Данаил Коев 18 #1 Публикувано 26 Ноември, 2009 (Редактирано) Колеги, какъв тип крушка ми трябва за багажника на Английски Сивик 6 генерация?А за габарита?Благодаря! Редактирано 26 Ноември, 2009 от Данаил Коев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 26 Ноември, 2009 За багажника е обикновена крушка-тип пура 5w.За габарита за кой питаш преден или заден? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #3 Отговорено 26 Ноември, 2009 Извинявам се, преден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #4 Отговорено 26 Ноември, 2009 Сваляш го и отиваш в магазина с авточасти с въпроса "Имате ли от тия крушки?" Тва са съвсем обикновенни крушки, не разработка на "Хонда" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данаил Коев 18 #5 Отговорено 26 Ноември, 2009 Щях да ги сваля, ако си бяха там... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #6 Отговорено 27 Ноември, 2009 За багажника крушката е същата каквото е и в плафона в купето, както вече каза колегата преди мен, тип пура, 5 вата, дължина 35 мм. Предните габарити са също крушки 5 вата, водят се безцокълни, обозначение W5W. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
antonchev 0 #7 Отговорено 27 Ноември, 2009 Така и така се говори за осветлението в багажника, та да задам въпрос - а къде се намира изключвателя за крушката, щото веднъж държах не напълно затворен капака 2-3 дена и ми падна акумулатора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 27 Ноември, 2009 Ползвай търсачката, има си теми в които е дискутирано това. Няма нужда да се започва на ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове