правилно.- Доволен ли сте от начина, по който вашият тим се представи днес?- Two parts. I talking before, before the game, fifty - fifty.Две части. Аз говорих преди, преди играта, 50 на 50.First half very good, second half I'm no like.Първа половина много добре, втора половина аз не съм като.Too much peoples come... only for the... for the pass the time.Твърде много народ идва само за.... за да губи време.No work, no sacrififisy*. This is the team.Няма работа, няма жертви. Това е отборът.The next time may be no play couple guys.Следващият път, може би, не играе двойка момчета.I am very mad.Аз съм много бесен (кимаше удобрително легендата на българския футбол)- Нека поговорим за следващата среща, мачът срещу Орландо Пайрътс, които по всичко личи, че са отново във форма.- Next time е nex time e Wednesday.Следващата игра е... следващата игра е сряда.So tomorrow Monday, Tuesday, Wednesday, so too much games.Така че утре понеделник, вторник, сряда, така че много игри.So first days relax, tuesday conclusion the, the today.Така че първи дни почивка, вторник приключване днес.Tomorrow start the next game, so I have very good posibility for to win this game.Утре започва следващата игра. Аз имам много добра възможност за спечелването на тази игра.- Днес направихте достатъчно, за да вземете трите точки, а все още искате да надградите отбора.- Listen, for me is very important perform the team.Слушай, за мен е много важно изпълнява отборът.Play good football. Sometimes люл, sometimes win.Играй добър футбол. Понякога губиш, понякога печелиш.But, I'm like peoples, the good компромис, the good heart и the believe.Но, аз съм обичам народи, добрият компромис, доброто сърце и да вярват.Because everyday is very important.Защото всеки ден е много важен. (Завърши философски Стоичков)Видео с Ицката:

:D:):D :D :) :) :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ицето е голям. А имали клипче даго чуем на испански.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям смях, вярно.Но все пак, нека не забравяме къде му беше силата на Стоичков :) -->

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър футболист е но от интелектуална гледна точка е кръгла нула :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Камата направо изби рибата :)

Ама, биваше ли да го прави, с атомна бомба? :D:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво му се смеете, бе, аз така като гледам е по-лесно да го разбереш на английски, отколкото на български. Но това няма значение, ако си мислите, че Карло Анчелоти говори по-добър английски от него, грешите. Това не е най-важното. Не дай си, Боже, сър Алекс да заплямпа докато дъвчи дъвка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...